• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

itiraf ediyorum

Allah herşeyi görüyor konu sahibi, takılma bu kadar.

Bu arada en sevmediğim şey bulaşık makinasını boşaltmak..
itiraf ediyorum bazen kaşık çatal gözümde öyle büyüyor ki, makina o anda dolacaksa tekrar kirli kaşıkları da ekliyorum bir kere daha yıkıyorum. :KK53: tabi sonra daha çok kaşık çatal yerleştirmem gerekiyor o ayrı :işsiz: ama olsun anı kurtarıyorum :p
Bende yapiyorum onu daha kötüsü kasikligi usendigimden çekmeceye öylece bosaltiyorum.
Bazen canim isteyince duzeltiyorum.

Hiç sanmıyorum. Sen bu dünyada olmasan bütün sorunlar çözülecek, herşey yoluna girecek mi? HAYIR...

Demekki sorumlu sen değilsin. Kendini suçlama. Doğru bildiğin gibi yaşa. Takdir Allah' tan...

Ahh kahretsin.. Ben de itiraf edeceğim. Çok feci güzelim. Bu aynı zamanda hem bir hediye hem bir lanet... Ne geliyorsa başıma güzelliğimden. Bazen diyorum keşke ben de o sıradan kadınlar gibi olsam. Yolda yürüsem ama farkedilmesem. Ama yoookkk.. O başlar illa ki çevrilecek. Kadınlar hasedinden erkekler heyecandan kıpkırmızı olacak... Bu durum sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Ama ne yapayım değiştiremiyorum.
Cidden rahatsız oluyorsan tesettüre gir yabancı gözlerden kendini korumuş olursun

Eeeeeeee .....bende itiraf edeyim gizli gizli arada sigara içiyorum biraz önce eşime yakalandim ama ...

Hiç sanmıyorum. Sen bu dünyada olmasan bütün sorunlar çözülecek, herşey yoluna girecek mi? HAYIR...

Demekki sorumlu sen değilsin. Kendini suçlama. Doğru bildiğin gibi yaşa. Takdir Allah' tan...
ben ne gorsem yakinlarimdan goruyorum guvendiklerimden kardesim. saol guzel yorumun icin

kalbim agriyor kizlar gercekten agriyor. sikinti etmeyim diyorum ediyorum ve kendime ediyorum...

ben kotuyum millet..... cidden herseyi sineye ceken ve dogrulari soyleyenler hep kotu oluyor.. dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar misali.. su koskoca dunyada herkes iyi suc isleyenler bile ahlaksizlik.yapanlar bile benden iyi... itirafimla rahat eden sizler degilsiniz belki ama icimi buraya dokeyim dedim... Heyeee ben hic iyi bir insan degilim.

Herkes kendinden başka herkesten şikayetçi, herkese göre diğer herkes kötü bencil ahlaksız vs..
Herkes diğer insanlar için bunları söylüyor, e peki dünyadaki bunca kötülüğü kimler yapıyor?

Back
X