Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 kez tüp bebek tedavisi olduk ama hep olumsuz oldu. Bir kez bile tutmadı.sorun esimdeki Sperm eksikliği ve hareketsizligi. Bu noktada sperm üzerine başarılı bir Dr. Gerekirse tesa yapacak birini araştırıyorum. Çok çaresiz durumdayiz. Lütfen yardımcı olun.
Canım @birebeningunlugu Instagram da var orda sperm sağlığı için güzel şeyler paylaşmış mutlaka okuyun
Allah hepimize annelik duygusunu yasatsin
Bizde çocuk deniyoruz inşallah bu ay tutar
5 kez tüp bebek tedavisi olduk ama hep olumsuz oldu. Bir kez bile tutmadı.sorun esimdeki Sperm eksikliği ve hareketsizligi. Bu noktada sperm üzerine başarılı bir Dr. Gerekirse tesa yapacak birini araştırıyorum. Çok çaresiz durumdayiz. Lütfen yardımcı olun.
Canım @birebeningunlugu Instagram da var orda sperm sağlığı için güzel şeyler paylaşmış mutlaka okuyun
Allah hepimize annelik duygusunu yasatsin
Bizde çocuk deniyoruz inşallah bu ay tutar
Ankara da kağan aydos çok iyi. Gitme şansınız varsa ona gidin. Çevremde ona giden çok insan var. Şu an bi tanıdığım ondan Rosi tedavisi görüyor. Biz Bülent beye gidiyoruz ama sanırım sen ondan memnun kalmamissin ozman birde emre bakircioglu var. Onun içinde iyi duyumlar almıştım. Ama Kağan Aydosa giden bir çok kişi memnun.
Merhabalar, eşim Ahmet Hakan Haliloğlu'na tese oldu, eli çok iyi öncesinde detaylı bir değerlendirme de yapıyor. kendisinden çok memnunuz. kaan aydostan memnun olupta yazanı hiç görmedim