• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi bir dinleyici olmayan arkadaş

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
68
Antalya
kızlaar ben iyi bir dinleyici olduğumu düşünüyorum arkadaşımın anlattığını her kelimesiyle dinlerim yardım ederim ama arkadaşım benim mutlu yada mutsuz anlattığım hiçbişeyi dinlemiyor etrafına bakınıyor yorum bile yapmıyor anlattığım hakkında ancak onun hakkında bişey anlattıysam ilgisini çekip bi yorum yapıyor başka okuldan arkadaşlarım çok güzel dinlerler beni fakat çok görüşemiyoruz . en yakın arkadaşımın böyle davranması sinirimi bozuyor :(

Seni cok iyi anliyorum,benim de en sevdigim arkadasim oyle,tam derin bir mevzu konusurken " aaa o araba niye durdu,,aa su duvarin rengi bej mi,bla bla bla hic alakasiz bir seye takilir sinir eder,,artik bulusalim dedigi zaman diyorum ki "bak eger dikkatini sohpetimize vereceksen bulusalim"..bi kere beni evine cagirmisti,ustune basa basa ancak saat 13 de gelebilirim,sabah cocuk kursa gidiyor kurstan alip gelebilirim dedim,o gun sabah ariyor diyor ki kahvalti hazir nerde kaldin? Canim benim dedim ben sana demedimmi boyle boyle?,aldigim cevap su ; sen bugun gerginsin,bisey mi oldu canini sıkan..olurmusun oldururmusun??
Amma dertliymisim ben de yaa...

Seni cok iyi anliyorum,benim de en sevdigim arkadasim oyle,tam derin bir mevzu konusurken " aaa o araba niye durdu,,aa su duvarin rengi bej mi,bla bla bla hic alakasiz bir seye takilir sinir eder,,artik bulusalim dedigi zaman diyorum ki "bak eger dikkatini sohpetimize vereceksen bulusalim"..bi kere beni evine cagirmisti,ustune basa basa ancak saat 13 de gelebilirim,sabah cocuk kursa gidiyor kurstan alip gelebilirim dedim,o gun sabah ariyor diyor ki kahvalti hazir nerde kaldin? Canim benim dedim ben sana demedimmi boyle boyle?,aldigim cevap su ; sen bugun gerginsin,bisey mi oldu canini sıkan..olurmusun oldururmusun??
Amma dertliymisim ben de yaa...

aynı benim arkadaşım ya bu kadar olmaz ! ama benimki birazda asosyal 4yıllık dostum toplasan evine 4kere gitmemişimdir davet etmez evim sobalı üşürsün fln der hep saçma bence . ama bize geldiğinde onu yap ben misafirim şunu yap ben misafirim der hatta geçenlerde erkek arkadaşmla tartştm ağlıyodm o akşamda arkadaşm bana gelicekti bana aynen şunu dedi eğer akşam ağlıycaksan gelmeyim hiç ya insan arkadaşının yanında olur asıl zor zamanda aman be ne bıkmışım bende :)

Bir dahakine sen de aynısını yap, ne duruma düştüğünü anlasın. Sinir oluyorum böyle insanlara. Mesela ben pür dikkat dinliyorum sonuna kadar, bazı arkadaş(!)lar da iki lafında sıkılır. Ben görüşmüyorum öyle insanlarla.

Bir dahakine sen de aynısını yap, ne duruma düştüğünü anlasın. Sinir oluyorum böyle insanlara. Mesela ben pür dikkat dinliyorum sonuna kadar, bazı arkadaş(!)lar da iki lafında sıkılır. Ben görüşmüyorum öyle insanlarla.

ahh ahh defalarca söyledim yaptım ama anlamadı yapı meselesi sanırım . lafa gelince seni benden iyi düşünen yok attığın adımı bilirim der ama uygulama yok . benimde hiç sabrım kalmadı insana çok değer veririm her sözünü dinlerim ama karşılık alamayınca cinlerim tepeme çıkıyor

Bazi insanlar malesef boyle,herkesi oldugu gibi kabul etmek lazim ama ben arkadasimla bulustugumda telefonumu bile sessize alirim ki muhabbet bolunmesin diye,karsiligi boyle olunca insan kendini kotu hissediyor

Bazi insanlar malesef boyle,herkesi oldugu gibi kabul etmek lazim ama ben arkadasimla bulustugumda telefonumu bile sessize alirim ki muhabbet bolunmesin diye,karsiligi boyle olunca insan kendini kotu hissediyor

O senin arkadasin degil o zaman, sen onun arkadasisin.

En nefret ettigim insan tipidir. Cevremde vardi bunlardan 2-3 tane, hepsini sildim hayatimdan.

Kafam cok rahat ve sinirlerim bozulmuyor artik.

Heh işte ben de böyle yapıyordum, nişanlı olduğum zaman telimin sesini kısıyordum ki onunla ilgilendiğimi bilsin. Ama o ne yaptı? Yüzünü bile görmediği, telefonda tanıştığı biri için tam 3 saat bekletti, evlerinde yatılı misafir olduğum halde... Çocuk bunu bıraktı sonra...

