• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

itiraf ediyorum

İtiraf ediyorum :)

Eşime yorgun olduğumu ve uyuyacağımı çok erken saatlerde belirtmeme rağmen gece gelip sınmaşmasından mütevellit, uyuyor numarası yapıp ,tekmelemek suretiyle kedisini yere attım. Arada elim ,yüzüne de çarpmış olabilir :tokat:

Sonra gürültüye uyanmış gibi yapıp ,Ayyy bebisim neden bu kadar kötü yatıyorsun ,bak yere düşmüşsün diyip ,elimi uzattım yatağa gelmesi için .adam tavşan gibi suratıma baktı .döndüm arkami yattım uyudum bende :ıslık::KK62:

İtiraf ediyorum :)

Eşime yorgun olduğumu ve uyuyacağımı çok erken saatlerde belirtmeme rağmen gece gelip sınmaşmasından mütevellit, uyuyor numarası yapıp ,tekmelemek suretiyle kedisini yere attım. Arada elim ,yüzüne de çarpmış olabilir :tokat:

Sonra gürültüye uyanmış gibi yapıp ,Ayyy bebisim neden bu kadar kötü yatıyorsun ,bak yere düşmüşsün diyip ,elimi uzattım yatağa gelmesi için .adam tavşan gibi suratıma baktı .döndüm arkami yattım uyudum bende :ıslık::KK62:
:KK57::skandal:

ben kotuyum millet..... cidden herseyi sineye ceken ve dogrulari soyleyenler hep kotu oluyor.. dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar misali.. su koskoca dunyada herkes iyi suc isleyenler bile ahlaksizlik.yapanlar bile benden iyi... itirafimla rahat eden sizler degilsiniz belki ama icimi buraya dokeyim dedim... Heyeee ben hic iyi bir insan degilim.

Benden daha kötü olamazsın heralde bn o kdr buyuk hatalar yaptmki geri dönüşü olmayan cok pismanim ve azap cekiyorumkısacası benim 2.5 yıllık bi ilişkim 1 2 gunde bitti karsilikli hatalarimiz yüzünden. Şöyle ki bnm erkek arkdsm bnden 5 yas küçük ve aşırı kiskanc biri ailesi ilk zmnlar yasimdan dolayi bni istemiyordu uzun bi çabadan sonra karşılarına ciktm ve kabl ettiler cunku gostermiyorum her neyse biz bu surec içinde cok kavgalar edioduk bide aramizda mesafede var tabi cok gorusemiyoruz biz yüz kızartıcı bisi yaptik ve ben pişman oldum yaptgima ondan sonra bnden işi birakmami istedi birakmayinca saygisizca küfürler tehditler etti bna dedigi sey bu yaptgmz şeyi anneme solicem dahada ustune iftira atarak başkasıylada yapti dicem dedi bn dayanamadm bn soledim annesine ama solemezdim olaydim suan yine istenilmiyorum erkek arkdsm beni suçladı ve bi daha ailemi karsi almam dedi ve suan bittik biz evlenicektik temmuzda mahvettik birbirimizi hala seviyoruz blyrm ama aile kbl etmicegnden hic bisi yapamiyoruz

Back
X