kadınlar kulübüne üye olalı epey zaman oldu ama doğru düzgün siteye girmedim hatta bu açtığım ilk konu ben biraz derdimi içimde yaşıyorum yani sanalda olsa kimseye rahatça birşey anlatamıyorum(bu durum lise 2 nin birinci döneminde arakadaşımın bana yaptığı affı zor bir davranıştan dolayı böyle)neyse ben soruma geçeyim...
ben aileme çok düşkünüm onlarda bana tek kızım dedemin tek kız torunuyum annem babam bana ilgililer Allah a şükür hele babam benim için çok başkadır....
ama annem annemi gerçekten seviyorum gözünün yaşına kıyamam gelgelelim bazı halleri var yani nasıl desem paranoyak gibi oluyor.mesela ben üniversite okuyorum katiyyen beni kız arkadaşlarımla asla bir yere göndermez, telefonum diyeim sessizde eğer annem aramış ben telefonu açmamışsam kıyameti kopartır, ya bana diyo ki her kıza telefon numaranı verme zaten iki üç kızda var tel. no. ona bile diyoki niye telefon numaranı veriyorsun ben şımarık bir kız olsam böyle dese tamam haklı ama çok da sakin bi insanım yani çevremden de takdir topluyorum olgun bi insan oturaklı bir kız olduğuma dair ama annem niye böyle davranıyor bütün anneler böyle mi ?
şimdiden sizlere teşeküür ederim ... sorumu cevaplarssanız çok memnun olurum ( bu arada profilimde medeni halimi evli diye işaretlemişim yanlışlıkla şimdi farkettim yanlış algılama olmasın)