• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi değilim. Kalbim sıkışıyor :(

Hayır kastettiğim ilaç değil. Ben size buradan tanı koyamam, neden bu duruma sürüklendiğinizi bilmiyorum. Basit bir şekilde sadece obsesifsiniz de diyemem. Ama sizin öykünüzdeki biri için terapi kaçınılmaz. Psikiyatriste ya da psikoloğa gidersiniz bu sizin tasarrufunuzda olan bir şey. Ancak terapi almadan ve o terapilerle bir davranış değişikliği yaratmadığınız sürece bu kısır döngüden çıkamazsınız. Boşu boşuna yıllarca ilaç kullanıp kendinizi harab etmeyin. Terapi ya da ilaç+terapi..
Evet en kısa zamanda yapacağım bunu. Umarım tedavi olunca bu acıdan kurtulurum.

Eski konularınızı okudum.

2015’de yeni evliyim hamilemiyim diye konu açmışsınız.

Bi kaç ay sonra da nişanlımla birlikte olduk hamilemiyim diye açmışsınız.

Sonra ki konularınız ise apayrı.

İflah olmayan ve sonu olmayan bir ilişkiniz varmış bitmiş yeni.

Anlaşılan yeniden barıştınız ve bi ilişki yaşadınız.

Yaşabilirsiniz ama sorun şu ki 2015’de de yaşadığınız korkuyu tekrar yaşıyorsunuz. Tekrar tekrar barışıp aynı kavgaları ediyorsunuz.

Şimdi ya hamileyseniz?
O bebeğe çok yazık olacak değil mi?

Kendi ailenizde yaşadığınız şeyleri o da yaşayacak veya aldırıp hayatına son vereceksiniz..

Ablanıza kızarken siz de onun başka şekline dönüşmüşsünüz.

Anne babanız sorumsuzmuş ve sizleri hak etmediğiniz şekilde büyütmüş.

İşte böyle kısır bir döngü malesef..

Umarım Rabbim size doğru kararlar aldığınız güzel bir hayat nasip eder..

Bir önceki konunuzda size bunu yazmıştım.
Çok afedersiniz ama bu adam sizi cinsellik için kullanıyor.
Gurur kelimesinin manasını biliyor musunuz?
Neyiniz eksik?
Ailevi sorunlarınız mı var bu adam müsveddesine bu kadar adadınız kendinizi?
Biz burada ne söylersek söyleyelim, çevreniz ne derse desin siz istediğiniz kadar acı çekin.
O dengesiz şahıs geri döndüğünde herşeyi unutup kullanılmaya devam edeceksiniz.
Boşuna yorum yapmasın buradaki hanımlarda.
Siz kafanızı değiştirin önce.

Bir önceki konunuzda size bunu yazmıştım.
Çok afedersiniz ama bu adam sizi cinsellik için kullanıyor.
Gurur kelimesinin manasını biliyor musunuz?
Neyiniz eksik?
Ailevi sorunlarınız mı var bu adam müsveddesine bu kadar adadınız kendinizi?
Biz burada ne söylersek söyleyelim, çevreniz ne derse desin siz istediğiniz kadar acı çekin.
O dengesiz şahıs geri döndüğünde herşeyi unutup kullanılmaya devam edeceksiniz.
Boşuna yorum yapmasın buradaki hanımlarda.
Siz kafanızı değiştirin önce.
Onu öyle bie tanıdım ki tanıttı ki beni kullaanacak kadar kötü bir insan olmadığına inandım. Ailevi sorunlarım küçüklükten beri var ve ilk aşık olduğum insana böylesi bu yüzden tutundum. Boşşuklarıma onu koyduğum için.birçok anlam yüklediğim için. Kafamın değişmesi lazım, değiştirmedikçe kendimi yok etmek istiyorum. Bu derecedeyim. Gözümün önündeki perdeyi kaldıramıyorum. Gurursuzluk deyin onursuzluk deyin. Bundan daha önemlisi ben nefes alamıyorum.

Günaydın.
Yaşın 15,16 değilse sen de biliyorsun aşktan ölünmeyeceğini.
Adam sana layık olsaydı yanında olurdu öyle değil mi?
Gerçekten saplantı haline getirdiysen evet tedavini ol,hemen de iyileş inşallah.
Ancak ergenlik döneminde değilsen işine,gücüne sahip çık,kendini geliştir,eğit ve boş insanlarla vaktini öldürmek yerine geleceğine yatırım yap.

