Gebeliğe Hazırlık İyi akşamlar çocuğu olmayıp hakan özkulun tedavisini uygulayan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rapor çıkartıyorum tüp bebek için raporda aksilik çıktı onun için
Ben de tedavi asamasinda sorun cikti sandim. Ben gecen ay tup bebek yaptirdim ama tutmadi . Bu ay takviye kullaniyorum bi de hakan ozkul ile görüştük. Bakalim ne olucak degerler . Benim amh dusuk

Değeriniz kaçtı acaba özel değilse bide kaç yumurta toplandı
Degerim .0.63 tu 2 ay once artik üzülmüyorum ya nasip kismet hersey Veren de Allan da Rabbim cok sukur❤
Benim 9 tane toplanmisti. 4 tanesi olgundu ve 4 u de dollendi ama 5.gune ulasan 2 tane vardi .1 iyi kalitede 1 i orta kalitede ikisi de transfer edildi ama ne yazik ki tutmadi negatif ..

Aynen herşey kısmet ama bayağı iyi yumurta toplanmış bence benim 2. Denemede değerlerde iyiydi sadece 3 yumurta toplandı 1i döllendi oda 8.günde gitti yani

Aynen herşey kısmet ama bayağı iyi yumurta toplanmış bence benim 2. Denemede değerlerde iyiydi sadece 3 yumurta toplandı 1i döllendi oda 8.günde gitti yani
Senin amh degerin kac?
8 gune kadar bekledin mi 8 gun sonra mi tranfer edildi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…