• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf...

İşte toplumda cinselliğin fazla büyütülmesinden kastım buydu benim. toplumdaki yüceltilmiş cinsellik anlayışı sizi aşağılık bi tecavüzcüyle yıllarınızı geçirmeye zorlamış.. sizin çok üzüldüm umarım bundan sonra her şey dilediğiniz gibi olur

Bu zamana kadar kimseye anlatamadığım gerçekleri anlatmak istiyorum artık.

Ben eşimi hiç bir zaman istemedim ve istemediğimi de sürekli söylüyordum, bundan 4 sene önce eşim bana tecavüz etti onla evlenmek zorunda kalıyım diye, hala aklıma geldikçe deli oluyorum, şimdi diyeceksiniz ki neden ailene söylemedin,o kadar dar görüşlü bir ailem var ki böyle bişey dediğim an beni öldürürlerdi, 19_20 yaslarındaydım o zamanlar cahildim korkaktım kimseye anlatamıyordum çünkü kendime yediremiyordum kabullenemiyordum şuan ki aklım olsaydı eğer yeminle onu bin kere cezaevine attırrırdım,

Aileme herkese karsı gelip evlenmek zorunda kaldım o yüzden ailemin eşimi araştırmasına zaman bile kalmamıştı,Eşimin imam olan babası adi insan da her şeyi biliyordu nikahımı ne de o utanmaz adam kıydıydı,evlenip ayrılcam gözüyle bakıyordum ,evlendikten bir hafta sonra ayrılmak istedim ailem kesinlikle dedi, kesinlikle ayrılamazsın o evden cenazen çıkmalı diyince aileme de küstüm 4 sene boyunca çektirdiler bana, ta ki babamın hastalığından sonra benim değerini anladılar ve arkamda oldular.

Yeni seyler daha öğrendim eşim olacak o adi benden önceki karısıylada zorla birlikte olmuş öyle evlenmiş , sonra eşim kaç kere nişanlanıp ayrılmış, ve beraber olmadığı kız kalmamış,bunları duydukça öfkem kinim kat kat arttı, nefret ediyorum keşke diyorum zamanında gidip polise anlatsaydım her şeyi de cezasını alsaydı diyorum bunu hala kabullenemiyorum , gençliğimi çaldı her seyimi çaldı benden bugün emniyete gidip bunları da anlatcam, beni yargılayın diye acmadım bu konuyu lütfen sadece destek istiyorum, ailem sonuna kadar arkamda onlara güvenerekten bu kadar şey yapıyorum iste..ben hiç iyi değilim artık çok Yoruldum:KK43:
İlk konularınızda hep şu yorumu yazmışsınız
Arkadaslar ben eşimi çok severek evlendim çok sevdik birbirimizi
Onun için aileme bile karşı geldim vs. vs.
Şimdi biz hangisine inanalım ?

Galiba gündemdeki "imam" konusuna dikkat çekmek için böyle bir konu açtınız, buna tepki çekmek istemeniz güzel ama bu şekilde kendi inanılırlığınızı düşürüyorsunuz :KK66:
Arkadasın eski konularına baktım da bayağı saçmalıyor eski konularında eşini ne kadar severek evlendiğinden bahsetmiş ailesini karsısına almış falan he bu arada eşini de asker olarak görev yapıyo demiş ne ara imam olmuş bu adam

anlamadım ben????:110: hadi başına gelenler sır, gizlemek istedin. en azından kocamı sevniyorum demen gerekmez miydi? :110::110:

inandırıcı gelmedi ama yine de peşin hükümlü olmamak lazım. eğer gerçekse çok geçmiş olsun. bir kadının başına gelebilecek en korkunç olay çünkü. inşallah bir an önce atlatır, kendine yeni bir hayat kurarsın.

ama gerçek değilse anlattıkların böyle korkunç şeyler yaşayan kadınların acısına saygı duyup bu tarz sahte konular açmayın lütfen. dediğim gibi tecavüz bir kadının başına gelebilecek en korkunç olay çünkü. :KK43:
Bende tamda bunları yazıyodum :KK51:

Bir aile ne kadar dar görüşlü olursa olsun bunu yediremez gururuna neticede kızlarına tecavüz edilmiş, zannetmiyorum seni yargılayacaklarını sen bu olayı yaşadığın zaman her ne olursa olsun söyleyecektin bunu ailene.

