Iyi anne kötü anne :((

Karabulut87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
51
47
3
36
Kızlar Merhaba epeydir misafir olarak takip ediyorum burayı bugün üye oldum nasıl anlatsam nerden başlasam bilemedim... Bugün kızım çalışma masasının sandelyesine çarpıp malesef kafasını şisirdi ve baya morardi zaten hasta 2 haftadır (grip) bide üstüne bu inanılmaz moralim bozuldu biraz hava alalım degisiklik olsun diye bi komsuma gidelim dedim gitmez olsaydım zaten canım burnumda bide kalkmış bana diyo ki niye bakmiyosun çocuğa dikkat etsene bende sen ogretsene nasıl bakılir cocuk dedim oda pişkin pişkin bi ara ogretirim dedi nasil bi vicdan anneyi yargılar yada kim ister çocuğu düşsün yaralansin

canım böyle insanlarla iletişimi komple keseceksin.. olay budur.. çocuk bu ya.. benim oğlum 8 aylık bir saniye yerinde durmuyor evde 3-4 kişi sürekli gözümüz üstünde yine bir yerini çarpıyor.. ne kadar engel olabilirsin ki..
sen kendini kesinlikle suçlama.. çocuk bu düşe kalka büyür.. bişe olsa bana olurdu, vücudumda iz olmayan yer yok o kadar haşere imişim kız halimle bile..
bütün bunlar ıiığında o terbiyesiz komşunla kesinlikle görüşme.. niye tavır aldınvari bir soru da sorarsa bana annelik dersi vermeye çalışanlarla görüşmemeyi daha uygun buluyorum dersin senin de için soğur.. hatta dersen haber ver benim de içim soğusun çünkü böyle analığa laf söyleyen kadınların saçlarını ellerime dolayıp...... neyse demeyim

ya boyle ınsanlardan uzak durmak gerek cıdden
cocuktur olmus kaza uzme canını dıyecegıne neler demıs ...
gecmıs olsun.

Keşke yapabilsem bu ilk de değil yani surekli yapıyo ama sanırım biraz yumuşak başlıyim kolay kolay tepki veremiyorum insanlara saol desteğin için

Kazadan kazaya fark vardır. Evet bazıları gerçekten ihmal kaynaklıdır. Bazılarıysa insanın aklına hayaline gelmez.
Mesela temizlik ürünlerini alt raflara koyduğunuz zaman çocuğunuzun içmesine sebebiyet verirsiniz. O vakit baş sorumlu siz olursunuz. Çocuk defalarca yataktan düşüp yere çakılıyorsa sizden başka suçlu yoktur vb..
Ama sizin durum bunlardan farklı,o sebeple komşunuz çok kafasız :)

Çevremizde çok var bu tiplerden. Sen öylesine bir problemi paylaşsan bile hemen 'azar' yoluna gidip egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar. Hadsizler.
Bu o insanın ilk falsosu değildir. Şimdiye kadar hoş görüyordun galiba.

Ben bir daha o insanla görüşmezdim. Sorarsa da söylerdim sebebini.

Komşucuğun işsizlikten ve pişkinlikten neye sarsam ne olay yaratsam da durağan hayatıma ekşın gelse diye 4 gözle yaratacak olay arıyor. Egosunu kendini yüceltmek için başkalarının hayatına, anneliğine, çocuğuna laf ederek ancak doyurabiliyor belli ki

Ben o kadar titrerdimki oglumun uzerine halada oyle.. 3 yasina geldi hala oraya buraya carpiyor, dusuyor.. Her seferindede icimin yaglari eriyor inan.. Ama yapacak birsey yok boyle buyuyecekler..

O komsunuda salla cunku bazi kisiler herseyi daha iyi bilirler daha iyi yaparlar.. Cocugum asla dusmedi sismedi diyen yalan soyler

Ay benim de her yerimde yara izi var çocukluğumdan kalma, benim annem kötü bir anne mi? Saçmalamış komşun, bir daha görüşme bence hadsiz kadın. Allah bilir kendi çocuğuna neler neler yapıyor evde.

Böyle komşu düşman basina..
Çocuk dediğin düşe kalka büyür. Bütün gün gözünuz ondayken 1 sn ye bakmazsiniz olanlar olur :)

Valla insanın pskolojisi bozuluyo lavoboya zok gidio insan..hanik atak oldum heralde.. benimkide hasta kv bakamadı demiştir kesin..

Al sana patavatsız komşu.
Kaçarak uzaklaşın yoksa daha çok moralinizi bozar.böyleleri de var benim çevrem de insanının sinirlenmemesi elde değil yüz vermeyerek olayı kapatıcaksın.

Bunu söyleyen kişinin iyi niyetli olabileceğini çocuğu yoksa inanırım ancak.
Çocuklar için tedbir almak gerek tabi ki ama onları büyüten Allah biz değiliz.
Onların düştükleri gibi biz düşsek hastanelik oluruz rabbim koruyor çocuklarımızı.

Densiz densiz konusmus iste

Cocuk bu carpacak düsecek , cok normal yani üzme kendini sen canim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…