iyi bir doktora ihtiyacım var anadolu yakasında!!

cardelenss

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
2.131
27
683
selam arkadaşlar allahın izniyle bende hamileyim daha önce düşük yapım bu kez temkinli ve bilinçli davranıyorum kendime iyi güleryüzlü kadın bir doktor arıyorum.
tavsiyelerinizi bekliyorum.

Canım bebişin hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah. Benim kardeşim de ilk bebeğini kaybetti, şimdi Allah'ın izniyle tekrar hamile. O da çok dikkat etmeye çalışıyor. Kendisi gibi ilk denemesinde düşük yapmış, ama şimdi sağlıklı bir bebeği olan çok yakın bir arkadaşının tavsiyesiyle Kadıköy Şifa'nın Ataşehir'deki hastanesindeki Dr. Emel Hanım'a gidiyor. Çok titiz bir doktor.
Bir de benim bildiğim Kızıltoprak'ta Dr. Sühendan Türkmen var. O da çok deneyimli ve tatlı bir doktordur.
Allah bir avazda kurtarsın canım. :nazar::nazar::nazar:

Canım bebişin hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah. Benim kardeşim de ilk bebeğini kaybetti, şimdi Allah'ın izniyle tekrar hamile. O da çok dikkat etmeye çalışıyor. Kendisi gibi ilk denemesinde düşük yapmış, ama şimdi sağlıklı bir bebeği olan çok yakın bir arkadaşının tavsiyesiyle Kadıköy Şifa'nın Ataşehir'deki hastanesindeki Dr. Emel Hanım'a gidiyor. Çok titiz bir doktor.
Bir de benim bildiğim Kızıltoprak'ta Dr. Sühendan Türkmen var. O da çok deneyimli ve tatlı bir doktordur.
Allah bir avazda kurtarsın canım. :nazar::nazar::nazar:

sağol çok teşekkür ederim şifa hastanesine kötü diyen çok yazı okudum ama sühendan türkmen nerede acaba.hastanede çok önemli

Canım kusura bakma, uzun zamandır giremiyordum KK'ye.
Sühendan Türkmen, Kızıltoprak'taki BP benzin istasyonunun karşısında, Bostancı yönüne doğru giderken. Oradaki yeni apartmanın 2. katıydı galiba.

Bebeğiniz hayırlı olsun, bende 24 şubat 2011 de doğum yaptım, hastaneden ve doktorumdan çoooookk memnun kaldım. Hastane medicalpark göztepe, doktorum Mehtap Yazıcıoğlu.Doktorum çok ilgili ve tecrubeli, insana fazlaca güven veriyor

Back
X