Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagolun. Bol bol.emziriyorum insallah toparliycak bebegimKendinizi bu kadar suçladığınıza göre muhteşem bir annesiniz
Hiç üzülme bebeklerin direnci bizler gibi değil kuşun yelinden hastalık kapar derler. Malum mevsim kış ne kadar koruyup kollasan da malesef mikroplar kol geziyor.
Siz bol bol emzirin en güzel ilaç sizin sütünüz. Rabbim şifalar versin inşallah minik bebeğinizin direnci büyüdükçe emdikçe daha güçlü olacak.
Cok tesekkur ederim ya gercekten moral oldunuzHer cocugun bünyesi farklı,iyi bir anne olmak da çocuğun kilosuyla boyuyla hasta olmamasıyla olmaz.Koşulsuz şartsız sevmek,inanmak,desteklemek,konuşmak,yargılamadan önce dinlemek,yeri geldiğinde arkadaş yeri geldiğinde anne olabilmekle olur.Fiziksel şeyler gelip geçici şeyler.İyi bir anne olmak için fedakarlığınızı esirgemeyin.Ben de kücükken antibiyotik kullandım senelerce,simdi grip bile olmam.Annem de dünyanın en mükemmel annesidir kimse aksini iddia edemez cunku ruh dunyamı beslemiştir.Annesini bu mertebede gören biri olarak söyleyeyim asla kötü bir anne değilsiniz :)
Ilk 3 ay cok riskliymis ates icinSizinle alakası yok.benim bebeklerim kuvezde iken o kadar çok vardı ki bu şekilde hasta yatan..
İlk 3 ay anne sütü korur diye mi normal karşılamıyorlar Dr lar.
Eşiniz ekstra dikkat etsin . Gerekirse takviye alsın.
toparlar miniğiniz allahın izniyle. Benimde 4.5 aylık bebişim var bu durumlar çok normal ne kadar korusakta, sakınsakta malesef bu durumlar oluyor. Daha çok yasayacağız üzmeyin güzel yüreğiniziCok sagolun. Bol bol.emziriyorum insallah toparliycak bebegim
Emziriyorum sadece anne sutu aliyo. Neyi yanlis yapiyorum bilmiyorum. Ya da bebegimde farkli bi saglik sorunu var da goremiyolar miSanssizlik olmus , ben bebege uzuldum 52 gunluk daha el kadardir antibiyotik almis , atesle bogusmus.Emzirmiyormusunuz bebeginizi ? Belli ki ters giden birseyler var yoksa bana gore normal degil 52 gunluk bebegin boyle hastalanmasi.
Oyle ama ilk 3 ay hic normal gormuyolar atesi o yuzden hastanede yatiriyolar zatentoparlar miniğiniz allahın izniyle. Benimde 4.5 aylık bebişim var bu durumlar çok normal ne kadar korusakta, sakınsakta malesef bu durumlar oluyor. Daha çok yasayacağız üzmeyin güzel yüreğinizi
merhaba, kendinizi suçlamayın nolur. benim size tavsiyem bebeğinizi çok fazla kimseyle muhattap etmeyin olur mu. hatta mümkünse babası ve sizden baskası temasta bulunmasın. babası da güzelce temizlendikten sonra tabii.
emziriyor musunuz bilmiyorum, eğer öyleyse sizden mikrop alması zor çünkü sütünüzde sizdeki mikroplara karşı antikor var. hatta bebegin vücudunda ki mikroplar tespit edilip ona gore antikorlar da uretiliyor. böyle bir mucize işte.
bu arada soğuk hava hasta etmez, ani hava değişimi hasta eder. birden sıcak ortamdan alıştırmadan veya yeterince giyinmeden soğuk ortama geçiş olursa kandaki bağışıklık hücrelerinin sayısında düşüş oluyor ve zaten vücutta olan virus galip geliyor. yeterince giydirerek dışarı çıkarmaktan çekinmeyin. bebeğim kışın doğdu, 3. gün başladik dışarı çıkmaya. açık havaya ama. her gün çıktık, sadece bir kez 13 aylikken azcık ateslendi, ilaçsız atlattı.
yani demem o ki soğuk hasta etmez, virusler eder. evinize gelip bebekle temas eden insanlardan geliyor hastalık. evi de bol bol havalandırın gün içinde. mis gibi temiz havada uyusun.
saglikla büyütün vebeğinizi
Kimseyi kabul etmedik eve ilki esimden bulasti ama ikinci de neden ateslendi bilmiyoruz. Sebebi bilinmeyince insan daha tedirgin oluyomerhaba, kendinizi suçlamayın nolur. benim size tavsiyem bebeğinizi çok fazla kimseyle muhattap etmeyin olur mu. hatta mümkünse babası ve sizden baskası temasta bulunmasın. babası da güzelce temizlendikten sonra tabii.
