İtiraf ediyorum....

eRkAnBahaR

Bebek Bekliyoruz =))
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
27
0
36
İstanbul
Mrh. Kızlar , eglenceli bi oyun olsun istiorum o yuzden yapıp da sölemediklerinizi simdi itiraf etmenizi istiorum. Örn: İtiraf ediorum kardesimi anneme ben gambazladım.. ws... :17:

itiraf ediyorum ne kadar cok bebek olmasını ıstesemde hamılelık dönemı ve anne olmakdan cok korkuyorum ya ıyı bı anne olamazsam dıye ve ertelemeyı bıle düşünüyorum :S

İTiraf ediyorum 6 tane curuk disim olmasina ragmen ve hatta biri feci agrisina ramen disciye gitmejten cok korkuyorummmmm

itiraf ediyorum ne kadar cok bebek olmasını ıstesemde hamılelık dönemı ve anne olmakdan cok korkuyorum ya ıyı bı anne olamazsam dıye ve ertelemeyı bıle düşünüyorum :S

Hülyacım ben de seninle aynı fikirdeyim. dogum da korkutuo, sonrası da.. esim cocuk istio ben de istiorum ama korkuorum .. Gerci bebek dogunca herseye degdigini anlıosun diolar ama kısmettt =))

itiraf ediyorum yatak odasındaki abajurun camının 2 kere kırdım ve aynısından alıp eşime çaktırmadan koydum :1:

ve tekrar itiraf ediyorum hiç bir sebep yokken sürdüğüm o kırmızı ojelerin aslında bir sebebi var.

çünkü; şımartılmaya çok ihtiyacım var. ve bunu kendim yapmaya çalışıyorum..

İtiraf ediyorum sırf çalışmam gerektiğini düşündükleri ve okuduğum yılların boşa gitmemesi gerektiği için,:50: istemeye istemeye için memurluğa hazırlanıyorum....

İtiraf ediyorum; iyi niyetimin suistimal edilmesinden sıkıldım... Kimseye de kendimi ezdirmeyeceğim artık.
Madem kimse burnundan kıl aldırmıyor ben de aldırmayacağım yeter artık.

Back
X