iyi bir falci biliyormusunuz arkadaslar yardim lütfennn :(

pina27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2
1
36
Diğer
merhaba ben Yurt disindan yaziyorum.. yeri fark etmez, telefon ile arayipta danisabilecegim bildiginiz cok iyi bir falci varmi? bana yardim ederseniz cok sevinirim.

Bu arada birsey daha sormak istiyorum: eski sevgiliyi geri döndürme olaylari hakkinda ne düsünüyorsunuz? Biliyorum günahtir, Dogru degildir falan.. sadece fikrinizi merak ettim. Sizce falcilarin bunu yapmasi gercekten mümkünmü yada cevrenizde deneyipte sonuc Alan birisini gördünüzmü hic?

cevabinizi bekliyorum kizlar, tsk ederim

mrb eski bir fal tutkunu olarak tavsiyelerimi nacizane yazıyım madem tel.bilgi almak istiyorsun ozaman kadriye hanımı tavsiye ederim süperdir terapi mi yapıyor falmı bakıyor anlayamazsın:))...eğer netten baktırıyım konuşmak istemem diyosan da yazışma usulu bakan sevil hanımı tavsiye ederim..
özelden kadriyenin num.gönrym.
sevil hanımda ismler falan verir ve anı çok iyi bilir
neysehalin@hotmail.com adresinden ulaşabilirsin:)))

arkadaşlar size falcı değil ama kendinize ve hayatınızı düzene sokmak için bir tavsiyede bulunabilirim bireysel bioenerji(şifa çalışması) ve accsess bars ( bilinç altı temizliği) yapan iyi bir enerjist onerebilirim. kendisi istanbul dısında yasıyor ve ara sıra seanslara istanbula geliyor 9 mayıs c.tesi günü istanbul da olacak ilgilenenler olursa yönlendirebilirim .
ben bu çalışmaları yaptırdım ve çok memnunum herkesin hayatında bir kere yaptırması gereken çalışmalar .kendinizi ve hayatinizi yoluna koymanizda gercekten yon verebilirsiniz.

Canım ben baktırmadım ama face de birisi var herkes memnun kalmış.Baktırmak istersen bir bak derim.Adı TAROT FALI profil resmi siyah beyaz bir resim medyum ömrüm yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…