Ithal tekstil ürünlerini hangi sitelerden satın alabiliriz.?

huzurdansorumluevbakani

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
114
6
48
İstanbul
Sevgili Hanımlar Online alışverişe düşkün biri olarak TR'deki ürünlere bakmaktan gına gelmek üzere.. Hep aynı gibi geliyor.. Instagram da japon stilleri yok new york tarzı vs. hesaplar açıp kafalarına göre fiyat koyuyolar.. Bizlere onların nerelerden alışveriş yaptığını söyleyecek yardımseverler arıyorum mahkum etmeyin bizi yüksek fiyatlara bilen varsa buyursun lütfen :)

www.lightinthebox.com , www.aliexpress.com veya www.ebay.com
Çoğunlukla asya ve Uzakdoğu ürünleri ama ebay'de avrupadan satış yapanlar da var.
Üstelik aynı ürünler getirip burada acaip rakamlara satışa koyuyorlar.
Mesela geçen mayısta ben gözlük aldım ebay'den, 1 dolara.. üstelik freeshipping : ) yani kargosu da bedavaydı.!
Aynı ürünü burada 30 liraya satıyorlar. Yine içi kürklü, sımsıcak tutan kışlık bir parka almıştım 30 dolara..!
Birebir aynısını, hatta resmi bile siteden copy-paste yapmışlar.. Gittigidiyor'da 170 liraya satıyorlardı.
Yurtdışından almanın tek negatifi 1 ay sonra gelmesi.. Bir de çinli firmaların bazılarının ürünleri nakliyede kayboluyor.
Eldivenle telefon kapağı filan almıştım geçen sene de ama onlar gelmemişti. Zararım sadece 3 lira olduğu için sorun olmuyor ama dikkat etmek lazım..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…