İtiraf ediyorum...

benımı anlattın acabaaaaaaaa itiraf ediyorum bende kıskanclık krızınden ondan ayrıldıgımı soledım ama ayrılmadım sadece acı cektırıorum ders alsın dıe D

çok kötü bişey ya evden bıle çıkmasın sankı dünyada bı ovar balkona bıle çıkınca kendı kafamda yazıyorum kuruyorum oynyorum sonra ona bagırıyorum aptalca seyler yapıyorum bı gün kaybedersen sırfbu yüzden ama kendıme hakim olmaıyorum ya

aynı benı anlatıosun yaa evıne gıttım balkona cıktım en ust katta evlerı bı baktımmmm butun evlerın ıcı gorunuyo bı kızdımmmmm sen bıurdan nereye bakıosun kızlar cıkınca kabak gbı ortadalar fılan ne bu ya fılan ayyy sınırlerım bozuldu dedım bıdahaaaaaaaaaa bakmıyosunnnnnnnn yemın ettırdım oda yemn ettı ole rahatladm valla bu sadece balkonla ılgılı olanıydı bunun gıbı yuzlerce sey var yanı bazen dıorum bana ıyı dayanıyor zavallıcık... ama dedım sonucta evlenmek ıstıorz ınss dedmkı evlenene kdr sabret o zamn bu kdr takıntılı olmam hep bırlıkte olcaz zaten omur boyu bu kıskanclık olmıcak dedım tmm dedı :))

bu haline çok şaşırıyorum ama bir yandanda dua ediuyorum hiç bitmesin hep böle kal dıye

Esimin ince dusunceli olmayisina odun olusuna uyuz oluyorum yontasım geliyor onu bazen :)) ama olmuyor...

itiraf ediyorum esim beni cok uzuyo hatda bazen ayrilmak istiyorum*Allah korusun*
itiraf ediyorum onu cok seviyorum onsuz olamam diye butun bunlara katlaniyorum

belkide bebeyim yok onun icin hersey boyle oluyo
beni sevdiyini biliyorum eminim ama neden boyleyiz anlayamiyorum

İtiraf ediyorum; ... birini(aşk, dost vs. fark etmez..) korkmadan, acaba demeden, içten sevebilme ihtiyacı duyuyorum. (hak edeni..)

itiraf ediyorum ; ondan ayrıldım ama ne yaptığını düşünmeden edemiyorum, moralim çok bozuk ,hiçbir şeyden zevk alamıyorum, onsuz dünya cehennem gibi, sinirle istemediğim şeyler yapmasından çok korkuyorum , bu ayrılığın uzamasından korkuyorum (((

onu çooooooookkkkkkk seviyorum naparsa yapsın

Gün geçtikçe yokluğu canımı acıtmaya başladı ! Burnu sürtsün diye ayrıldım ama bu ayrılık sırf ona değil banada ceza oldu ama dayanmak zorundayım =(((((

İtiraf ediyorum.

5-6 yaşlarındaydım. Babaannemin bi kedisi vardı. Kapıdan geçerken "acaba kuyruğunu sıkıştırsam ne yapar" diyerek kapıyı kapadım. Kedinin çığlık atmasıyla kapıyı açmam bir olmuştu.

Not: Pişmanım.

itraf ediyorum ...maldivlere kaçasım geliyor

hemide tek başıma

offf eski 'beni' özledim ben yaa

İtiraf ediyorum;
Geçen gün köfte yoğuracaktım içine aktarda hazırlattığım köfte baharatı yerine yanlışlıkla, zeytinyağlı dolma baharat karışımı attım. Geç farkettim.
Buram buram tarçın kokuyor ama kocam anlamadı. Ben de söylemedim, söylesem hayatta yemez ama böyle yedi.
Aksi gibi de 1 kg kıymadan yoğurdum fazlasını buzluğa koyarım elimin altında hazır olur dedim. Vallahi son paket kaldı hepsini yedik.

itiraf ediyorum minik fasulyeme vereceğim isim konusunda kararsızdım ama ne erkek için nede kız için bulduğumuz ismi ısrarla beğenmediğini söyleyince kararımı verdim kesinlikle o isimler olacak sende egonu başkasında tatmin edeceksin mecburen :)

Itiraf ediyorum
kizgin oldugumda hayatim cimen gözlüm demesine
Ben yattigimda uyudugumu sanip beni sevmesine
Suratimi asinca cocuk demesine
Ve bisey icin Üzgün oldugumda cocuk gibi gel hadi sana bak neler alicam demesine
Bayiliyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…