Heh işte ben de böyle yapıyordum, nişanlı olduğum zaman telimin sesini kısıyordum ki onunla ilgilendiğimi bilsin. Ama o ne yaptı? Yüzünü bile görmediği, telefonda tanıştığı biri için tam 3 saat bekletti, evlerinde yatılı misafir olduğum halde... Çocuk bunu bıraktı sonra...

peki sen naptın hala yakın arkadaşın kı o kişi ?

böyle insanlara gicik olurum,
onlar birsey anlatirken ben agizlarinin icine bakip dinlerim,
ben birsey anlatinca saga sola bakarlar dinliyorsada insan dinlenmedigini dusunuyo anlatasi gelmiyor yani :25:

seninki dinlemese bile yanında bulunuyomuş bari ,, benim arkadaşım ben tam bişey anlatırken yeni tanıştığı erkek arkadaşını görünce (sevgili değil normal arkadaş) aa b..... naber diye bırakıp gitti beni =)
sonuç: artık görüşmüyorum..

O senin arkadasin degil o zaman, sen onun arkadasisin.

En nefret ettigim insan tipidir. Cevremde vardi bunlardan 2-3 tane, hepsini sildim hayatimdan.

Kafam cok rahat ve sinirlerim bozulmuyor artik.

Aynı fikirdeyim..En iyisi bu tip insanlarla araya mesafele sokmak ya da tamamen silmek...Arkadaşlıkları dostlukları sahtedir hep..:50:

seninki dinlemese bile yanında bulunuyomuş bari ,, benim arkadaşım ben tam bişey anlatırken yeni tanıştığı erkek arkadaşını görünce (sevgili değil normal arkadaş) aa b..... naber diye bırakıp gitti beni =)
sonuç: artık görüşmüyorum..

Benzeri bir olay benim de başıma gelmişti..Benim o zamanlar üzüntülü günlerimdi..Gel anlat dedi..Ben de anlatıyordum..Erkek arkadaşı geldi,hoop yanına gitti..Ben öyle kalakaldım..Hiç olmazsa A..geldi canım sonra devam edelim deseydi...Sonuç : Eski günlerin hatırına birbirimizim face listesindeyiz sadece...40 yılda 1 merhaba ,nasılsın..Görüşmek vs yok..Evine davet ediyor ama yok...Ben dersimi aldım...:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzeri bir olay benim de başıma gelmişti..Benim o zamanlar üzüntülü günlerimdi..Gel anlat dedi..Ben de anlatıyordum..Erkek arkadaşı geldi,hoop yanına gitti..Ben öyle kalakaldım..Hiç olmazsa A..geldi canım sonra devam edelim deseydi...Sonuç : Eski günlerin hatırına birbirimizim face listesindeyiz sadece...40 yılda 1 merhaba ,nasılsın..Görüşmek vs yok..Evine davet ediyor ama yok...Ben dersimi aldım...:)

valla olayımız birebir aynıymış tam da böyle oldu =) facebookum da yok o arkadaşımda yok mutluyum ,, herkese de tavsiye ederim.. bazen dostluk da bi yere kadar ..

bence adam akıllı konus yaptıgı hareketlerden rahatsız oldugunu soyle ve hatta dekı gorusmek ıstemıyorum senınle rahatsız edıyorsun benı de olsun bıtsın bıde onumu kendıne dert edeceksın canımmm...

peki sen naptın hala yakın arkadaşın kı o kişi ?

Şuan öyle pek yakın arkadaşım değil. Zaten benim sorunumu dinlemedi, ona akıl verirken de dinlemedi. Şimdi ise yapılmış bir ton yanlışla evinde oturuyor. Sanki müneccimmişim gibi erkek arkadaşlarıyla ilgili her dediğim tuttu, biraz dinleseydi (en azından kendi için) şuan bambaşka bir hayatı olurdu. Belki bu yaşına rağmen kendini takmayan erkeklerin peşinden koşmazdı. Neyse, yaşaması gerekiyormuş.

bu konuyla ilgili ben de bi başlık açmayı düşünmüştüm.dostum dediğim insanlar aynen söylediğin gibi.ben pür dikkat dinlerken onlar ya hep sözümü keserler ya da dinlemiyomuş gibi görünüyolar.sinir oluyorum!
ben de onlara aynısını yapmaya karar verdim.anlasınlar bakalım nasıl oluyomuş

bu konuyla ilgili ben de bi başlık açmayı düşünmüştüm.dostum dediğim insanlar aynen söylediğin gibi.ben pür dikkat dinlerken onlar ya hep sözümü keserler ya da dinlemiyomuş gibi görünüyolar.sinir oluyorum!
ben de onlara aynısını yapmaya karar verdim.anlasınlar bakalım nasıl oluyomuş

bugün aynısını yaptım ona nasıl sinir oldu ama neden böylesin deyince bana yaptğnı yapıyorum dedim sonuç yine aynıı ama takmıycam artık bıktım bende:)

Iste buna umursanmamak deniliyor. Igrenc bir duygudur, ben de biraz degisik versiyonunu yasadim. Tanidigim ve cok sevdigim ("eskiden") biri vardi. Cok kez bana ignore edilmek hissini yasatti. Kendisini uyardim olmadi, kizdim olmadi. En son cok kisa bir zaman once tekrar bana umursanmadigimi hissettirdi. Bu sefer bende ipler koptu. Artik ne bana birsey dediginde konusurum, ne bir daha yuzune bakarim. Icimden de cok sovdum kendisine. Facebook'ta da arkadas olarak ekli, kendimi zor tuttum oradan da silecektim. Ama simdi intikam alma duygulariyla doluyum ve aynisini ben de ona yapacagim. Sirf bu yuzden orda da arkadas listemde tutuyorum kendisini. Boyle tipler insani cok yipratiyor, siz de onlara ayni hissi yasatin, sorarlarsa da soylersiniz "sen de bana yapiyordun, ne oldu ki?" deyin. Ya da atin hayatinizdan, oylelerine benim hayatimda yer yok.

Back
X