• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi degilim ben

3 bucuk yildir dayak atan koca eve gelirken yuzunde gulucukler sacan mutlu olan bir insan olmaman gayet normal.ya birsey olursa ya dayak yersem ya kizimda korkarsa diye panik halindesin.boyle diken ustunde hayat gecmez korkuyla stresle hic gecmez bak fiziksel olarakta etki etmeye baslamis.sen huzurlu sakin hayati istiyorsun.teyzenden gelen camasirin kokusunu bile icine cekiyorsan durum gecekten ciddi.

Evet devamli tedirginim. Her an siddet uygulamaya meyilli bir adam var karsimda

Senin bir kizin var canim guclu saglam durmalisin cunku sen bir annesin anneler olarak guclu olmaliyiz.gecenlerde esime kizdim kirildim o cikinca evden agladim gozyaslarim akti.yavrum gordu geldi yanima anneee diye sarildi elini yuzumde gezdirdi daha bebek kizim.oda durgunlasti uzuldu anliyorlar.yok kizim aglamiyorum dedim sakaciktan dedim sarildim sonra kahkahayla oyuna daldik.hakkimiz yok onlari uzmeye..

Senin bir kizin var canim guclu saglam durmalisin cunku sen bir annesin anneler olarak guclu olmaliyiz.gecenlerde esime kizdim kirildim o cikinca evden agladim gozyaslarim akti.yavrum gordu geldi yanima anneee diye sarildi elini yuzumde gezdirdi daha bebek kizim.oda durgunlasti uzuldu anliyorlar.yok kizim aglamiyorum dedim sakaciktan dedim sarildim sonra kahkahayla oyuna daldik.hakkimiz yok onlari uzmeye..

Evet anliyorlar canim. Gercekten yok onlari uzmeye hakkimiz

Back
X