- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 15.886
- Puanlar
- 388
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidecek yerim olsa giderdim. 21 yaşıma girdiğimde babam vefat etti. Annem zaten kendi halinde bir kadın yani kendini kendi anca çeviriyor. Nereye gideceğim ve ne yapacağım bilmiyorumNeden bosanmiyosun?
çalışmak?Gidecek yerim olsa giderdim. 21 yaşıma girdiğimde babam vefat etti. Annem zaten kendi halinde bir kadın yani kendini kendi anca çeviriyor. Nereye gideceğim ve ne yapacağım bilmiyorum
Annenin yanına gideceksin. O çocuklarına bakacak sen de çalışıp annene ve çocuklarına. Normali bu bence.Gidecek yerim olsa giderdim. 21 yaşıma girdiğimde babam vefat etti. Annem zaten kendi halinde bir kadın yani kendini kendi anca çeviriyor. Nereye gideceğim ve ne yapacağım bilmiyorum
Sığınma evine gider sonra kendini toparlayınca ayrı eve çıkarsın. Ya da annenin yanına git o çocuklarına bakar sen çalışırsın. Çalışmayı düşünüyor musun? Daha önce hiç çalıştın mı ve çocukların kaç yaşında?Gidecek yerim olsa giderdim. 21 yaşıma girdiğimde babam vefat etti. Annem zaten kendi halinde bir kadın yani kendini kendi anca çeviriyor. Nereye gideceğim ve ne yapacağım bilmiyorum
90s Türkçe pop şarkı sözü gibiOnulmaz mı yaralar?![]()
Hmm, şiirsel bir anlatım.20 yaşında, hayatın henüz çok başındayken evlendiğimde, kendimi ailemden fersah fersah uzak bir şehirde, yabancı sokakların ortasında bulacağımı hiç hayal etmemiştim. Kader bizi gurbete savurduğunda, gencecik yaşımda kucağımda ilk bebeğimle kalakaldım. Eşim, el bebek gül bebek büyütülmüş, sorumluluk nedir görmemiş, hayatın yükünü omuzlamaktan kaçan bir adamdı. Sorunları çözmek yerine çocukça tribin arkasına saklanan, her krizde beni bir kadın olarak değil, sadece evin işlerini yürüten bir gölge gibi gören bir anlayışla örülüydü dünyası. İnanması güç biliyorum ama tam altı yıl boyunca bu yabancı şehirde tek bir arkadaşım bile olmadı. Komşularım benden büyük ve çalışan insanlardı; ben ise o dört duvarın arasında, ilk çocuğumun büyümesini izlerken aslında kendi gençliğimin soluşunu izledim. Kimsenin fark etmediği, sessiz ve derinden gelen bir depresyonun içindeyken ikinci bebeğim doğdu ve o zaman her şey daha da ağırlaştı.
Eşim, "uykum kaçar" diyerek gece benden uzak duran, ayda bir kez yan yana gelmeyi normal sayan ve benim de duygularım, tutkularım olduğunu tamamen unutan birine dönüştü. Bir kadın olarak görülmemek, arzulanmamak ve sadece anne kimliğine hapsedilmek ruhumda onulmaz yaralar açtı. İşte tam o noktada, bir anlık gaflet ve yoğun bir ilgi açlığıyla kendimi sahte bir hesabın arkasına sığınmış buldum. Amacım büyük bir oyun kurmak değildi, sadece konuşmaya, şakalaşmaya, yani aslında "yaşadığımı" hissetmeye muhtaçtım. Fotoğraflarını kullandığım o su gibi güzel kızın gölgesinde, içimdeki esprili ve hayata hasret kadını serbest bıraktım. Çalıntı fotoğraflar ve videolarla ördüğüm bu sahte dünya, o kadar inandırıcı ve canlıydı ki kimse altındaki boşluğu göremedi.
Ancak bu sanal kalabalık, eve döndüğümdeki o buz gibi yalnızlığı daha da derinleştirdi. Kendi evimde eşimle dört aydır tek bir temasımız bile yokken, sanal dünyanın yarattığı o sahte güvenle bir yabancıyla "sexting" yapma gafletine düştüm. O anki zayıflığım, aslında aylardır reddedilmiş ve kadınlığı unutturulmuş bir ruhun yanlış bir limana sığınma çabasıydı. Şimdi ise aynadaki yüzüme bakarken, o güzel kızın kimliğini kullanmanın ağırlığı ve eşime duyduğum öfkeyle karışan o keskin vicdan azabı içinde kıvranıyorum. Bu sahte hesap benim için bir kaçıştı; fakat kaçtığım yer, beni kendi gerçeğimle daha iğrenç ve daha ağır bir şekilde yüzleştiren bir kapana dönüştü. Şimdi sadece bir maskenin değil, yıllardır üzerime yıkılan o sessiz ve gürültülü yalnızlığın altında eziliyorum.
-Fake hesabımı kapattım.Çok oldu.Fırığraflarını kullandığım kıza ise detay vermedim ama itiraf ettim ve hellalik istedim.İçimde ki yangını hiçbir itiraf söndüremedi… Bir yıldan fazla oldu
Fersah fersah? Kader tarafından gurbete savrulmak?Metni büyük ihtimalle tamamen veya kısmen yapay zeka yazmış/düzenlemiş. Yapay zekanın kullandığı tipik kalıpları bolca kullanmış. Bir de konu sahibi, metni paylaşmadan önce bir okudun mu? Günümüz Türkçesinde pek de kullanılmayan kelimeler var metinde. Yani “onulmaz” kelimesini kullanan var mı gerçekten? Eski Türkçe bir kelime ve şu anda yapay zeka dışında kullananı bilmiyorum benen son kaşgarlı mahmut falan kullanmıştır herhalde.
Fotoğraflarını kullandığım o su gibi güzel kızın gölgesinde, içimdeki esprili ve hayata hasret kadını serbest bıraktım.
Olsun abla kullan ne var herkes yapıyor mu dedi size? Gurbete savrulmuş yabancı sokaklarda kaybolmuşsunuz üzüldüm. Halbuki bakkal market eczane aynı, lisan aynı, devlet kurumları aynı, hastane doktor... Fotoğrafını sextingde kullanacaklar ve kız polise suç duyurusunda bulunmayıp hırsızla helalleşecek. Evet siz bir hırsızsınız. Gerçi konu baştan aşağı yapay zeka yardımlı edebiyat denemesi ama olsun en azından yapmaya kalkarsanız suç olduğunu bilin. Sizin de kızınız var, birileri gizlice fotoğraflarını çekip çocuk istismarı için satsa siz helalleşir miydiniz?Fırığraflarını kullandığım kıza ise detay vermedim ama itiraf ettim ve hellalik istedim.
Ben de ne zaman ne yapacağımı bilemesem sexting yaparım..Gidecek yerim olsa giderdim. 21 yaşıma girdiğimde babam vefat etti. Annem zaten kendi halinde bir kadın yani kendini kendi anca çeviriyor. Nereye gideceğim ve ne yapacağım bilmiyorum