• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi degilim ben

Batsinbudunya

melek yavrum
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
826
466
23
30
Kizlar konumu bilenler bilir hic uzatmayim ben. Suan o kadar mutsuzum o kadar huzursuzum ki olebilirim mutsuzluktan. Geleli tam 1 hafta oldu gram degisme yok. Konusmuyoruz beyefendi hala kendini hakli goruyor. Seni kabul ettigime sukur et,bin kere ozur dilemen lazimdi benden,seni zaruriyetten dolayi kabul ettim,getirip eve biraktilar ne yapiyim diyor. Kv ye soyledim simdi sinirli ondan oyle soyluyor diyor. Hasbam beni bu sekilde cezalandiriyor aklinca ama hiiic umrumda degil vallahi. Sigara ve aileme gidip gelmemi ve onlarin bize gelmesini yasakladi. Iyi degilim ben. Bitmemis bir evliligin ustune mutlu bir evliligin hayalini kuruyorum. Evet cok yanlis bisey belki ama bu adamin degismeyecegini bildigimden baska bi hayal kuruyorum. Keske hic donmeseydim suan butun cesaretim kirildi kendime guvenim azaldi. Ne yapmaliyimi sormuyorum. Sadece dertlesmek istedim.

Bi nevi zorladilar. Bi de ben ilk defa boyle bisey yaptim acaba duzelir mi diye de kabul ettim. Sonradan keske dememek icin ..

Sizi önceki konunuzdan hatırladım, arkadaşlar tavsiye vermişti atanma falan diye, onları dinleyeceğinizi söylemiştiniz. Ertelemeyin lütfen, böyle giderseniz mutsuz yaşayıp mutsuz öleceksiniz. Dünyaya bir kere geliyorsunuz, kendinize bu eziyeti çektirmeyin.

Ailem arkamda. Ailem dedigim dayim yengem vs. Anne baba yok benim. Cesaretim kirildi malesef. 1 ay daha beklicem
Ah be canım ah be gülüm sana evlendiğinizden beri şiddet gösteren adam nasıl değişsin? Üstelik zerre kadar pişman değil söylediklerine baksana.. 1 ay daha yapacak mısın bunu kendine?
Ya sana daha ciddi bir zarar verirse? O zaman keşke demeyecek misin?

Ah be canım ah be gülüm sana evlendiğinizden beri şiddet gösteren adam nasıl değişsin? Üstelik zerre kadar pişman değil söylediklerine baksana.. 1 ay daha yapacak mısın bunu kendine?
Ya sana daha ciddi bir zarar verirse? O zaman keşke demeyecek misin?

Onun oyle bir aciklamasi var ki bazen hata bende mi diyorum. Ben seni devamli dovmedim ki seni gezdirdim yedirdim icirdim hep senin icin calistim diyor. Durduk yere dovmedim baska carem yoktu durduramiyordum diyor var mi boyle bi sacmalik yani. Ben hatali degilim demi. Beni zamaninda cok gezdirdi yedirdi icirdi parami eksik etmedi Allah var. Mektup falan bile yazardi. Sanirim bu yuzden vicdan yapiyorum ama yapmamaliyim demi. Bi lafi cok koydu bana. Ben sana guvenip butun arkadaslarimi sildim(benimle alakasi yok arkadaslari arkadas degildi) ama bak sen yoksun ve ben yanlizim dedi cok koydu bu bana

Sizi önceki konunuzdan hatırladım, arkadaşlar tavsiye vermişti atanma falan diye, onları dinleyeceğinizi söylemiştiniz. Ertelemeyin lütfen, böyle giderseniz mutsuz yaşayıp mutsuz öleceksiniz. Dünyaya bir kere geliyorsunuz, kendinize bu eziyeti çektirmeyin.

