Iyi bir eş nasil olmali sizce kizlar hadiiin yorumlarinizi bekliyorum

gönlüne göre olan eş iyi eştir...

saygı ve sevgi hoşgörü hepimizin temel beklentileridir.

nun dışında bence iyi eş toleranslı olmalı. evde ekmek yoksa dışarıda yiyelim demeli .yemek yandıysa dışarıdan söylemeli. hayvanları çok sevmeli. evde de her hayvana bakmaktan mutluluk duymalı...
arkadaşlarına az zaman ayırmalı. hayatının merkezi ben olmalıyım. ( kocacım çok şükür şimdilik böylee)

gercekten deger veriyorsa zaten gerisi geliyor.. deger veren ve cok seven insanın hali tavrı cok güzel oluyor

iyi bir eş

yeri geldi zaman karısının arkasında durmalı zor gününde sessiz kalmamalı bu ailesi bile olsa karısının arkasında olmalı.

ben ençok eşimin benim arkamda olmasını istemişimdir

en öneliside seni anlamalı ve dinlemeyi bilmedir
birde saygı olmalı

benim için evine bağlı ailesine düşkün karısına sadık içkisi kumarı olmayan her konuda eşinin fikrinide alan anlayışlı ve sakin bir erkek iyi bir eştir.
benim eşimde sakinlik dışında hepsi var ama maalesef sinirli bir insan kırıcı olabiliyor bazen ağzından çıkanı duymuyor ağzı kötü alışmış ve bu beni sinir ediyor:oklava:
bu nedenle erkeğin sakin olması çooookkk önemli bence.genç kızlar bunada dikkat etsin:hulya::hulya:

asiri kiskanc olmamali(hersey dozunda guzel):olmaz:
dinlemeyi bilmeli ve herseye maydonoz olmamali :mymeka:
iktidar budalasi olup bana mualefet muamelesi yapmamali:enbuyukkk:
koalisyon kurmali yanisengözlerimebaksanab

ya aslında bu göreceli bir kavram...
mesela kendi eşimden örnek verecek olursam,
ailesine bağlı, kazandığı rızkını karısına çoluğuna çocuğuna harcayan,
eşinin bir dediğini iki etmeyen, isteklerimizi yapamadığı zaman üzülen,
hastalıkda da güzel günde de daima eşi ve çocuklarıyla olmaya çalışan,
anlayışlı, tartışmayı bilen, sözünde duran, koruyan, kollayan...
ya aslında bunu saymak epey zaman alır ama az çok kafanızda bir şeyler oluşmuştur sanırım...

maşşallah nazar değmesin:61:
şanslı azınlıktansın desene:9:

şöyle bi durup düşündüğünde "ben bu adamla ne kadar mutluyum ya.." diyebiliyosan, ve onu kaybetmekten korkuyosan o adam senin için iyi eştir

eğer eşin evini kıblegahı olarak görüyorsa inan en iyi eş senin eşindir
yani 24 saati senin ve cocukların mutluluğu için çabalayarak geçiriyorsa en iyi eş senin eşindir...
eşin seni yansıtıyorsa senin aynan olmuşsa en iyi eş senin eşindir...
aynı düşünceler senin içinde geçerliyse en iyi eşte sensindir...

Back
X