- Konu Sahibi esmerbomba_88
-
kendimi yalçın çakırı izliyor gibi hissettim
Arkadaşlar
İÜ mezunuyum. Sosyal Bilimler MYO Muhasebe programı İKinci öğretim den . Açık açık da herşeyi yazmayayım dedim . derdimi paylaşacak beni yadırgamadan dinleyecek, bencil olmayan fedakar arkadaşımı arıyorum. Kendisi üniverisite yıllarında Broniyi çok severdi, genelde pembe giyerdi, Mısır piramitlerine hayrandı, keşke arkeolog olsaydık derdi.eğer kk ya giriyorsa mutlaka bunu da okur dedim içimden. sadece bir kız kardeşi vardı. o zamanlar feministin tekiydi. inat edip DGS ye de girmişti.
neyse zaten bunu okursa kendisini aradığımı çoktan anlar . onu çok özledim. nasıl olduğunu merak ediyorum. anlattıklarım uzaktan yakından sesni anlatıyorsa iki kelime yaz da seni buldum mu bulamadım mı anlıyım.
mısır pramitleri,arkeoloji falan deyince ben miyim acaba dedim,ürktüm birden..burayı yanlış anladınız galiba,arkadaş arama gibi bir işlevi yok bu sitenin.nickinizde çok enteresan
Arkadaşınızın fotoğrafı var mı siz de?
arkadaş arama sitesi olmadığını bende biliyorum bacım.adımı da ironik olsun diye yazmıştım zaten erkek mi sandın.erkek olsam tek kişiye odaklanmam herhalde.çok özlediğim arkadaşımı son çare olarak burada arıyorum ne yapayım.ama sayende hata olduğunu anladım bacım.
Bu konuyu görse eşim de kesin bir konu açardı beni tarif eder sonra ben de sazan gibi atlardım valla güzel fikirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?