Iyi bir anne degilim diye düşünüyorum

Bence siz çok soru sordukca doktor espri ile yada sorularınızdan kurtulmak için nazar demiş geçmiştir, dr nazar demez cunku yani dememeli:) insanın koktugu basına gelıyor genelde, kötüyü cagırmayın, olumlu düşünün, korkularınız içinse psıkolojik tedavi alın biranonce.çocuklugunuzda bir travmanız olabilir o çözulur en azından. Herseyi kontrol edemiyoruz hayatta malesef , oluruna bırakmak zorundayız tedbirleri alıp tevekkül etmeli , yoksa kafayı yeriz, Allahım tüm cocukları tum anneleri korusun🙏🙏

Ben kızınızın hangi durumu için bu saçma teşhisi koydu doktor onu merak ediyorum.
Umarım kız çocuğudur diye adı sanı bilinmedik muhafazakar geçinen bir doktora götürmemişsinizdir çocuğu.
Ne yapıyordu yavrucak da size nazar dedi bu doktor müsveddesi

6 aylik bebekten cok fazla sey bekliyorsunuz. Seslenince bakmayabilir benimki 11 aylik bazen kendimi parcalasam bakmiyor. Gulmeyi yeni ogrenmistir, surekli gulmeyebilir. Surekli goz temasi da kuramaz. Etrafinda ilgisini cekecek bir ton sey var. Bence siz çok yipranmissiniz. Kendiniz icin bir destek alin

Ben kızınızın hangi durumu için bu saçma teşhisi koydu doktor onu merak ediyorum.
Umarım kız çocuğudur diye adı sanı bilinmedik muhafazakar geçinen bir doktora götürmemişsinizdir çocuğu.
Ne yapıyordu yavrucak da size nazar dedi bu doktor müsveddesi
Üniversite hastanesinde yattık bir gece acile gittik en son çare çünkü kizim yemek yerken ağzı açık bir şekilde kalıyordu öyle hem de saatlerce ne yemek yiyebiliyor nede konuşuyordu ağzı hep açık olduğu için sabit duruyor hiçbir tepki vermiyordu çene kaslarında bisey olabilir dediler yok beyinsel dediler yok epilepsi nöbeti geçiriyor bile dediler yok distoni dediler bir kas hastaligiymis ama oda yok plastik cerrahindan tutun da neredeyse her bir dalın doktoru baktı kızıma kızımın ağzını kapamasi için herseyi yaptılar geçiyordu sonra yemek yerken yine oluyordu sadece 20 gün yaşadık bu olayı ama o 20 gün benim ömrümden 20 yılı aldı sonra dediğim gibi doktor bizi çıkardı hiçbir sebebi yok dedi bunu yapması için bizde en son çare hocalara okuttuk ve sonra geçti ne olduğunu hala bilmiyoruz yani böyle zor şeyler yasadik

Bir hekimin bu çocuk nazar olmuş demesi normal mi? Düşünse bile bu şekilde yönlendirmesi çok garip geldi, emin misiniz gerçekten tıp doktoru olduğuna? Malum sahteleri dolaşıyor bu aralar 😬
Bence sakinleşin ve çocuklarınızla ilgilenin. Bir de psikolojik destek alabilirseniz hem siz hem çocuklarınız için çok faydalı olabilir.

Goz temasi var yok diyemem ama bazen dibinde konuşuyorum yuzume bakmıyor ama eşyalardan falan korktuğu yok hatta herseyi eline almaya eklemeye çalışıyor
Hanfendi 18 yaşında olsanız,ilk çocuğunuz olsa hadi bir nevi size hak vereceğim.ilk cocugunuzda hic mi tecrube etmediniz.hangi bebe eşyadan, hayvandan korkar?korkmazlar.biz yılanın tehlikeli olduğunu bilir ,korkarız ama bebekler bunun bilincinde değildir.zaten herşeyi eline ,ağzına alır.bu da normal.gercekten siz bir doktora gidin.psikolojiniz iyi degil

Bir hekimin bu çocuk nazar olmuş demesi normal mi? Düşünse bile bu şekilde yönlendirmesi çok garip geldi, emin misiniz gerçekten tıp doktoru olduğuna? Malum sahteleri dolaşıyor bu aralar 😬
Bence sakinleşin ve çocuklarınızla ilgilenin. Bir de psikolojik destek alabilirseniz hem siz hem çocuklarınız için çok faydalı olabilir.
Evet üniversite hastanesinde bizim buralarda çok bilindik iyi bir hastane bundan 5 yıl öncesinden bahsediyorum atlattık Allaha şükür ama bana sorun nasil atlattık kizim zaten küçüktü hiç hatırlamıyor zaten bilmesinde neler yaşadığı

