Seninki büyük cesaret. Ciddiyim bakBende itiraf ediyorum bütün camasırları 60 derecede yıkıyorm hemide karışıkkolallalaaa
Ee beyazlar renklenmiyor mu camasirlar cekmiyor mu acil cevapBende itiraf ediyorum bütün camasırları 60 derecede yıkıyorm hemide karışıkkolallalaaa
Kız bı kere kırlendı bı daha yıkamadım zaten :) 60 da cekiyor ama üstüne giyince 2 saatte düzeliyorEe beyazlar renklenmiyor mu camasirlar cekmiyor mu acil cevap
aynen oyle demekki basiniza gelmis hemen anladiniz??
heyee gardaşım heyee
artı olarak eminim ki hep iyi niyetinden kaybediyosundur ve dürüstlüğün en kötü özelliğindir
o zaman dans ?
kiz guldurdun beni Allah seni napmasinnnnn iyiki yazmisim burayaBende itiraf ediyorum bütün camasırları 60 derecede yıkıyorm hemide karışıkkolallalaaa
elime bir adet bas agrisi ve uzuntu gecti. icimi doktum azicik.ustu kapali anlayan arkadaslar cikti ama yinede :)kötü oldunda eline ne geçti
iyilik yapiyorsun kimseye yaranamiyorsun hatta gozunde iyi oldugun kisiler bile sizi artik yanlis anliyor. ve ben ne olursa olsun yine ayni davraniyorum yine fedakarlik yapiyorum yine baskalarini dusunerek hareket ediyorum.. e sonuc ne ben kotu biriyim. kotu olalim ne yapalim Allah biliyor oda yeter. Balik bilmezle Hălik bilir demislerNeyi itiraf ettinn de kötü oldu anlat bakayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?