İtiraf

ecemcobhc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
35
0
36
Antalya
Üniversite sınavları için bi dersaneye başladım.
3 senedir aynı öğrenciler geliyormuş ben yeniydim.
1 ay oldu biri daha geldi gevezenin tekiydi çok gıcık kapmıştım ondan hatta görünüşünü konuşma tarzını falan beğenmemiştim.
Sonra birbirimizi tanımaya başladığımızda benden hoşlanıyor gibi görünüyordu (hoşlandığını başkalarından da duymuştum.)
Arkadaş gözüyle baktım fakat kısa zamanda ben de ondan etkilenmeye başladım hep ilgileniyordu hislerimi de anlamış olmalıydı. Bana boşver sen yine de onunla ilgilenme o dengesiz diyenler oldu:) umursamadım karşılıklı sandım evet karşılıklıydı ama kısa sürdü. Ne yazık ki günden güne daha çok kapılıp gitmişim...
Bi kış günü çok hasta oldum yine de gittim öğle arası sınıftan bi kızla muhabbet ettiğini gördüm sınıfta sadece o, ben ve kız vardı. Test çözüyormuş gibi yaparken o kıza iltifat ettiğini duydum şaka gibiydi!
Sonrasında kız zil çalınca çok bunaldım diyip evine gitti ben de dışarı çıktım nerdeyse son derse girmiyordum. Neyse sonra duygularımı belli etmeden içeri girip oturdum, yakın arkadaşlarının yanına gitmiş fısıldıyor ''Ben aşık oldum.'' diye. O an içim bi tuhaf oldu anlatamıyorum bile..bi anda herkesin önünde başka bi sınıfa geçmek istiyorum dedim öğretmen izin verdi fakat sınıf değiştirmeden sömestr tatiline girdik. Tatil bitince bundan vazgeçtim. Ve onunla hiç konuşmadım.
Yakında üniye başlayacağım hala unutamadım gözümün önüne geliyor benim o kızdan hiçbir eksiğim yok! Geç anladım kişiliksizin tekiymiş onu sevdiğimi değer verdiğimi görmese bunlar olmayacaktı şu an mutludur eminim bense pişmanım bu saatten sonra sevgiye inanmam gururum incindi karşıma gerçekten seven biri çıksa bile anlamı kaldı mı?
Yalnızca içimi dökmek istedim hepsine gülüp geçmek lazımdı ama yapamadım....
 
Son düzenleme:
Geçer canım üzülme.
Neler geçecek tahmin bile edemezsin.Aranızda flört anlamında dahi bir şey olmamış,hoşlanmışsın belki anladı belki anlamadı bile,bu yüzden kendine güvenini sevgiye olan inancını yitirme,önünde çok güzel yıllar ve aşklar olur umarım.
 
Canım.

Üniversiteye geçiş döneminde böyle geri dönüşler yaşaman çok normal. Fakat inan bana gereksiz. Çünkü üniversitede daha olgun ve dengeli insanlarla tanışma fırsatın olacak.

O kişinin yaptıklarını anlamlandırmaya çalışma, çünkü bence gerçekten bir anlamı yok.

Kendine güvensiz olma. Kendini kimseyle karşılaştırma. Çünkü Yaradan hepimize farklı farklı yetenekler, görünüşler vermiş. Sen de özelsin ve bunu elbette biri fark edecek. Kendini yıpratma.

Daha çok gençsin, inan bana ne adamlar çıkacak karşına. Gün gelecek o çocuğu aman dengesiz işte diye anıp geçeceksin inan bana.

Benim sana önerim ileriye bakman, üniversite için hazırlanman, kıyafet dolabınla ya da saç tarzınla ilgilenmen olacaktır. Değişiklikler iyidir, hele ki seni tanımayan insanların arasına girerken.

Kendine güven.
 

Teşekkür ederim canım çok doğru söylüyosun zaman gösterecek bakalım.
Dersimi aldım üzülmüyorum artık
 
Son düzenleme:

Bu güzel öneriler için çok teşekkür ediyorum. Değişiklik çok iyi başka bi şehre gideceğim aynen senin gibi düşünüyorum o bana her yönden zıt ve öyle tuhaf biri ki kendisini küçük gören aşağılayan insanların peşinden koşuyo devam etsin hakettiği de bu umarım yalnız kalır:). Kendime güveniyordum ama ilk kez böyle bi şanssızlık oldu bidaha asla izin vermem kötü olan her düşünceyi kafamdan silip atabilirim:)
 
Bence artık kafana takmamalısın. üniversiteye başlayacakmışsın ne güzel. orda yni arkadaşlıklar edinirsin. bende geçen sene üniversiteye giderken gitmek bile istemediğimi hatırlıyorum. ama şimdi ordaki arkadaşlarımı falan düşündükçe gidesim geliyor. yani özlüyorum bile. yani üniversiteye başlayınca yaşadığın şeyleride bi kenara bırak önüne bak derim.
 
Çoktaaaan unutmuştum aradan epey bi zaman geçti fakat dün birdenbire hatırlayacak bi neden çıktı karşıma bundan kurtulmak istedim düşünmemeye çalıştım çok karamsar oluyorum bazen ya öyle kolay kolay da birine gönül vermem hem. Hayal kırıklığı kötü oluyor umarım kimse yaşamaz böyle duyguları
 
:))pardon ya önce unutamadığımı yazmışım sonra da çoktan unuttum demişim asıl doğru olan gerçekten unuttum unutmasına da nadir olarak aklıma geliyo ister istemez bu da beni sinir ediyo ne yapsam ki :44:
 
:))pardon ya önce unutamadığımı yazmışım sonra da çoktan unuttum demişim asıl doğru olan gerçekten unuttum unutmasına da nadir olarak aklıma geliyo ister istemez bu da beni sinir ediyo ne yapsam ki :44:

Hayatına yeni biri girene kadar böyle olması çok normal
En son ona karşı bişeyler hissettiğin için o gelir aklına
Bence takmamaya çalış
Üni.ye gidince ortamında değiişir zaten rahatlarsın :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…