iyi bir merkez arıyorum nerde olduğu mühim değil

önemli olan laboratuvar arkadaşlar. bahçeci ve umut un laboratuvarları mükemmel. ama ben kendi doktorum süleyman tosunu öneriririm. çok rahatlatıyor. bebeğimi alıp çıkıcam hissini ilk günden size veriyor. daha önceki denememde hem param, hem zamanım hem de umutlarım gitmişti. size tavsiyem uzaklara gitmekten kaçınmayın. sonrasında borçla harçla gitmek zorunda kalırsınız. en iyisi iyi bir yerden başlamak. benim gibi memleketimde ya da daha ucuz diye merkez tercih etmeyin.

önemli olan laboratuvar arkadaşlar. bahçeci ve umut un laboratuvarları mükemmel. ama ben kendi doktorum süleyman tosunu öneriririm. çok rahatlatıyor. bebeğimi alıp çıkıcam hissini ilk günden size veriyor. daha önceki denememde hem param, hem zamanım hem de umutlarım gitmişti. size tavsiyem uzaklara gitmekten kaçınmayın. sonrasında borçla harçla gitmek zorunda kalırsınız. en iyisi iyi bir yerden başlamak. benim gibi memleketimde ya da daha ucuz diye merkez tercih etmeyin.

slm bende bu sefer dediğin gibi düşünüyorum en iyisini bulayım nerde olursa gideyim diye umarım sonu güzel olur.

ben ilaç kullanıyorum ve 2. adeti bekliyorum sanırım şubat sonlarına dogru transferim gerçeklerşir inşalah bir sorun çıkmazsa :)
sen karar veremedinmi hala ?

slm herkese

adviya tedavin hayırlı olsun.ben yeni bi yöntem gelmiş invitromatürasyon diye onu araştıryorum benimle ilgili gibi geldi.ama henüz bu sitede yaptırmış kimseyide göremedim.bunu izmirde dokuz eylül ve ege ünide prof bülent gülekli ile prof erol tavmergen yapıyor diye duydum ama daha hiçbiriyle görüşmedim daha.orasının dışındada kafama bahçeci yattı gibi.hayırlısı artık hakkımızda daha 2 ay gibi bi süre var önümde o yüzden acele etmiyorum.akapunkturuda araştırıyorum ankarada bu alanda tanıdığınız uzman varsa söylerseniz sevinirim.

görüşmek üzere...

ben istanbuldayım canım ankara hakkında bilgim yok senin kaçıncı denemen ve pcolumuydun sorun neydi...

Merhaba bende Ankarada yaşıyorum ve pko luyum. 2. tüp bebek denemesinde hamile oldugumu ögrendim. şuanda 8 haftalık hamileyim. Ben güven hastanesinde tedavi oldum. Doktorum HASAN SARP ÖZCAN. Doktorumdam, hastanenin tüp bebek merkezinden ve çalışanlarından son derece memnun kaldım. Hepsinden Allah binlerce kez razı olsun. Daha önce aşılama için degişik yerlere gittim ama hepsi ticari yerlerdi hic birinden memnun kalmamıstım. Sarp beyin adını duydum ve görüsmeye gittim. Gittigim gün tüp bebege karar verdim. İlkinide Sarp hocam yapmıstı kısa protokol tercih etti yumurtalar döllendikten 3 gün sonra transfer yaptı, olmadı. İkincisini uzun protokol yaptı. Yumurtalar 5 gün bekledi öyle transfer yaptı ve bingo bu kez oldu.

Unutmadan diğer gittigim merkezlerde prof lar ilk muaneyi yaparlar ve bide toplama ve yerlestirmede görebilirsin şanslıysan ama benim gittiğim doktor bütün muanelerini kendisi yapıyo her islemi kendisi takip ediyo. Her istedigin an cep telefonundan yada hastane tel. ulasabiliyorsun. Birde benim tercih sebebim hastane ortamı olmasıydı. Anastesi altında toplama islemi yapılıyor. transfer zaten acısız bi islem oldugu icin uyutulmuyosun. Bunlar benim icin hep tercih sebebiydi ve yanılmadıgımı gördüm. Şimdi cevremdeki herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Ve gönül rahatlığıyla....

merhaba arkadaşlar ben 4 kez tüp bebek denedim ve hep negatif sonuç aldım.şimdi iyi bir merkez arıyorum lütfen benim gibi çabalayıp sonunda başaranlar hangi merkezde ve hocada başardılar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Ben PKOluyum bu konuda deneyimli olan bir merkez tercihim.

Merhaba bende Ankarada yaşıyorum ve pko luyum. 2. tüp bebek denemesinde hamile oldugumu ögrendim. şuanda 8 haftalık hamileyim. Ben güven hastanesinde tedavi oldum. Doktorum HASAN SARP ÖZCAN. Doktorumdam, hastanenin tüp bebek merkezinden ve çalışanlarından son derece memnun kaldım. Hepsinden Allah binlerce kez razı olsun. Daha önce aşılama için degişik yerlere gittim ama hepsi ticari yerlerdi hic birinden memnun kalmamıstım. Sarp beyin adını duydum ve görüsmeye gittim. Gittigim gün tüp bebege karar verdim. İlkinide Sarp hocam yapmıstı kısa protokol tercih etti yumurtalar döllendikten 3 gün sonra transfer yaptı, olmadı. İkincisini uzun protokol yaptı. Yumurtalar 5 gün bekledi öyle transfer yaptı ve bingo bu kez oldu.

