• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

itiraf ediyorum

iyilik yapiyorsun kimseye yaranamiyorsun hatta gozunde iyi oldugun kisiler bile sizi artik yanlis anliyor. ve ben ne olursa olsun yine ayni davraniyorum yine fedakarlik yapiyorum yine baskalarini dusunerek hareket ediyorum.. e sonuc ne ben kotu biriyim. kotu olalim ne yapalim Allah biliyor oda yeter. Balik bilmezle Hălik bilir demisler
Siz zaten sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz...
Allah biliyor..
Sakın değişmeyin ve olduğunuz gibi kalın...

İnan bana gerçekten kötü biri olsaydın bunu burada haykırmazdın, tam aksine burnun dik kafan rahat güzel yaşardın...:KK66: gerçek kötüler gibi

ben kotuyum millet..... cidden herseyi sineye ceken ve dogrulari soyleyenler hep kotu oluyor.. dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar misali.. su koskoca dunyada herkes iyi suc isleyenler bile ahlaksizlik.yapanlar bile benden iyi... itirafimla rahat eden sizler degilsiniz belki ama icimi buraya dokeyim dedim... Heyeee ben hic iyi bir insan degilim.

işte ülkemiz misali. hırsızlama yapan yalan söyleyen baş tacı.. dürüst adam kazık yesin dursun. ön teker arka teker misali. boşveer..

ben kotuyum millet..... cidden herseyi sineye ceken ve dogrulari soyleyenler hep kotu oluyor.. dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar misali.. su koskoca dunyada herkes iyi suc isleyenler bile ahlaksizlik.yapanlar bile benden iyi... itirafimla rahat eden sizler degilsiniz belki ama icimi buraya dokeyim dedim... Heyeee ben hic iyi bir insan degilim.

Somut mu , soyut mu kötüsün , nasıl yani :KK14:

Herkesin içinde eşit derecede iyilik ve kötülük bulunur ama çevren yaşadıkların hangisini daha baskın kullanacağını belli eder. Kötüye kötü olmak güzeldir ama iyiye kötü olmayı ben de istemem...

ohoo yazdıklarına bakılırsa bende çok kötüyümHoppa
hatta en kötü benim:sampiyon:
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm:deli:
boşver takma kafana bunları kafana takman bile kötü bir insan olduğunu gösterir:))

Back
X