İsyerinin durumu kotuye gidiyor ve gercekten sıkıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.409
379
123
Merhaba iyi akşamlar.Ben 3 senedir bir firmada sekreterlik yapıyorum ofiste kırtasiye gıda temizlik malzemelerinin ya da ufak tefek alımları ben yapıyorum uretim depo kısmının .
Firma maaşları verebilmek için son 3 aydır kredi kullanıyor genel müdürü işten kovdular 1 ay önce buranın sahipleri yabancı.
250-270 arası kişi çalışıyor burda haliyle ihtiyaçlar çok.Bu hafta ofis ihtiyaçlarını aldığım yer ile 30 gün vadeli çalışıyoruz birinin 38 bin birinin 20 bin icerde bakiyesi vardı mail attılar sipariş vermiştim blokaj koymuşlar haklı olarak ödeme yapılmadığı için hepsi peşine döndü.
Cay kahve deterjan peceteleri aldığım yerin 180 bin icerde bakiyesi var 40 bin lirasını yapmışlar ödemenin hala icerde 140 bin bakiyesi var 30 gün vadeli çalışıyoruz 70 gündür ödeme yapılmıyor.
Satın alma bölümü var firmada iki kişi yapıyor sekreter olarak ben de destek veriyorum ama çalıştığım firmalar beni tanıdığı için ödeme için beni arıyorlar haklı olarak finans para yok şu an sıkışıklığı var diyor ama gerçekten sıkıldım bu durumdan.
Zaten kurumsal bir yer değil hersey paraya bakıyor en basiti bulasik makinesi bozuldu servis geldi 3.250 tl parça değişti onu bile odeyemediler servis ha bire beni aradı bu daha bir tanesi .
Ödeme bekleyen çok yer var bir de işin garibi satın almayı imzaya götürürken bu kadar almayın diyorlar şaka gibi sanki kendi evimin ihtiyaçlarını alıyorum firmanın en temel ihtiyacı ya çay peçete kırtasiye malzemesi bunlar en basiti yoksa uretim nasıl dönecek gerekli malzemeler olmazsa.
İs bakıyorum çünkü buranın gidişatı hiç iyi değil yarın iş var acaba hangi firma ödeme için arayacak diyorum.
Bütün firmalar ufak miktarı satış yapan her yer peşin kredi kartı istiyor. Huvese hsnim zaten atıyorum 1000 tl bunu da 30 gün 45 gün vadeli yaparsak bu işin altından kalkamayız dedi bir de müşterilerin peşinde ödeme kovalayacagiz dedi haklı olarak.
Yarın iş var gerçekten soğudum gitmek istemiyorum.

İş yerinizin işleyiş ve mali durumuna ilişkin bu kadar detaylı bilgi paylaşımı yapmanız yanlış. Maaş ödemelerinizde bir aksama var mı ?

9 Şubat 2025 konunuzdan :

Gelir düzeyiniz ve çalışma şartlarınız piyasa şartlarına göre iyi konumda olmasına rağmen, iş etiği konusunda ciddi eksikleriniz mevcut.

Ben de birtek benim mi dikkatimi çekti diyordum. Bir firmanin ismini vermedigi kalmış. Konu sahibine gelince yani iş bulup çıkın o zaman ne diyebiliriz ki.

Ben de birtek benim mi dikkatimi çekti diyordum. Bir firmanin ismini vermedigi kalmış. Konu sahibine gelince yani iş bulup çıkın o zaman ne diyebiliriz ki.
Eski konularında bu iş yerine ilk başladığında da çok fazla detay vermişti. Forumu okuyup, o bölgede çalışan çoğu kişi hangi iş yerinden bahsettiğini de biliyordur bence.

Sekreter konumunda bu kadar siz ne alaka ? Yokmu muhasebecisi firma yöneticisi finans müdürü . Bırakın işi olsun bitsin madem şirket bu durumda ve gitmek istemiyorsanız burdakiler size Napacak bu konunuzla alakalı ?

İş yeri hakkında bu yaptığınız iş ahlakına aykırı davranış şekli

250+ çalışanı olan bir firma işe alım sırasında gizlilik sözleşmesi yapmıyor mu?
Ya da işe giriş sırasında imzaladığınız evraklar var ise bunları okumadınız mı?

Böyle bilgileri veriyor olmanız hem iş etiği açısından uygun değil hem de sizi mahkemeye götürebilir.

Küçük işletmelerde küçük title'lar

Nasıl bu kadar rahatlıkla çalıştığınız yerin bilgilerini verebilirsiniz şaka gibisiniz. Umarım burayı bilen biri çıkarda sizi şikayet eder.

Bi konunda plastik atık torbasının siparişini bile yazmıştın, konuyla zerre alakası olmadığı hâlde Yine gereksiz detaylara girmiş de girmişsin.

Sagolun kızlar uyarılarını için sonsuz teşekkürler sağlığım iyi değil özel hayatım da sorunlarım var iş hayatım da kötü gidince yazmak istedim .
Muneye söyledim konumu kapatacak benim sanırım biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var çünkü sağlığım da iyiye gitmiyor.
İyi niyetiniz ve uyarılarınız için sagolun

Konuyu düzenle ve detayları sil bari.

Sıkıntı stres hiç gerek yok ayrılın. Bizim şirkette konkordato ilan etti, nasıl topuklarım diye bakıyorum.Sıkıntı strese gelemem valla zaten maaşı da zor alıyoruz.

Bir şirketin detaylı bir şekilde finansal zorluklarını yazman yanlış. Bir kere etik değil. Begenmiyorsaniz çözüm basit istifa edin

Lin...N iş ağı platformu gibi olmuş orda da bu tarz paylaşımlar oluyor

Onu bunu boşver sen Ramazan Bayramı'ndan sonra senle görüşmek isteyen çocuk seni aradı mi ? Görüştünüz mü?

Maaşallah tüm rakamları da aklında tutmuşsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…