Onu öyle bie tanıdım ki tanıttı ki beni kullaanacak kadar kötü bir insan olmadığına inandım. Ailevi sorunlarım küçüklükten beri var ve ilk aşık olduğum insana böylesi bu yüzden tutundum. Boşşuklarıma onu koyduğum için.birçok anlam yüklediğim için. Kafamın değişmesi lazım, değiştirmedikçe kendimi yok etmek istiyorum. Bu derecedeyim. Gözümün önündeki perdeyi kaldıramıyorum. Gurursuzluk deyin onursuzluk deyin. Bundan daha önemlisi ben nefes alamıyorum.

Maddi durumunuz varsa size psikolog önerebilirim.

Ben şunu öğrendim ki sevmeyen insanın canı yanmıyor. Sanmam ki geriye dönüp aa zeynep napıyor ki desin. Ben onun canını yakamicağımı da kabullendim. O benimkini yakamasın tek isteğim bu
Eğer tahmin ettiğim gibi egosu yüksek biriyse ve senin bu bağımlılığından hoşlanıyorsa senin onsuz mutlu olduğunu görünce yanar canı... Ama bunun için değil her şeyden önce kendin için mutlu olmalısın tabi ki.:KK200:

geçer elbet ama önce aklında beyninde bitirmen gerekiyor seni mutlu ettiği 2 yılı değilde süründürdüğü üç yılı düşün ve sen vazgeçmezsen daha ne kadar süründüreceğini düşün. değerinin farkına var. ömür kısa. bugün bir karar al ve geriye kalan ömrünün ilk günü olsun bugün kendin için neler yapabileceğini düşün. allah korusun ya ömrün tükenmek üzereyse son zamanlarınsa. kalan ömrünü değmeyecek biri için heba etme. sana yeni kapılar açılmasını istiyorsun mutsuz olduğun bu kapıdan çık ve kilitle. güzel haberlerini bekliyorum inşallah.

geçer elbet ama önce aklında beyninde bitirmen gerekiyor seni mutlu ettiği 2 yılı değilde süründürdüğü üç yılı düşün ve sen vazgeçmezsen daha ne kadar süründüreceğini düşün. değerinin farkına var. ömür kısa. bugün bir karar al ve geriye kalan ömrünün ilk günü olsun bugün kendin için neler yapabileceğini düşün. allah korusun ya ömrün tükenmek üzereyse son zamanlarınsa. kalan ömrünü değmeyecek biri için heba etme. sana yeni kapılar açılmasını istiyorsun mutsuz olduğun bu kapıdan çık ve kilitle. güzel haberlerini bekliyorum inşallah.
O kadar çok karar aldım ki hiçbirinin arkasında duramadım. Konu o olunca hep yenildim. Hep affettim. Hatta hep kendimi suçladım. Hep ben kaybeden hissettim. Ama olmuyor işte ya. Sevmiyorsa napabilirim. Ama bugün sevmiyorum deyip yarın çok seviyorum demeleri yok mu.. Benim buna fırsat vermemem gerekir. Çok aciz hissediyorum ya

burada hep önceki konularınıza baktım, şöyleymişsiniz böyleymişsiniz diyenlere aşırı uyuz oluyordum ama ben de yaptım bunu şimdi : ) doğru, dürüst, saf dediğiniz adam sizi defalarca terk etmiş, size seni sevmiyorum demiş, evlenmek istememiş, hamile kalırsan çocuğu aldırırz demiş. bu adam daha ne yapsın? gerçi dürüstmüş evet ama sanırım siz algıda seçicisiniz.

insanlar birbirlerinden çok hoşlanabilirler, aşık olabilirler, ayrılabilirler, boşanabilirler. bunlar gayet normal şeyler. birisine bu denli saplanmak psikolojik rahatsızlık. uzaklaşın bu adamla ilgili her şeyden. bi alışkanlık yerine başka bir alışkanlık koyularak terk edilebilir, başka bir alışkanlık bulun. mesela bir şeyin kursuna gidin, yüksek lisansa başlayın, doğa yürüyüşlerine katılın, yeni insanlar tanıyıp sosyalleşmeye çalışın. takıntılı insanlar genelde yalnız insanlardan çıkıyor. yalnız kalmamaya çalışın, hayatta sağlığı kaybetmek dışında hiçbir şey o kadar da ciddiye alınmamalı bence.

