- Emoji Skoru
- 1.546
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
ikisindende kaçKızlar kimsenin bilmediği bir sırrınız var mı? Benim kimseye anlatmadığım iki itirafım var biri geçmişte çok yakın bir akrabamın benden hoşlanması
Diğeri bir erkek arkadaşım vardı adam evli çıktı benden gizlemiş ben şok
Evet ilk buraya yazdım kimse bilmiyorArtık sır olmaktan cikti hepimiz ögrenmis olduk.
Benim itiraflarım bunlar babında yazdım yanı sizin de varsa yazabilirsiniz diye..şimdi bunu bize mi itiraf ettiniz yoksa birine itiraf edip etmeyeceğinizi mi soruyorsunuz benim kafa bi milyon. akrabanızın sizden hoşlanmasının sırrını çözemedim çözen varsa beri gelsin.
İki durum da iğrençikisindende kaç
Çok güvenilir kk merak etme kimse okuyamazEvet ilk buraya yazdım kimse bilmiyor
annenizin en yakını deyince aklıma dayınız geldi ve eğer öyleyse koca birBenim itiraflarım bunlar babında yazdım yanı sizin de varsa yazabilirsiniz diye..
Akrabam dediğim kişi annemin en yakını..bizde uzun süre yatılı kalan kişi..iğrenç bişey bu hisler ve ben bunu öğrendiğimde yıkım yaşadım annem bile bilmiyor bunu kimseye söylemedim
Çok merak ettim yoksa dayinmiBenim itiraflarım bunlar babında yazdım yanı sizin de varsa yazabilirsiniz diye..
Akrabam dediğim kişi annemin en yakını..bizde uzun süre yatılı kalan kişi..iğrenç bişey bu hisler ve ben bunu öğrendiğimde yıkım yaşadım annem bile bilmiyor bunu kimseye söylemedim