• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

itiraf etmeyi düşünüyorum..fikirlerinizi yazın lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elifz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki ben şunu anlamadım... o İzmir'de, sen Çanakkale'de... kitabı nasıl vermeyi düşünüyorsun?

ablam var izmirde yaşıyo.ona kalmaya giderim haftasonu ozaman zaten nerde kaldığını ders programını herrşeyini biliyorum..sengözlerimebaksanab

Ya onun da öyle platonik bir aşkı varsa..
Unutamadığı sevgilisi veya tanışmak için kıvandığı bir kız..:çok üzgünüm:
Valla ben her ihtimali düşünürüm..
Çok mu garanticiyim ne?şakkıdı

bu kadar ayrıntılı düşünürsem gidemem o yüzden bunları düşünmemeye çalışıyorum

bu kadar ayrıntılı düşünürsem gidemem o yüzden bunları düşünmemeye çalışıyorum

Dedim ya siz bilirsiniz..yerimseniben
Bakmayın bana..
Benim ipimle kuyuya inilmez.kaydirigubbakcemile3

Al bende de bir tavsiye diyelim ki herşey çok yolunda gitti o da sana aşık oldu ve evlendiniz Emin ol ki ilk kavganızda -sen benim peşimden koştun,sen beni istedin falan filan saçma sapan şeyler söylicektir. bence başka bir yol bul kendini hafife alma.

o zaman neasıl bir tepkiyle karşılaşacağını da bilmiyorsun, her şeye hazır ol.

evet bilmiyorum..tepkilerine hazırım ne olursa olcak artık..

benim çıkmam gerek arkadaşlar tekrar girdiğimde mesaj yazarım..

cnm bence kıtap falan fılan yerıne gıt konuş dırek ben suankı ılıskımı oyle yaptım ortak arkadaşlarımız bızı bır araya getırdı sankı hıc haberı yokmuş gıbı oda bsyler hıssettı oanda ve söyledim seni sevıyorum erkek arkadaşım olurmusun dıye oda oldu ve.3 yıldır bırlıkteyız madem kuzenın arkdaşı sende onla konuşup sızı ortak bır mekana götürmesini en azından saglayabılırsın.kitap garip ya benle konuşmaya cesareti olmayan insan kitap vermiş ee bsyler hissediyor ıyı guzel benı arada demış ben tanımıyorum acıkcası bır erkek tavrıı ıle ıstıyorsan ben başka nıyetler için arardım kızı doğruya doğru kusura bakma da.

ay ben olsam yapmazdım, daha yaratıcı yollar denerdim, önce ilgisini sevgisini kazanıp sonra bi şekilde açılırdım, %100 sorumlu olmazdım
dım da dım yani

ama hep mantıklı ağırbaşlı oldum da başım göğe mi erdi
cevap : hayır........

ve bir tavsiye daha...
erkekler için ne kadar ulaşılmaz olursan okadar değerlisindir,
yani senin ona kitap yollayıp numara yazman içine yani bu tarz birşey yapan bir kız hiçbir erkeğin hoşuna gitmez..(buarada özgüvenine hayran kaldım)
arkadaşları arasında dalga konusuda olabilirsiniz..
aman dikkat diyorum

Al bende de bir tavsiye diyelim ki herşey çok yolunda gitti o da sana aşık oldu ve evlendiniz Emin ol ki ilk kavganızda -sen benim peşimden koştun,sen beni istedin falan filan saçma sapan şeyler söylicektir. bence başka bir yol bul kendini hafife alma.

Bu her erkekte böyle olmayabilir Ezacım ya... bak eski eşime çıkmayı da evlenmeyi de ben teklif ettim. 12 yıl evli kaldık, bir tek defa bile bu yüzden bir tartışma çıkmadı, ağzına bile almadı. Belli olmuyor yani, bunun üzerinde hiç durmayabilir bile.

ay ben olsam yapmazdım, daha yaratıcı yollar denerdim, önce ilgisini sevgisini kazanıp sonra bi şekilde açılırdım, %100 sorumlu olmazdım
dım da dım yani

ama hep mantıklı ağırbaşlı oldum da başım göğe mi erdi
cevap : hayır........