emziriyor musunuz bilmiyorum, eğer öyleyse sizden mikrop alması zor çünkü sütünüzde sizdeki mikroplara karşı antikor var. hatta bebegin vücudunda ki mikroplar tespit edilip ona gore antikorlar da uretiliyor. böyle bir mucize işte.
bu arada soğuk hava hasta etmez, ani hava değişimi hasta eder. birden sıcak ortamdan alıştırmadan veya yeterince giyinmeden soğuk ortama geçiş olursa kandaki bağışıklık hücrelerinin sayısında düşüş oluyor ve zaten vücutta olan virus galip geliyor. yeterince giydirerek dışarı çıkarmaktan çekinmeyin. bebeğim kışın doğdu, 3. gün başladik dışarı çıkmaya. açık havaya ama. her gün çıktık, sadece bir kez 13 aylikken azcık ateslendi, ilaçsız atlattı.
yani demem o ki soğuk hasta etmez, virusler eder. evinize gelip bebekle temas eden insanlardan geliyor hastalık. evi de bol bol havalandırın gün içinde. mis gibi temiz havada uyusun.
saglikla büyütün vebeğinizi
Benim ilk bebegim subatta dogdu , ilk hastaligi 11aylikken nezleydi ,atesli hastaligi 5.5 yasindaydi. Suanda 7aylik bebegim var cok sukur yine.Kardesimin 6 aylik bebegi var ve hastalindi 2-3 kez ama atesi olmadi onunda.Ben mesela hergun hatta yagmurda ve karda disari cikardim.Evi sicak yapmadim gunduz 23 -24 derece ama hic yelek giydirmedim , patik giydirmedim vs.Gece yatak odasi 22 derecedir, ama hep ustu acik yatti ve corapsiz.Bazen gozu capak oldu simdi uyku cuvali aldim ince olandan.Kardesimin ev cok sicak, kendileri kisa kol ama bebek kat kat giydirik , hep burnu tikali , oksuruyor vs. hicte disari cikmaz 6ayi evde gecirdiler gezmeleri araba ile doktora gitmek.Bence evin isisinda , havasinda vs bir sorun var.6yasindaki kizim okula gidiyor mikrop getiriyor hergun .Anne sutu baslica bir koruyucu kalkandir zaten.Ates olayi cok enteresan gercekten.Bol bol emzirin, yelek , patik, el orgusu, polar kullanmayin.Evde sapka giydirmeyin .Gunde 3-5 kez serum fizyolojik damla damlatin burnuna sonra aspirator ile temizleyin.Evin camlarini sabsh 15 dk acik tutun, gece yattiginiz odayi iyice havalandirin.Mumkun oldugunca disariya cikarin.Insallah gecer bu gunlerde ve bebeginiz artik hastalanmaz.Emziriyorum sadece anne sutu aliyo. Neyi yanlis yapiyorum bilmiyorum. Ya da bebegimde farkli bi saglik sorunu var da goremiyolar mi
Insallah tesekkur ederim. Yalniz bebegimin hastalanmasinin usume ya da terlemeyle bi ilgisi yok ki bulasma yoluyla hastalandi. Benim yorumum degil bu arada doktorlarin tanisiBenim ilk bebegim subatta dogdu , ilk hastaligi 11aylikken nezleydi ,atesli hastaligi 5.5 yasindaydi. Suanda 7aylik bebegim var cok sukur yine.Kardesimin 6 aylik bebegi var ve hastalindi 2-3 kez ama atesi olmadi onunda.Ben mesela hergun hatta yagmurda ve karda disari cikardim.Evi sicak yapmadim gunduz 23 -24 derece ama hic yelek giydirmedim , patik giydirmedim vs.Gece yatak odasi 22 derecedir, ama hep ustu acik yatti ve corapsiz.Bazen gozu capak oldu simdi uyku cuvali aldim ince olandan.Kardesimin ev cok sicak, kendileri kisa kol ama bebek kat kat giydirik , hep burnu tikali , oksuruyor vs. hicte disari cikmaz 6ayi evde gecirdiler gezmeleri araba ile doktora gitmek.Bence evin isisinda , havasinda vs bir sorun var.6yasindaki kizim okula gidiyor mikrop getiriyor hergun .Anne sutu baslica bir koruyucu kalkandir zaten.Ates olayi cok enteresan gercekten.Bol bol emzirin, yelek , patik, el orgusu, polar kullanmayin.Evde sapka giydirmeyin .Gunde 3-5 kez serum fizyolojik damla damlatin burnuna sonra aspirator ile temizleyin.Evin camlarini sabsh 15 dk acik tutun, gece yattiginiz odayi iyice havalandirin.Mumkun oldugunca disariya cikarin.Insallah gecer bu gunlerde ve bebeginiz artik hastalanmaz.