Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisine nasil ulaşa bilinirki?Ben o kadar falcı gördüm söylediklerinin hepsinin çıktığı bir tanesini gördüm zaten öyle bir çıkıyor ki şaşkın kalıyorsunuz gerçekten in cin muhabbeti asla yapmıyor 3 vakit yol tarzı değil gerçekten sorduğunu sorulara yanıt veren tek bir isim gördüm Gül hanım gerçi abla kardeş gibi olduk git gel yapa yapa kişisel koçluk filan yapıyor üniversite mezunu sakın falcı gibi düşünmenizi istemem bize gerçekten çok yardımı oldu övgüyle bahsetmemin sebebi![]()
Merhaba ben de yeni biriyle tanıştım. Zuhal abla. Kendisi aynı zamanda astrolog. Dinçer Gunerin öğrencisi dediği fallar da cıktı ben de. Numarasını özelden yazabilirim.Telefondan fal baktırmak istiyorum. Ama benden isim istemesin bakmak için. genel bi fal istiyorum yani aşk meşk olayları değili gerçekten güvenebileceğim iyi bir falcı var mıdır ? teşekkür ederim şimdiden
İnstagram hesabı var ama yoğunluktan pek kullanmıyor biz ne zaman gitsek saatlerce bekliyoruz (randevusuz olduğu takdirde ) ama telefondanda gayet ilgilenerek bakıyor kesinlikle en önemlisi asla para göz değil hacı hoca iş birliği yok muska büyü davası tok çok dürüst isterseniz özelden numarasını verebilirimKendisine nasil ulaşa bilinirki?
Bana yollayabilirmisiniz?Merhaba ben de yeni biriyle tanıştım. Zuhal abla. Kendisi aynı zamanda astrolog. Dinçer Gunerin öğrencisi dediği fallar da cıktı ben de. Numarasını özelden yazabilirim.
Numarasınıİnstagram hesabı var ama yoğunluktan pek kullanmıyor biz ne zaman gitsek saatlerce bekliyoruz (randevusuz olduğu takdirde ) ama telefondanda gayet ilgilenerek bakıyor kesinlikle en önemlisi asla para göz değil hacı hoca iş birliği yok muska büyü davası tok çok dürüst isterseniz özelden numarasını verebilirim![]()
Numarasını yazabilir misiniz? Bir de ne falı bakıyor ücret ne kadar?İnstagram hesabı var ama yoğunluktan pek kullanmıyor biz ne zaman gitsek saatlerce bekliyoruz (randevusuz olduğu takdirde ) ama telefondanda gayet ilgilenerek bakıyor kesinlikle en önemlisi asla para göz değil hacı hoca iş birliği yok muska büyü davası tok çok dürüst isterseniz özelden numarasını verebilirim![]()
İnstagram hesabı var ama yoğunluktan pek kullanmıyor biz ne zaman gitsek saatlerce bekliyoruz (randevusuz olduğu takdirde ) ama telefondanda gayet ilgilenerek bakıyor kesinlikle en önemlisi asla para göz değil hacı hoca iş birliği yok muska büyü davası tok çok dürüst isterseniz özelden numarasını verebilirim![]()
Banada numarasini gönderebilirmisin?Merhaba ben de yeni biriyle tanıştım. Zuhal abla. Kendisi aynı zamanda astrolog. Dinçer Gunerin öğrencisi dediği fallar da cıktı ben de. Numarasını özelden yazabilirim.
Tabi özelden yazarsanız geri dönüş sağlarımRica etsem banada numarasini ve istagram hesabini gönderebilirmisin
Banada verir misiniz numarasınıTarot kahve peri falı katina hepsinin ücreti farklı ben 50 tl baktırıyorumÖzelden atıyorum numarasını
Özelden yazdımBanada verir misiniz numarasını
Ücret ne kadar acaba bana numarasını verebilir misinizBen o kadar falcı gördüm söylediklerinin hepsinin çıktığı bir tanesini gördüm zaten öyle bir çıkıyor ki şaşkın kalıyorsunuz gerçekten in cin muhabbeti asla yapmıyor 3 vakit yol tarzı değil gerçekten sorduğunu sorulara yanıt veren tek bir isim gördüm Gül hanım gerçi abla kardeş gibi olduk git gel yapa yapa kişisel koçluk filan yapıyor üniversite mezunu sakın falcı gibi düşünmenizi istemem bize gerçekten çok yardımı oldu övgüyle bahsetmemin sebebi![]()
Ücret ne kadar banada numarasını Yazabilir misinMerhaba ben de yeni biriyle tanıştım. Zuhal abla. Kendisi aynı zamanda astrolog. Dinçer Gunerin öğrencisi dediği fallar da cıktı ben de. Numarasını özelden yazabilirim.
Arkadaşlar ücreti net söyleyemiyorum çünkü istediğiniz fal çeşidine göre ücret belirleniyor hepsinin farklı kartları var Adana çevresi gidip yüz yüze baktırabilir ama gerçekten çok can sıkıcı bir yoğunluğu var biraz beklemeniz olacaktır .. bana kalırsa birazcık pahalı ama normal tarottan çok çok daha iyi olan peri tarot kartlarını öneririm faldan önce ne açılımı istediğinizi belirtmenizde fayda varÜcret ne kadar banada numarasını Yazabilir misin
Bana da numarayı verebilir misiniz?Ücret ne kadar acaba bana numarasını verebilir misiniz
Numarayı qlabilir miyimBen o kadar falcı gördüm söylediklerinin hepsinin çıktığı bir tanesini gördüm zaten öyle bir çıkıyor ki şaşkın kalıyorsunuz gerçekten in cin muhabbeti asla yapmıyor 3 vakit yol tarzı değil gerçekten sorduğunu sorulara yanıt veren tek bir isim gördüm Gül hanım gerçi abla kardeş gibi olduk git gel yapa yapa kişisel koçluk filan yapıyor üniversite mezunu sakın falcı gibi düşünmenizi istemem bize gerçekten çok yardımı oldu övgüyle bahsetmemin sebebi![]()