Merhaba bende Ankarada yaşıyorum ve pko luyum. 2. tüp bebek denemesinde hamile oldugumu ögrendim. şuanda 8 haftalık hamileyim. Ben güven hastanesinde tedavi oldum. Doktorum HASAN SARP ÖZCAN. Doktorumdam, hastanenin tüp bebek merkezinden ve çalışanlarından son derece memnun kaldım. Hepsinden Allah binlerce kez razı olsun. Daha önce aşılama için degişik yerlere gittim ama hepsi ticari yerlerdi hic birinden memnun kalmamıstım. Sarp beyin adını duydum ve görüsmeye gittim. Gittigim gün tüp bebege karar verdim. İlkinide Sarp hocam yapmıstı kısa protokol tercih etti yumurtalar döllendikten 3 gün sonra transfer yaptı, olmadı. İkincisini uzun protokol yaptı. Yumurtalar 5 gün bekledi öyle transfer yaptı ve bingo bu kez oldu.
Unutmadan diğer gittigim merkezlerde prof lar ilk muaneyi yaparlar ve bide toplama ve yerlestirmede görebilirsin şanslıysan ama benim gittiğim doktor bütün muanelerini kendisi yapıyo her islemi kendisi takip ediyo. Her istedigin an cep telefonundan yada hastane tel. ulasabiliyorsun. Birde benim tercih sebebim hastane ortamı olmasıydı. Anastesi altında toplama islemi yapılıyor. transfer zaten acısız bi islem oldugu icin uyutulmuyosun. Bunlar benim icin hep tercih sebebiydi ve yanılmadıgımı gördüm. Şimdi cevremdeki herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Ve gönül rahatlığıyla....