:roflol:
İç sesin harekete geçti bakıyorum :))))))

arkadasi olabilir birde soyle dusun ya surekli burnunu karistiran gaz cikaran tek yasam bicimi fenerbahce olan bir recep ivedikse yazik olur o nota iggggggggggg insan romantizme lanet eder bence uzaktan gormekle degil bir arkadas ortaminda azbiraz taniyin derim ben

arkadasi olabilir birde soyle dusun ya surekli burnunu karistiran gaz cikaran tek yasam bicimi fenerbahce olan bir recep ivedikse yazik olur o nota iggggggggggg insan romantizme lanet eder bence uzaktan gormekle degil bir arkadas ortaminda azbiraz taniyin derim ben

:roflol: ayyyyyyy.... zaten bu mesajdan sonra kızcağız teklif falan yapmaktan da vaz geçecek muhtemelen :roflol:

:roflol: ayyyyyyy.... zaten bu mesajdan sonra kızcağız teklif falan yapmaktan da vaz geçecek muhtemelen :roflol:

belkiherşey yolunda gider 2 gün sonra ıyyk bune be de diyebilirim..ama yok öyle biri değil zaten fenerbahçelide değil.

bu arada arkadaşlar o kitap hikayesi aklıma şöyle geldi ben düşünüyodum işte gidicem de nasıl konuşucamda falan bi kitap okuyodum bu kitabı mutlaka o da okumalı diye düşündüm zaten kitap okumasını seven biri olduğunu biliyorum.ahım şahım bi kitap değil onun mesleği ile ilgili bi kitap.sonra aklıma yattı..birazda şey diye düşündüm şimdi gidicem salak salak sırıtıcam belki konusamıcam bile onun yerine bunu eline tutuşturur kaçarım dedim o daha kolay geldi açıkcası

ama başka bi öneriniz varsa lütfen yazın iyi kötü her düşüncenizi yazın.

bu arada arkadaşlar o kitap hikayesi aklıma şöyle geldi ben düşünüyodum işte gidicem de nasıl konuşucamda falan bi kitap okuyodum bu kitabı mutlaka o da okumalı diye düşündüm zaten kitap okumasını seven biri olduğunu biliyorum.ahım şahım bi kitap değil onun mesleği ile ilgili bi kitap.sonra aklıma yattı..birazda şey diye düşündüm şimdi gidicem salak salak sırıtıcam belki konusamıcam bile onun yerine bunu eline tutuşturur kaçarım dedim o daha kolay geldi açıkcası

ama başka bi öneriniz varsa lütfen yazın iyi kötü her düşüncenizi yazın.

canim benim kres cocuklari bile ilk 15dkk randevuyu kapar bence sen once tani yaptigin sey ona sacma belki komik gelebilir yanlis anlama bana oyle geldi demiyorum sirince bir tavir ama karsidaki iki hucreli beyni olarn bir cins boyle inceliklerden anlamayabilir uzaktan degil onun cevresindekiler vasitasiyla bilgi topla hani ortak zevk olarak onun oldugu yerlerde bulun tani bakalim iz sur belkide bukadar ugrasa bile degmeden kendiliginden birseyler olur giyin suslen onunda bulundugu basket macina git mesela atiyorum onun oldugu cafede herhangi bir yerde tam karsisina otur ama ilgilenme seni sonraki zamanda en azindan hatirlamasi aa sizi burda gormustum demesi icin sende oylemi hic farkinda degilim vs dersin

şimdi şöyle düşünüyorum ben kitabı gene yanımda götüreyimde..
derim işte merhaba ben bilge derim kulağınada eğilir seni seviyorum derim (tabi burda yazması kolayda yanında mutlaka bi ıııı şeyy falan çıkar ağzımdan istemesem de) sonra yüzüne bakabilirmiyim bilmiyorum arkamı döner giderim yanıma gelirse gelir gelmezse gelmez..gelirse ne olur gelmezse ne olur onları düşünemiyorum kafam duruyo..o yüzden açtım ya bu konuyu zaten.. :)

Back
X