- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 31
cok agir oluyor ama cezasi. birgun beyin kanamasindan gidicem diyorum. basim agriyor artik inan"İnsanlık dürüstlüğü affetmez, mutlaka cezalandırır."
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok agir oluyor ama cezasi. birgun beyin kanamasindan gidicem diyorum. basim agriyor artik inan"İnsanlık dürüstlüğü affetmez, mutlaka cezalandırır."
Siz zaten sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz...iyilik yapiyorsun kimseye yaranamiyorsun hatta gozunde iyi oldugun kisiler bile sizi artik yanlis anliyor. ve ben ne olursa olsun yine ayni davraniyorum yine fedakarlik yapiyorum yine baskalarini dusunerek hareket ediyorum.. e sonuc ne ben kotu biriyim. kotu olalim ne yapalim Allah biliyor oda yeter. Balik bilmezle Hălik bilir demisler
keske yapabilseydim bende herkes gibi. ahlaksizca saygisizca davrananlar kazaniyo ama saygisi ve efendiligiyle duranlar kaybediyorİnan bana gerçekten kötü biri olsaydın bunu burada haykırmazdın, tam aksine burnun dik kafan rahat güzel yaşardın...gerçek kötüler gibi
Ayyy ben deeeBende itiraf ediyorum bütün camasırları 60 derecede yıkıyorm hemide karışıkkolallalaaa
ben kotuyum millet..... cidden herseyi sineye ceken ve dogrulari soyleyenler hep kotu oluyor.. dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar misali.. su koskoca dunyada herkes iyi suc isleyenler bile ahlaksizlik.yapanlar bile benden iyi... itirafimla rahat eden sizler degilsiniz belki ama icimi buraya dokeyim dedim... Heyeee ben hic iyi bir insan degilim.
Allah iyiligini versinKız bı kere kırlendı bı daha yıkamadım zaten :) 60 da cekiyor ama üstüne giyince 2 saatte düzeliyor
o Allah katinda gecerli. insanlar nezdinde degil.Iyiligimden kaybediyorum lafi kendini iyi sananlar icin gecerli.
Iyiler her zman kazanir...
ha iyilikten anlayanlarda var yalan soyleyememIyiligimden kaybediyorum lafi kendini iyi sananlar icin gecerli.
Iyiler her zman kazanir...
ben kotuyum millet..... cidden herseyi sineye ceken ve dogrulari soyleyenler hep kotu oluyor.. dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar misali.. su koskoca dunyada herkes iyi suc isleyenler bile ahlaksizlik.yapanlar bile benden iyi... itirafimla rahat eden sizler degilsiniz belki ama icimi buraya dokeyim dedim... Heyeee ben hic iyi bir insan degilim.
Iyilik yapip denize atiyormus:))Noldu gı ?
Iyilik yapip denize atiyormus:))
Yani bence demek istiyorki,iyilik yaparak kotu oluyorsam buyurun ben kotuyum diyor...e kötüyüm diyo ironi mi değil mi belli değil![]()