İÜ Mezunu Üniversite arkadaşımı arıyorum Nerdesin....?

Hiç mi ortak arkadaşınız yoktu? Okulu arayıp iletişim bilgisini isteyebilirsiniz.
Eğer vermezlerde hocalar görebiliyor sistemleri birinden rica edersiniz.
Yani burda aramak ne kadar sağlıklı olur. İsim yok, mevkii yok :44:

Yaşadığı ili biliyorsan otobüs duraklarına direklere filan fotoğraf yapıştırıp telefon numarası yazılıyor ya. O gelmişti aklıma ama yokmuş fotoğrafı.

Veya böyle kadın toplulukları olan forumlara yazıp geri dönüş bekleyeceksin.

Gsm şirketlerinde aratabilirsin ismini?

Türk telekom veya 118 den?

Tüm sosyal siteler?

İtsbeauty ye de bakabilirsin belki?

Aklıma başka gelirse yazarım. Umarım bulursun arkadaşını.

Hahahaha :) Çok güzelmiş ya :) Çok hoşuma gitti yazdıklarınız. Ne kadar güzel arkadaşınızı arıyor olmanız :))
Her neyse ben o değilim.

Neden bu kadar dalga gecilmis anlayamadim. Buranin uyesi cok, bu bolume de vizir vizir cevap geliyor diye burada sansini denemek istemis arkadas. Derdi de dert.

Bir derdim var da geyik bolumunun uzantisi haline geldi vallahi. Kimse konu acamaz oldu. Hayret birsey ya.

ayy çok istedim şuanda o kişi olmayıı
çok hoş anlatmışsınız
o ben olabilir miyiiimmm??

bura yerimi bea bacım konular akar gider , feysbuk da arıycan sen onu

Eğer arkadaşlık bağınız çok kuvvetli olsaydı kopmazdınız ve siz burda bunca kadının icinde aramak zorunda kalmazdınız ayrıca dalga konusuda olmazdınız :)
Ayrıca merak ettim acaba sizin gibi çabalayıp sizi bulmaya çalışmış olabilir mi? ki sanmıyorum kolay gelsin insallah yollarınz kesişir...

ben de ilkokul arkadaşlarımı aradım sürekli.onlar tayinciydi,5.sınıftan sonra gittiler.senelerce aradım birkaç kişiyi buldum faceten.şimd de aradığım bir kişi var.sık sık face ten arıyorum.ama bayan olunca biraz zorlaşabiliyor tabii.evlenip soyadı değişiyor.mesela bir arkadaşımı erkek kardeşi,bir arkadaşımı da babası sayesinde bulmuştum.bu aradığım arkadaşımın babasının ismini hatırlamıyorum.kardeşleri de kız bir türlü bulamıyorum.ilkokulda çok iyi anlaşırdık.bizim zamanımızda iletişim zordu.evlerde bile tel yoktu.inşallah birgün onu da bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…