Şimdi polise gidip ne diyeceksin?

"4 sene önce eşim bana tecavüz etti saftım eziktim ağzımı açamadım birde salaklık edip onun nikahına girdim şimdi evliyiz ama ben bu adamdan şikayetçiyim?"

Sana demeyecekler mi bu zamana kadar aklın neredeydi be insan?

Diğer taraftan 4 yıl önce çok büyük aşkla evlendiğim adama bakıyorumda ben bunun neresinde ölmüşsüm bitmişsim diyorum, biz babamı minibüsler de hastaneye geitirp götürürken adam bizim olan arabayı ailesinin altına eşşek yapmış ailesini gezdiriyor, dayanamadım okula gidiyorum diye bastım gittim eşimin memleketine beni görünce sok yasadılar g

bu yazılanlar size ait bilgi kirliliği var bir yerde eşinizle aşk yaşadıgını bir yerde tecavüz ettiğini bir yerde boşanma davası açtıgınızı bir yerde onu rezil ettiğinizi yazmışssıznız ???

hangisi????

Niye yaşan söyleyip buradaki insanları kandırıyorsunuz ki daha önceki konularınıza baktım eşinizle severek aşkla evlendiğinizi yazmışsınız şimdi sevmedim diyorsunuz ayrıca sadece 2. eşi olduğunu öğrenmişsiniz diğer konularınızda hiç tecavüzle ilgili birşey de yok psikolojik şiddet varmış ve yok yüklü tazminat ödeteceğim yok işinden atılmasını istiyorum kandırıldım diye konu açmışsınız eğer bu adamdan kurtulmak isteseniz bu gibi şeyleri düşünmezdiniz. Ayrılayım kurtulayım derdiniz yani.

Arkadasın eski konularına baktım da bayağı saçmalıyor eski konularında eşini ne kadar severek evlendiğinden bahsetmiş ailesini karsısına almış falan he bu arada eşini de asker olarak görev yapıyo demiş ne ara imam olmuş bu adam
bilgi kirliliği var dalga mı geçiyor acaba???yoksa gerçek mi?

Sevgili Mune Mune veya diğer yöneticiler, benim bir 'seviyesiz' lafıma 4 gün uzaklaştırma veren 'adaletin kılıçları' hani nerede? Sabahın köründe açılan konu cımbızlık değil diye mi kaale alınmıyor?

Birbiriyle tutarsız sahte konular açmak, insanların hassasiyetleriyle alay etmek serbest miydiki ya? :işsiz:

Allah senin gibi kadinlarin serrinden korusun sen cok fena korkunc bi kadinsin.gercek dunyandada herkeze boyle iftira atabiliyosun demek yazik cok yazik

Adi adama bak.. evlenmek istediği kişilere tecavüz edip mecbur mı bırakıyo :( Allah yardımcın olsun cnm.. bu dünyada olmasa da ilahi adalet ve diğer dünya var.. bence psikolojik destek almalısın..

Ben çok komik buldum sizi. Bu bi ilgi görme çabası mı acaba? Bence lise öğrencileriyle yarışsanız hikayede dereceye girebilirsinizzz :D :D

Şu sıralar bdv' de tecavüz konuları revaçta diye mi böyle hikaye uydurdunuz?

Davaya bunu da ekle ama sen onla evlenerek ve ustunu kapatatak mahkemece affetmis sayiliyorsun sanirim.Tabi bu yanlis da olabilir.
Bu arada toprak senden neler cikiyor boyle.

Pislik adam.

Sanirim tecavuz eden evlenirse tecavuz ettigi kizla cezadan muaf tutuluyordu. Yanlismi hatirliyorum?

Hm onceki konularda askla evlendigini soylemis simdi tecavuz olunca evlenmek zorunda kaldim demis.Celiskili.Daha gecen de bir film vardi.

Gecmis olsun oncelikle, cok uzuldum.
Ama iyi bir avukat bulmaniz sart, 4 yil onceki olay bu kanun karsisinda isiniz zor olacak.

Back
X