Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir mesajinda da bosanmis. Dimdik duruyormusHm onceki konularda askla evlendigini soylemis simdi tecavuz olunca evlenmek zorunda kaldim demis.Celiskili.Daha gecen de bir film vardi.
Psikolojik jameyeEğer gerçekten dediğin gibiyse,bilmiyorum pek inandırıcı gelmiyor ama üzüldüm...
konularını okuyorum tüp bebek için uğraşmışsın,madrm öyle birşey vardı bu adamla neden bebek yapmak için uğraştın?
Kocamı seviyorum diye yazıların var. Çok severek evlendik yazdığın konular? Ben senin artık normal düşünemediğini düşünmeye başladım. Ve her konuna da yazdığım gibi PSİKOLOJİK DESTEK AL! demeyi de ihmal etmeyeceğim...
Neye güldün anlamadım aynı şeyi yazmışız :) jameya bu arada jameye değil :)Psikolojik jameye![]()
Psikolojik destek al dedigine kackez sahit oldum ona guldum jameye :))))Neye güldün anlamadım aynı şeyi yazmışız :) jameya bu arada jameye değil :)
Psikolojik destek al dedigine kackez sahit oldum ona guldum jameye :))))
Pardon jameya :))
Bende kaç kez karşılaştırdım nerde yanlışlık var diye :))Psikolojik destek al dedigine kackez sahit oldum ona guldum jameye :))))
Pardon jameya :))
Seni her gordugumde yeminlen aklima psikolojik destek al dedigin gelicek :)Bende kaç kez karşılaştırdım nerde yanlışlık var diye :))
Seni her gordugumde yeminlen aklima psikolojik destek al dedigin gelicek :)
Sanırım her yerde söyleyeceğim :))))