Evet üniversite hastanesinde bizim buralarda çok bilindik iyi bir hastane bundan 5 yıl öncesinden bahsediyorum atlattık Allaha şükür ama bana sorun nasil atlattık kizim zaten küçüktü hiç hatırlamıyor zaten bilmesinde neler yaşadığı

6 aylık bebeğiniz için de endişelenmeyin bu kadar. Göz teması varmış ve 6 aylık bebek adını nerden bilecek de bakacak ki😳

Hanfendi 18 yaşında olsanız,ilk çocuğunuz olsa hadi bir nevi size hak vereceğim.ilk cocugunuzda hic mi tecrube etmediniz.hangi bebe eşyadan, hayvandan korkar?korkmazlar.biz yılanın tehlikeli olduğunu bilir ,korkarız ama bebekler bunun bilincinde değildir.zaten herşeyi eline ,ağzına alır.bu da normal.gercekten siz bir doktora gidin.psikolojiniz iyi degil
Evet haklısınız ama kızımı cahillikle büyüttüm ne zman ne yaptı ne zaman guldu ne zman baktı hiç bilmiyorum aslında o zaman böyle şeylerin önemini bilmiyordum belkide bu yüzden kızımda sıkıntı yaşamadım oğlum kadarken falan

Tam olarak ne yaşadı merak ettim?
6 aylık bebeğiniz için de endişelenmeyin bu kadar. Göz teması varmış ve 6 aylık bebek adını nerden bilecek de bakacak ki😳
Kizim yemek yerken birden ağzı açık bir şekilde kalıyordu hemde saatlerce ne konuşabiliyor nede yemek yiyebiliyor nede su icebiliyordu

Kizim yemek yerken birden ağzı açık bir şekilde kalıyordu hemde saatlerce ne konuşabiliyor nede yemek yiyebiliyor nede su icebiliyordu
Yukarıda okudum, çok geçmiş olsun, atlatmışsınız neyse ki. Benim korkularım var sanardım ama sizinkiler çok ileri. Dışarı çıkın bol bol hava alın. İyi gelir hem size hem çocuklara. Bir de mutlaka psikolojik destek alın. Baba ne diyor peki? O da sizin gibi mi düşünüyor?

Yukarıda okudum, çok geçmiş olsun, atlatmışsınız neyse ki. Benim korkularım var sanardım ama sizinkiler çok ileri. Dışarı çıkın bol bol hava alın. İyi gelir hem size hem çocuklara. Bir de mutlaka psikolojik destek alın. Baba ne diyor peki? O da sizin gibi mi düşünüyor?
Teşekkürler Allah kimseye yaşatmasın eşim ve ailem gittiğim doktorlar hepsi bir sorun yok diyorlar ama ben düşünüp düşünüp duruyorum

Teşekkürler Allah kimseye yaşatmasın eşim ve ailem gittiğim doktorlar hepsi bir sorun yok diyorlar ama ben düşünüp düşünüp duruyorum
Kendiniz için de bir şeyler yapmalısınız. Yeteri kadar ilgileniyormuşsunuz zaten onlarla ama kendinize de zaman ayırmazsanız psikolojiniz daha da bozulur, onlara faydalı olamazsınız ki.

Kendiniz için de bir şeyler yapmalısınız. Yeteri kadar ilgileniyormuşsunuz zaten onlarla ama kendinize de zaman ayırmazsanız psikolojiniz daha da bozulur, onlara faydalı olamazsınız ki.
Insallah en yakın zamanda bu düşüncelerden kurtulurum çocuklarıma daha faydalı olurum

Yani yazmayım dedim ama Doktor nazar olmuş mu dedi . Hipokrat yemininden haberi var mı doktorun .
Vay arkadaş .
Türkiye’de hastaneye yatıp teşhisi konulmayan çok kişi var . Eskiden teşhis ve tedavi veremeyince psikolojik diyip gönderirlerdi . Şimdi de bu yöntemi bulmuşlar .

Seni o kadar iyi anlıyorum ki , bende aynı senin gibiyim , eltimin kizi have geçirdi ve ben de şahit oldum o günden sonra zorlu günler yaşadı annesi , ailecek hatta o gün den sonra benim psikolojim çok bozuk atlatamadım:( her hastalıktan korkuyorum, oglum konusunda çok hassasım bir şey yok çocuğun ama ben ya varsa ya böyle ya şöyle diye diye delirtiyorum iyice kendimi :(

Bebeğiniz daha 6 aylık, kızınızda da bir problem çıkmamış.. Siz fazlasıyla evhamlı olabilirsiniz. Lütfen çocuklarınızı rahat bırakın. Sürekli onlarda bir hastalık bulmaya çalışmayın.

Kendinizi iyi hissetmiyorsanız iyi bir Doktordan destek alın.

Back
X