Dinlicem ama bekliyorum canim. Bi muddet beklemem gerekiyor

Onun oyle bir aciklamasi var ki bazen hata bende mi diyorum. Ben seni devamli dovmedim ki seni gezdirdim yedirdim icirdim hep senin icin calistim diyor. Durduk yere dovmedim baska carem yoktu durduramiyordum diyor var mi boyle bi sacmalik yani. Ben hatali degilim demi. Beni zamaninda cok gezdirdi yedirdi icirdi parami eksik etmedi Allah var. Mektup falan bile yazardi. Sanirim bu yuzden vicdan yapiyorum ama yapmamaliyim demi. Bi lafi cok koydu bana. Ben sana guvenip butun arkadaslarimi sildim(benimle alakasi yok arkadaslari arkadas degildi) ama bak sen yoksun ve ben yanlizim dedi cok koydu bu bana
Sana kendini suçlu hissettirmeye çalışıyor bariz. Evet yaptım ben bir pisliğim diyecek hali yok ya.
Kendi pisliğini örtmek işine gelmediği için seni kötü hissettiriyor. Devamlı dövmedim, durduk yere dövmedim.. Sen de farkındasın bunların hiçbir mantığının olmadığının.. Sana zararı faydasından çok. Vicdan yapmaman gereken bir durumdasın önce kendini ve sanırım bebeğin var onu düşünmelisin
Dediğim gibi yarın öbür gün şiddet gösterirken ciddi bir zarar verirse ne olur? Ayaklarınızın üstünde duracak gücü bulmanızı diliyorum

Sana kendini suçlu hissettirmeye çalışıyor bariz. Evet yaptım ben bir pisliğim diyecek hali yok ya.
Kendi pisliğini örtmek işine gelmediği için seni kötü hissettiriyor. Devamlı dövmedim, durduk yere dövmedim.. Sen de farkındasın bunların hiçbir mantığının olmadığının.. Sana zararı faydasından çok. Vicdan yapmaman gereken bir durumdasın önce kendini ve sanırım bebeğin var onu düşünmelisin
Dediğim gibi yarın öbür gün şiddet gösterirken ciddi bir zarar verirse ne olur? Ayaklarınızın üstünde duracak gücü bulmanızı diliyorum

Evet bi kizim var 1.5 yasinda. Tesekkur ederim sagol canim

Insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmazmis biz kadınlarda farkında olmadan yada olarak kötülük yapıyoruz kendimize mutsuz hayatları sürüklemeye çalışıyoruz.cesaret edemiyoruz .sanırım şiddet görüyorsun ınan bunu kimse hak etmez .ne kendine ne kızına bu kötülüğü yapma onu böyle bi ortama mahkum etme sikkeler ayaga kalk bi yolunu bulursun

Sen dönmüşsün hata yapmışsın evet. Ama ben sinir oldum şu an . EVine döndün ve o seni kabul ettiğini düşünüyor. Allahım adamdaki lütüfkarlığa bakar mısın?!!! Seni oraya bırakan kişi ona ne dedi acaba. Senin çok aciz ve zavallı durumda falan mı olduğunu anlattı?? Seni değil asıl onu zorlamışlar canım bu barışma meselesinde. Senden gizli, belki de duymak istemeyeceğin şeyler söylemişler ki adam şimdi o evde dolaşmanı bile sana yaptığı en büyük lütüf olarak görüyor

Lütfen çık git o evden, o adamla geçirdiğin her an senin hayatının ziyan olmuş bir günü.

Nasılda zeytinyağı gibi üste çıkmış az daha konuşsa teşekkür bekleyecek dövdüğü için :sinirli:

Insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmazmis biz kadınlarda farkında olmadan yada olarak kötülük yapıyoruz kendimize mutsuz hayatları sürüklemeye çalışıyoruz.cesaret edemiyoruz .sanırım şiddet görüyorsun ınan bunu kimse hak etmez .ne kendine ne kızına bu kötülüğü yapma onu böyle bi ortama mahkum etme sikkeler ayaga kalk bi yolunu bulursun

O kadar kirildi ki cesaretim kendimi o kadsr yorgun o kadar caresiz hissediyorum ki tek yapabildigim aglamak

Back
X