N Nur102 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2022 1 0 1 26 18 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nur102 #1 Bende polikistik over var hamile kalmadigim için ovulasyon testi yaptım ama.kafam karıştı birde catlamasi için ne yapmayalım
Bende polikistik over var hamile kalmadigim için ovulasyon testi yaptım ama.kafam karıştı birde catlamasi için ne yapmayalım
B Beybiumutlari Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2022 1.120 515 43 18 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nur102 #2 Nur102 .!.: Bende polikistik over var hamile kalmadigim için ovulasyon testi yaptım ama.kafam karıştı birde catlamasi için ne yapmayalım Eki Görüntüle 3115665 Genişletmek için tıkla... Doktora görünüp hormon testi yapmalısın. Bı dengesizlik var çünkü sürekli pozitif yumurtlaman. Bende pkosum doktor desteği ile düzene girdim . Doktorunla yumurtlama takibi yaptırmalısın Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nur102 .!.: Bende polikistik over var hamile kalmadigim için ovulasyon testi yaptım ama.kafam karıştı birde catlamasi için ne yapmayalım Eki Görüntüle 3115665 Genişletmek için tıkla... Doktora görünüp hormon testi yapmalısın. Bı dengesizlik var çünkü sürekli pozitif yumurtlaman. Bende pkosum doktor desteği ile düzene girdim . Doktorunla yumurtlama takibi yaptırmalısın