Gebeliğe Hazırlık İyi akşamlar çocuğu olmayıp hakan özkulun tedavisini uygulayan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen daha çok yeniymişsin başta bende çok oyalandım o zamanlar bilinçsizdim iyi bi doktora gitmedim
Iyi bir doktor bulmak gercekten cok zor . Ozele gidiyorsun para gozuyle bakiyorlar . Devlete gidiyorsun .ilgilenmiyorlar .biseyin yok diyip yolluyorlar. Cok oyalandiriyorlar

Ama iyi olmayan bi yerde 2 kere yaptırmaktansa iyi olan yerde 1 kere yaptırırım daha iyi
Ben şimdi devlet destekli yaptırıyorum ama hakkım bitince özele gidicem fiyatlara baktım 10 bin felan orda nasıl fiyatlar
Ayni fiyatlar 10binden basliyor genelde

Baya zaman geçmiş ama cnm naptın bende Antep'te yapcam ins neresi iyi araştırdım mi bana da yardımcı olur musun

Tedaviniz faydalı oldu mu? Baya zaman geçmiş ama hakan Özkul u araştırıyorum birkaç gündür..merak ediyorum sonuç alan var mı?
İnşallah bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır.

Tedaviniz faydalı oldu mu? Baya zaman geçmiş ama hakan Özkul u araştırıyorum birkaç gündür..merak ediyorum sonuç alan var mı?
İnşallah bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır.
Bende inanmıyordum bir arkadaş 3 ay kullandi ilaç bitttigi ay hamile kaldı nasip demekki ama çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…