Anket İyi akşamlar hanımlar ben normalde en geç ayım tamamlandığında adet olurum bu ikidir adetim gecikiyor ve gecen hem gecikti hemde çok sancım bu ay yi

guleysah34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
131
31
48
28
İyi akşamlar hanımlar ben normalde en geç ayım tamamlandığında adet olurum bu ikidir adetim gecikiyor ve gecen hem gecikti hemde çok sancım bu ay yine gecikti hamile olabilir miyim diye düşünüyorum yardımcı olurmsnz

İlk defa yazdım ve karıştırdım sonradan farkettim konu aç bölümüne yazdıktan sonra konu başlığını düzeltmeyi unuttum ve kaldı öyle her neyse normalde düzenli bı adetim var ama dktr polikistik over bulguları var dedi geçen ay ama düzenli adet döngüm olduğu için normal mi 10 gün gecikmesi danışmak istedim hemen o piskolojiye girip test yapmak istemedim

Haklısınız sağolun en iyisi bu saçma sapan psikolojiden çıkıp beklemek insaAllah adet olurum da rahatlarım.

Hem şuan test yapsam bile cikarmi ki normal gebelik testi veya erken gebelik testi ile 10 gün gecikme oldu cikarmi bilemyrm

Aynı evde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ve ben hâlâ adet olamadım.. kendimi de hiç iyi hissetmiyorum 😢🥺
Mevsim değişikliği stres hormon bozukluğu kilo alıp verme bunlar da etkiler mesela ben doğumdan sonra 30 kilo verdim kilo vermeye başladıkça adetimde düzensizlikler oldu sonra sonra normale döndü

Mevsim değişikliği stres hormon bozukluğu kilo alıp verme bunlar da etkiler mesela ben doğumdan sonra 30 kilo verdim kilo vermeye başladıkça adetimde düzensizlikler oldu sonra sonra normale döndü
Doğrudur ama ilk dktr muayene ettikten sonra PCO dedi sonra kan tahlili felan istedi hormonlara baktı ve hormonlar normal dedi sonra PCO bulguları var dedi ve rahim filmi meme ultrasonu Semar testi kültür bunların hepsini istedi ve ne bı ilaç nede bı tavsiye bana direk işte aşılama yada tüp bebek istyrsanz şu testleri ve film ultrasonu tamamlayp getirin başlayalım dedi yani ben bı sorun varsa ilk tedavi olmayı tercih ederim sorunun ne olduğunu bilmeden diğer aşamalara geçmek te ne ha bide benim eşim varikosel ameliyat oldu ve test yaptı geçen dktr değerlerin yükselmiş hamilelik oluşabilecek düzeyde yani

Doğrudur ama ilk dktr muayene ettikten sonra PCO dedi sonra kan tahlili felan istedi hormonlara baktı ve hormonlar normal dedi sonra PCO bulguları var dedi ve rahim filmi meme ultrasonu Semar testi kültür bunların hepsini istedi ve ne bı ilaç nede bı tavsiye bana direk işte aşılama yada tüp bebek istyrsanz şu testleri ve film ultrasonu tamamlayp getirin başlayalım dedi yani ben bı sorun varsa ilk tedavi olmayı tercih ederim sorunun ne olduğunu bilmeden diğer aşamalara geçmek te ne ha bide benim eşim varikosel ameliyat oldu ve test yaptı geçen dktr değerlerin yükselmiş hamilelik oluşabilecek düzeyde yani
Pco evet adet düzensizliği yapar. Ben daha önce hiç ilaç kullanmadım o yüzden pek Bi bilgim yok. Sonuçların çıktıktan sonra belki ilaç vs bişi verebilir. İnşallah hamilesindir 🙏

Aynı evde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ve ben hâlâ adet olamadım.. kendimi de hiç iyi hissetmiyorum 😢🥺
Hayalet çizgi silik çizgi vs yok dimi kesin? Benim negatif diye çöpe attıklarıma kızlar burda hayalet çizgi var diyo ve pozitif çıkıyo valla🤔

Back
X