- 4 Mayıs 2021
- 188
- 146
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Neden 30 lar evli olsun kiKendimi son zamanlarda çok çirkin bulmaya başladım. Alt çenem hafif önde, burnum önden güzel ama yandan iyi değil.
Önceden güya sert görüntümden dolayı kimse yanaşmıyor diye düşünüyordum ama yeterince güzel olmadığımı anladım.
Gittikçe yaşlandığımı farketmek beni berbat hissettiriyor.
Yaşım daha 26 ama yüzümde göz çevremde incelemeler mevcut, göz çevrem yaşlandı. Bahsettiğimiz şeyler hep parayla düzeliyor. ama ben hala maddi özgürlüğümü kazanamadım, iş bulamadım. Mesleğim var ama işim yok. bulamıyorum.
Annem babam zengin ama böyle şeyler için para harcatamam onlara hem de istemezlerdi.
Böyle beni kim beğenecek diyorum bazen, yaşım da ilerliyor. Gençsin demeyin bana şimdi, yaşıtlarım hep küçüklere bakıyor. Benim için anca 30 falan oluyor onlar da genelde evli. böyle olunca da iyice strese giriyorum. Çok mutsuzum herkes evlendi ben de yuva kurup düzenli bir hayatım olsun istiyorum, şu an o sorumluluğu üstlenebilirim.
Kimlerle evlenmeyi düşünüyordum ama karşıma çıkan tipler hep hiç hayal etmediğim kişilerdi. Ne bileyim üzülüyorum artık. Önceden bunlar için psikoloğa gidiyordum ama baktım para dayanmıyor, bıraktım. Böyle işte…
Kendini sev falan demeyin sevemiyorum malesef
Genelde 30yasinda insanlar evli olur Cünkü, Anne baba olmus CünküNeden 30 lar evli olsun ki
Benim eşimin arkadaşları bekar
Evlenmeye çok var
Sizin etrafınızdaki 30 lar ne ara evlenmiş
Sadece şu paragraf beni rahatsız etti. Kendinizi sevin falan klişe laflar etmeyeceğim ama, zihniyet ve bakış açınızı değiştirin.Böyle beni kim beğenecek diyorum bazen, yaşım da ilerliyor. Gençsin demeyin bana şimdi, yaşıtlarım hep küçüklere bakıyor. Benim için anca 30 falan oluyor onlar da genelde evli. böyle olunca da iyice strese giriyorum. Çok mutsuzum herkes evlendi ben de yuva kurup düzenli bir hayatım olsun istiyorum, şu an o sorumluluğu üstlenebilirim.
Ben bağımlıyım ama paralar suyunu çektiSadece şu paragraf beni rahatsız etti. Kendinizi sevin falan klişe laflar etmeyeceğim ama, zihniyet ve bakış açınızı değiştirin.
Yaşıtlarım küçüklere bakıyor bana bakanlar da falan filan. Duyan da 80 yaşındasınız zanneder.
Ailenizden para alamıyorsanız mecburen çalışmak zorundasınız. Her kapıyı zorlayın. İş bulun. Sonra da estetik yaptırın. Ama aşırıya kaçmamak lazım, yoksa bağımlılık ve hastalığa dönüşüyor, sonuçlar korkunç oluyor.
Canim ne yap ne et güzel Bir is bul önce kendine. Cevren olsun, Cik gez insanlarla tanis. Yine olmazsa zaten para kazanmis olursun Öyle bakarsin caresine. Ama hemen kendini amelyat masalarina atma.Kendimi son zamanlarda çok çirkin bulmaya başladım. Alt çenem hafif önde, burnum önden güzel ama yandan iyi değil.
Önceden güya sert görüntümden dolayı kimse yanaşmıyor diye düşünüyordum ama yeterince güzel olmadığımı anladım.
Gittikçe yaşlandığımı farketmek beni berbat hissettiriyor.
Yaşım daha 26 ama yüzümde göz çevremde incelemeler mevcut, göz çevrem yaşlandı. Bahsettiğimiz şeyler hep parayla düzeliyor. ama ben hala maddi özgürlüğümü kazanamadım, iş bulamadım. Mesleğim var ama işim yok. bulamıyorum.
Annem babam zengin ama böyle şeyler için para harcatamam onlara hem de istemezlerdi.
Böyle beni kim beğenecek diyorum bazen, yaşım da ilerliyor. Gençsin demeyin bana şimdi, yaşıtlarım hep küçüklere bakıyor. Benim için anca 30 falan oluyor onlar da genelde evli. böyle olunca da iyice strese giriyorum. Çok mutsuzum herkes evlendi ben de yuva kurup düzenli bir hayatım olsun istiyorum, şu an o sorumluluğu üstlenebilirim.
Kimlerle evlenmeyi düşünüyordum ama karşıma çıkan tipler hep hiç hayal etmediğim kişilerdi. Ne bileyim üzülüyorum artık. Önceden bunlar için psikoloğa gidiyordum ama baktım para dayanmıyor, bıraktım. Böyle işte…
Kendini sev falan demeyin sevemiyorum malesef
İpin ucunu kaçırıp donatella versace falan gibi olmaktan endişe duymuyor musunuz peki?Ben bağımlıyım ama paralar suyunu çekti
O kadar param olsa duyardımİpin ucunu kaçırıp donatella versace falan gibi olmaktan endişe duymuyor musunuz peki?
Artık öyle değil aslında ama neyseGenelde 30yasinda insanlar evli olur Cünkü, Anne baba olmus Cünkü
Ben 29 esim 32 ve cevremiz Cok büyük Neredeyse herkes evli barkli.
Burun önemli öyle demeO kadar param olsa duyardımbenim ki küçük dokunuş kalıyor. Estetiğin ne kadar pahalı bir sektör olduğunu biliyor musunuz ? Burun yaptırmak 25 binden başlıyor
Ama o önceden de biseye benzemiyormus kiİpin ucunu kaçırıp donatella versace falan gibi olmaktan endişe duymuyor musunuz peki?
Şükür ki önceden yaptırdım 5 bin telaa yaBurun önemli öyle deme
Çok korkuyorum ameliyat işlerinden yaŞükür ki önceden yaptırdım 5 bin telaa ya
Sağ ol canımÇok korkuyorum ameliyat işlerinden ya
Bir lazerle gözümü çizdirdm nevrim döndü ben hiç bı halt yaptıramam
Güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?