Unutmadan diğer gittigim merkezlerde prof lar ilk muaneyi yaparlar ve bide toplama ve yerlestirmede görebilirsin şanslıysan ama benim gittiğim doktor bütün muanelerini kendisi yapıyo her islemi kendisi takip ediyo. Her istedigin an cep telefonundan yada hastane tel. ulasabiliyorsun. Birde benim tercih sebebim hastane ortamı olmasıydı. Anastesi altında toplama islemi yapılıyor. transfer zaten acısız bi islem oldugu icin uyutulmuyosun. Bunlar benim icin hep tercih sebebiydi ve yanılmadıgımı gördüm. Şimdi cevremdeki herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Ve gönül rahatlığıyla....

hayırlı uğurlu olsun şirine ben bütün denemelerimi ankarada yaptım ama artık başka bir yerde yeni bir başlangıç düşünüyorum.umarım bu sefer hayırlısıyla bende mutlu sona ulasırım.

cok sagol beysu, hangi merkezlere gittin acaba? Bende asılama icin anatolia ya gittim mesela herkes sehirdısından geliyo ben anlayamadım hic memnun kalmadım oradan ve fiyat olarakta en pahalı merkezlerden birisi. Benim gittigim yer evet bi merkez degil ama dr. daha önce genart ta klinik sorumlusuydu ordan güven hst. gecmis tabi o nereye ben oraya :)

hayırlı uğurlu olsun şirine ben bütün denemelerimi ankarada yaptım ama artık başka bir yerde yeni bir başlangıç düşünüyorum.umarım bu sefer hayırlısıyla bende mutlu sona ulasırım.

teşekkür ederm cevabın için evet bahçeciyi araştırdıklarım içinde ama çok kalabalıkmış ve mustafa beyide pek göremiyormusuz diye bi sonuca ulaştım benim artık özel bir tedaviye ihtiyacım var bukadar negatif sonuçtan sonra normal şekilde olmıycanı anladım.orası kalabalık diye tereddütüm ama genede araştırıyorum.senin bu konudaki yorumunu alabilirmiyim.

merhaba beysu esınde problem varmı.sperm degerlerı normal gorunse bıle sperm dna sında kırıklık olabılır.DFI yani dna hasar testı yaptrdınızmı.once bunuda yaptırın.sperm dna sında hasar yukseksede tupbebek tedavısı basarlı olmayabılıyor.bunun ıcın spermler IMSI yontemıyle buyutulmelı.hasarı az olan spermler secılmelı ayrıca pgt ıle saglam olan spermler secılıp konulmalı.umarım bu sefer bbegın sana gelır.bızde ılk denemeyı nısan mayıs gıbı yapmayı dusunuyoruz.esımde varıkosel vardı.amelıyat oncesı bırde dna hasarına bakıldı hasar ılerı duzeyde cıktı.bu tesı varıkoselı olanlarda,sebepsız ınfertılıtede ve tekrarlayan negatıf tupbebek denemesınden sonra yapılıyormus.:37:

bu arada bende ıyı bır merkez arıyorum.su ana kadar arastrdıklarım arasından en ıyı sonuc Amerikan hastanesı ve maya tupbebekte oldugunu gordum.en ılerı teknolojıler burda varmıs.maya ankarada bana uzak.oyuzden amerıkan dıye dusunuyorum ama benımle aynı sorunu yasayan arkadaslar suan maya tupbebekte transferlerını olacaklar.eger onlarda olumlu sonuc alırlarsa uzaklıgı goz ardı edıp oraya gıderım dıye dusunuyorum.

slm cnm sen kaçıncı denemede sonuç aldın ve dr kimdi acaba zaten bahçeciyle birlikte sanırım umut değilmi.cevabın için teşekkür ederim.Bebeginde hayırlı olsun Allah bağışlasın.

canımm mesajını yeni gördüm..ben 2.denemede kızımı kucağıma aldım..ama umutda ilk denememdi..birde bemnim ilk denenemdede tutmuştu fakat değer çok yüksek değildi ve düştü..kimyasal gebelik yaşamıştım..

bu arada aminnnnnnnnn darısı başınıza inşş...

merhaba beysu esınde problem varmı.sperm degerlerı normal gorunse bıle sperm dna sında kırıklık olabılır.DFI yani dna hasar testı yaptrdınızmı.once bunuda yaptırın.sperm dna sında hasar yukseksede tupbebek tedavısı basarlı olmayabılıyor.bunun ıcın spermler IMSI yontemıyle buyutulmelı.hasarı az olan spermler secılmelı ayrıca pgt ıle saglam olan spermler secılıp konulmalı.umarım bu sefer bbegın sana gelır.bızde ılk denemeyı nısan mayıs gıbı yapmayı dusunuyoruz.esımde varıkosel vardı.amelıyat oncesı bırde dna hasarına bakıldı hasar ılerı duzeyde cıktı.bu tesı varıkoselı olanlarda,sebepsız ınfertılıtede ve tekrarlayan negatıf tupbebek denemesınden sonra yapılıyormus.:37:

HAZEL bu DFI yada IMSI bize yapılmadı bu güne kadarda gerek var diyen olmadı sadece sayı ve morfoloji bakıldı iyi denildi. not aldım söylediklerini sorucam dr a teşekkürler bilgi verdiğin için.

ŞİRİNE bende daha çok senin gibi doktor seçerek gittim 2 kere ank ünide bi profa,3. özel bi doktora gittim gen artta işlem yaptı,4. doktorum zübeyde hnma geçti diye orda yaptırdım.bu sefer merkez seçmek istiyorum o yüzden.

HİLAL dualarını eksik etme bizlerden.

Back
X