Bana şey gibi geliyor biraz da.
Güven veren adamı kurcalamak istemiyor kadın milleti. Belki sizde huydur bu telefon karıştırma vs ama karşınıza çıkanlar da sağlam pabuç olmayabilir.
Bence en iyi ilişkiler birbirlerine alan tanınan ilişkiler. Mesela burada da geçiyor hep "ohoo haftada bir arkadaşlarıyla bir yere gidecekse evlenmeseymiş!!!"ler. Bence bunlar olmalı. Kadın için de erkek için de. Eşsiz-varsa çocuksuz zaman geçirmek önemli.
Valla iyi ilişkide öyle aşırı kavga gürültü vs yok. Anlaşmazlık ok, tartışma ok, yeri gelir trip falan ok ama böyle bağır çağır kavga varsa, üste yürümeler vs varsa o ilişki no.
Ayrılık tehditi, boşanma tehditi varsa yine no. Flört döneminde ben kadınlara güvensizim beni aşka inandır falan diyen tiplerden kaç. Mal onlar.
Kadın-erkek iki tarafın da eli para tutacak. Linç yemem inşallah. Zor dönem olur, geçeceğini bilirsin. O kadar.
Bir de iyi seks hayatı önemli. Hep vanilya seks yapılan ilişki yürümez bence.
Tartışma sonrası ortalıktan 5 6 saat belki de 1 2 gün kaybolanla olmaz. Güven vermez.
Telefon şifresini vermeyenle olmaz, telefonu karıştıran kadınla da olmaz. O telefon saklanmayacak ama asla karıştırılmayacak da. Güven + saygı budur.
Hayatındaki insan için çocuğu olana kadar 1 numara olman lazım. Çocuklar olunca senin de 1 numaran o değil o yüzden sorun yok
Aklımdakiler bunlar. Devamı da vardır illa ki...