- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Aysel Demir
-
Ben de tedavi asamasinda sorun cikti sandim. Ben gecen ay tup bebek yaptirdim ama tutmadi . Bu ay takviye kullaniyorum bi de hakan ozkul ile görüştük. Bakalim ne olucak degerler . Benim amh dusukRapor çıkartıyorum tüp bebek için raporda aksilik çıktı onun için
Kac amh ?Ayrıca amh değeri in düşük olduğunu öğrendim
Amh düşük olduğu için mi tutmadı acabaBen de tedavi asamasinda sorun cikti sandim. Ben gecen ay tup bebek yaptirdim ama tutmadi . Bu ay takviye kullaniyorum bi de hakan ozkul ile görüştük. Bakalim ne olucak degerler . Benim amh dusuk
Amh dusuklugu ile alakasi yokmus onemli olan yumurtanin kalitesiymis demisti doktorum .Amh düşük olduğu için mi tutmadı acaba
Değeriniz kaçtı acaba özel değilse bide kaç yumurta toplandıAmh dusuklugu ile alakasi yokmus onemli olan yumurtanin kalitesiymis demisti doktorum .
Degerim .0.63 tu 2 ay onceDeğeriniz kaçtı acaba özel değilse bide kaç yumurta toplandı
Aynen herşey kısmetDegerim .0.63 tu 2 ay onceartik üzülmüyorum ya nasip kismet hersey Veren de Allan da Rabbim cok sukur❤
Benim 9 tane toplanmisti. 4 tanesi olgundu ve 4 u de dollendi ama 5.gune ulasan 2 tane vardi .1 iyi kalitede 1 i orta kalitede ikisi de transfer edildi ama ne yazik ki tutmadi negatif ..
Senin amh degerin kac?Aynen herşey kısmetama bayağı iyi yumurta toplanmış bence benim 2. Denemede değerlerde iyiydi sadece 3 yumurta toplandı 1i döllendi oda 8.günde gitti yani
Şimdi 0.72 değer yani transferden 8gün sonra kanamam oldu onda düştüğünü düşünüyorumSenin amh degerin kac?
8 gune kadar bekledin mi 8 gun sonra mi tranfer edildi anlamadim
Evet düşmüş demek ki belki de . Benim hic kanamam falan olmadi adet gunumden 2 gun sonra adet oldum .Şimdi 0.72 değer yani transferden 8gün sonra kanamam oldu onda düştüğünü düşünüyorum
Bu 3. Denemem olacak bakalım hayırlısıEvet düşmüş demek ki belki de . Benim hic kanamam falan olmadi adet gunumden 2 gun sonra adet oldum .
Insallah hayirla sonuclanir pozitif gorursun. Gobisin bebekle dolsunBu 3. Denemem olacak bakalım hayırlısı
Bana sorduysaniz Ben 24 yasindayim .sigara kullanmiyorumKaç yaşındasınız bide sigara kullanıyor musunuz?
2012de evlendik ondan beri istiyorumInsallah hayirla sonuclanir pozitif gorursun. Gobisin bebekle dolsun❤ ne zamandan beri istiyorsun
27 yaşındayım sigara kullanmıyorumKaç yaşındasınız bide sigara kullanıyor musunuz?
Rabbimm bi an evvel kucaginizi bos birakmasin uzun bir sure gercekten2012de evlendik ondan beri istiyorum
Ustume alindimKonu sahibine sormuştum
Aynen napalım kısmetRabbimm bi an evvel kucaginizi bos birakmasin uzun bir sure gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?