- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Aysel Demir
-
Ben daha yeni 2 yil oldu isteyeli ama 6 ay once tedavilere basladik .. 2 basarisiz asilama 1 tup bebek .. Rabbim sonumuzu hayr etsin insallah . Evlatla bizleri mijdelendirsin . Evlerimiz şenlensin bebek sesi ile❤Aynen napalım kısmet
AminnBen daha yeni 2 yil oldu isteyeli ama 6 ay once tedavilere basladik .. 2 basarisiz asilama 1 tup bebek .. Rabbim sonumuzu hayr etsin insallah . Evlatla bizleri mijdelendirsin . Evlerimiz şenlensin bebek sesi ile❤
2 yillik evliyimAmiinnnibşal
Aminninşallah
Kaç yıllık evlisin peki
Aynen daha çok yeniymişsin başta bende çok oyalandım o zamanlar bilinçsizdim iyi bi doktora gitmedim2 yillik evliyimyeniyim daha ama bastan cok oyaladi doktorlar her ay nerdeyse kadin doguma gidiyordum
Iyi bir doktor bulmak gercekten cok zor . Ozele gidiyorsun para gozuyle bakiyorlar . Devlete gidiyorsun .ilgilenmiyorlar .biseyin yok diyip yolluyorlar. Cok oyalandiriyorlarAynen daha çok yeniymişsin başta bende çok oyalandım o zamanlar bilinçsizdim iyi bi doktora gitmedim
Aynen öyle Nerde yaşıyorsunIyi bir doktor bulmak gercekten cok zor . Ozele gidiyorsun para gozuyle bakiyorlar . Devlete gidiyorsun .ilgilenmiyorlar .biseyin yok diyip yolluyorlar. Cok oyalandiriyorlar
Istanbuldayim .senAynen öyle Nerde yaşıyorsun
Sen o yönden daha şanslısın takip ettiğin en iyi doktorlar istanbuldaIstanbuldayim .sen
En iyileri burda da cok pahalilarSen o yönden daha şanslısın takip ettiğin en iyi doktorlar istanbulda
Ben Gaziantep te yaşıyorum
Ama iyi olmayan bi yerde 2 kere yaptırmaktansa iyi olan yerde 1 kere yaptırırım daha iyiEn iyileri burda da cok pahalilar
Ayni fiyatlar 10binden basliyor geneldeAma iyi olmayan bi yerde 2 kere yaptırmaktansa iyi olan yerde 1 kere yaptırırım daha iyi
Ben şimdi devlet destekli yaptırıyorum ama hakkım bitince özele gidicem fiyatlara baktım 10 bin felan orda nasıl fiyatlar
İnşallah olur olmazsa bende özele gidicem mecburAyni fiyatlar 10binden basliyor genelde
Kurleri kullaniyor musun pekiİnşallah olur olmazsa bende özele gidicem mecbur
Hakan özkulun gönderdikleri bitti ben tedaviye başlıcam diye 1 aylık istedim tedavi ertelendi bu ayda kuru incir ve zeytinyağı kürüne başladımKurleri kullaniyor musun peki
Bende inanmıyordum bir arkadaş 3 ay kullandi ilaç bitttigi ay hamile kaldı nasip demekki ama çok pahalıTedaviniz faydalı oldu mu? Baya zaman geçmiş ama hakan Özkul u araştırıyorum birkaç gündür..merak ediyorum sonuç alan var mı?
İnşallah bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır.
Acaba etkisi oldu mu ciddenBende inanmıyordum bir arkadaş 3 ay kullandi ilaç bitttigi ay hamile kaldı nasip demekki ama çok pahalı
Acaba etkisi oldu mu ciddenbiz ilaç almak
istemistik kanser hastası için o ara tanıştık onlarla ilk ayıydı o zaman hatta tüp bebeğe gidin felan demiştik oda çok para verdik bunlara kullanalım sonra düşünürüz demişti 3 ay istisnasız ne verdilerse içmiş 4.ayda hamile olduğunu öğrendi Allah'ın takdiri tabiki olmaz diye bişey yok ama bizim hastamıza fayda etmedi tabiki midesi hasta olduğu için günde sadece 1 kere icebildi bizim hastamiz
Cnm ama gerçekten çok pahalı biz ozaman daha zamlar gelmemişti 5 bin vermistik bebek tedavisi ilaçları kaça olur bilmiyorumAcaba etkisi oldu mu cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?