burada hep önceki konularınıza baktım, şöyleymişsiniz böyleymişsiniz diyenlere aşırı uyuz oluyordum ama ben de yaptım bunu şimdi : ) doğru, dürüst, saf dediğiniz adam sizi defalarca terk etmiş, size seni sevmiyorum demiş, evlenmek istememiş, hamile kalırsan çocuğu aldırırz demiş. bu adam daha ne yapsın? gerçi dürüstmüş evet ama sanırım siz algıda seçicisiniz.

insanlar birbirlerinden çok hoşlanabilirler, aşık olabilirler, ayrılabilirler, boşanabilirler. bunlar gayet normal şeyler. birisine bu denli saplanmak psikolojik rahatsızlık. uzaklaşın bu adamla ilgili her şeyden. bi alışkanlık yerine başka bir alışkanlık koyularak terk edilebilir, başka bir alışkanlık bulun. mesela bir şeyin kursuna gidin, yüksek lisansa başlayın, doğa yürüyüşlerine katılın, yeni insanlar tanıyıp sosyalleşmeye çalışın. takıntılı insanlar genelde yalnız insanlardan çıkıyor. yalnız kalmamaya çalışın, hayatta sağlığı kaybetmek dışında hiçbir şey o kadar da ciddiye alınmamalı bence.
Aslında yalnız değilim, ama yalnız hissediyorum. sadece onunla ilgili şeylerden mutluluk duyuyorum. Gezmek o varsa güzel mesela.yani o kadar merkezimdeki.. Daha ne yapsın ama değil mi? Algıda seçici derken çok haklısınız. Mesela şu an seni seviyorum öfkeyle sevmiyorum dediği zamanlara odaklanıyorum. Görmek istediğim beni devdiği çünkü. Kendime yazık efiyorum şunca şeye rağmen. Keşke sizler gibi olabilseydim. Dik duruşlu, onurlu, saplantılı olmayan.. Dilerim başarırım ama inancım da yok sanırım

Biliyorum. Çoook ama çok büyük dertler var. İnanın çocukluğumdan beri de dertler içinde büyüdüm. Ama şu insan var ya.. Beni hayatımdan bezdirdi. Evet sorunluyum. Takıntılıyım. Saplantılıyım. Gurursuz ve onursuzum. Beş yılım gitti. Onun uğruna beş yıl.. Yine istesr yine verecek kadar da aptalım. Yine gitti. Yine terk etti. Seni sevmiyorum dedi yine yine yine.yalan söylüyorsun dedim sevmiyorum dedi.

Daha geçen hafta hamile miyim diye konu açtım. Evet o adamdan. Değilmişim şükür. Hamile kalırsan aldırırız dedi. Neyseki hamile değildim. Sonra.bir hafta sonra da beni terk etti. Ya o tanıdığım en doğru adam, en saf en temiz adamken size böyle.kötü anlatmak istemiyorum. Ama ona o kadar hınç doluyum ki..

Bir yıl evvel benden ayrıldı. Yandım tutuştum. İlaçlarla uyudum derken yenifen geldi bin pişman.ben sensiz olamam şu bu... Şimdi de ben seni sevemiyorum diyor.ve ben şimdi daha kötü bir acıylayım. Sığamıyorum gecenin şu vakti eve. Dübyaya her şeye.yok olmak istiyorum. Aklımı yitirmek hafızamı kaybetmek istiyorum. Şu kalni söküp atmak istiyprum.hak ediyorum demi bunları? Ben hak ettim demi?

Ne desem canını yakamıyorum. Öyle bir şey yapim ki canı yansın benim gibi diyorum. Napim ben arkadaşlar bu karaktersizliğimle aptallığımla napim?
Size cevap yazacaktım ama saat 02'de konu açmışsınız şu an saat 12.
Çoktan barışıp tekrar aşık olmuşsunuzdur.
Kendimi hiiiç yormuyorum o sebeple ...

Sizi terk eden, sonra geri dönen, sonra sevmediğini söyleyerek terk eden, hamile kalırsanız sizin ne isteyeceğinizi umursamadan aldırırız diyen biri ama dünyanın en saf, en temiz ve en doğru adamı.

Peki.

Bes yil daha istese bes yili daha cope atio vereceksiniz.biz engelleyemeyiz sizi.kafanizda bitmiyor

Back
X