- 14 Ekim 2015
- 51
- 47
- 3
- 36
- Konu Sahibi Karabulut87
-
Kızlar Merhaba epeydir misafir olarak takip ediyorum burayı bugün üye oldum nasıl anlatsam nerden başlasam bilemedim... Bugün kızım çalışma masasının sandelyesine çarpıp malesef kafasını şisirdi ve baya morardi zaten hasta 2 haftadır (grip) bide üstüne bu inanılmaz moralim bozuldu biraz hava alalım degisiklik olsun diye bi komsuma gidelim dedim gitmez olsaydım zaten canım burnumda bide kalkmış bana diyo ki niye bakmiyosun çocuğa dikkat etsene bende sen ogretsene nasıl bakılir cocuk dedim oda pişkin pişkin bi ara ogretirim dedi nasil bi vicdan anneyi yargılar yada kim ister çocuğu düşsün yaralansin
Keşke yapabilsem bu ilk de değil yani surekli yapıyo ama sanırım biraz yumuşak başlıyim kolay kolay tepki veremiyorum insanlara saol desteğin içincanım böyle insanlarla iletişimi komple keseceksin.. olay budur.. çocuk bu ya.. benim oğlum 8 aylık bir saniye yerinde durmuyor evde 3-4 kişi sürekli gözümüz üstünde yine bir yerini çarpıyor.. ne kadar engel olabilirsin ki..
sen kendini kesinlikle suçlama.. çocuk bu düşe kalka büyür.. bişe olsa bana olurdu, vücudumda iz olmayan yer yok o kadar haşere imişim kız halimle bile..
bütün bunlar ıiığında o terbiyesiz komşunla kesinlikle görüşme.. niye tavır aldınvari bir soru da sorarsa bana annelik dersi vermeye çalışanlarla görüşmemeyi daha uygun buluyorum dersin senin de için soğur.. hatta dersen haber ver benim de içim soğusun çünkü böyle analığa laf söyleyen kadınların saçlarını ellerime dolayıp...... neyse demeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?