- 28 Ağustos 2016
- 318
- 267
- 103
- 37
- Konu Sahibi Trizomi13-15
-
BelkideLohusalık depresyonu olabilir mi ? Durduk yere neden böyle hissedesiniz ki
Unuttularsa hatırlatın .. konuşun .. tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok derler ... siz anlatmazsanız kimse bilmezBişey görüp duymadım ama bir his içimden kendimi çok yalnız hissediyorum.. karşımdA benden ilgi bekleyen çok ama herkes benim ilgi beklediğimi asıl bu süreçte yanımda olması gerektiğini unuttu gibi. Çok üzgünüm.sanırım bu hayatla savaşamadım. Çok güçlü sanırdım ne oldu böyle içinde bulunduğum ruh durumu beni dibe çekiyor.
Çok tşkler istdan değilim..Sizin icin endiselendim ama bebeginiz daha cok endiseledim. Ozellikle ilk bir yil bebek ilgi ister, ihtiyaclari zamaninda karsilansin ister lutfen sagliksiz dusuncelerden uzaklasin, bir yakininiz ya da yardimci olacak birini bulun. Destege ihtiyaciniz var. Psikolojik yardim alin. Bebeklere hic kiyamiyorum. Nerdesiniz acaba yakinsak ben geleyim yardima.
Bugün konuştuk eşimle, yemeğe gitmiştik, dedim böyle bir his var içimde. Aldattınsa erkek gibi söyle dedim. Ben kendimden eminim her konuda dedim. Sen böyle şeyleri aklıma sokuyorsun zorla dedi.yapmış olsam terkedecek misin dedi beni. Bende kafam çok karışık eskisen olsa direk terkederim giderim derdim şuan ne yapacağımı bile bilmiyorum dedim.ama oturup konuşulur varsa böyle bişey bilmek istiyorum. Sonrada veya hiç bilmemek dedim. Ne dediğimi bende bilmiyorum. Karasızlık. Babam annemi sldattı ve ayrıldılar annem ortada kaldı. Oda seni bu durum hep etkisi altına almış ondsn bunlsrı hissediyotsun diyor. Arada erkrkler yapadabilit diyor, yok yapmadım diyor oda ne dediğini bilmiyor gibi. Ama gözleri sanki yapyım diyor. Çok acı çekiuorum.bana psikolojimin git gide bozulduğunu acil bi dr a gitmemizi söylüyor. Seni mutlu etmek için ne yapabilitsek yapalım kendini kaybetme daha fazla diyor.. kenfimi iyi hissetmiyorum. Görseniz dünya tarlıdı bir oğlum var zaman zaman onun gözlerine bakarken üzülüyorum kendimi kaybettiğimi git gide görüyorum ve ona yetemediğimi yetemiyeceğim duygusu dahada üzüyorUnuttularsa hatırlatın .. konuşun .. tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok derler ... siz anlatmazsanız kimse bilmez
Çok zorluklardan geçtik tüp bebrkle allaha şükür sağlıklı bebek sahibi oldum.Nikin neden trizomi 13 , bebeğinde patau sendromu mu var.
Soyle bir eski konulariniza baktim iyi olmamanizi yadirgamadin oncelikle sunu bilin ki sizin gibi ve hatta daha fazla acisini yasayan milyonlara insan var. Hayat hepimizi bir sekilde itip kakiyor. Ayaga kalkabilecek bir guc elbet var. Psikiyatrise kesinlikle git konus. Dua et cocuguna simsiki saril. Her sey gececek emin ol gececek kalan kalacak giden gidecek ama gececek.Çok tşkler istdan değilim..
son zamanlar neyim var bilmiyorum, his mi dersiniz psikolojimmi bozuk, beynimin oyunlarımı nedir bilmem.. eşimle çok uzak geliyoruz, sanki beni aldattı öyle bir his var içimde anlatılmax, acı veriyor bana, bir an herşeyi bırakıp gitmelerim geliyor, bir an savaşasım, olmayan bişeyleri mi takıntı yspmaya başladım yoksa kadınlar hisseder mi bilmiyorum. Tek bildiğim ne gerçekten yaptıysa öğrenmek istiyorum nede öğrenmemek.. ara ara intihar edesim geliyor, ara ara deli gibi ağlamalarım, 6 aylık beneğim var ve hiç kimsem yok yardımcı olan üzülüyorum bunalıyorum bazen çocuğuma bile bakmayasım geliyor. Sanki ona bakamıyormuş gibi hissediyorum. Sanırım son zamanlar ne anne olabildim ne kadın ne mesleğimi yapabildim. Tamamladığım hiçbirşey yok. Benden hiçbir şey olmadı gibi.. intihar edesim var zaman zaman.. ve bu hallerimede üzülüyorum neyim var anlamıyorum.. bunları yaşayıp kurtulan var mı? Neden böyle hissediyorum?
Evet annenin aldatılmış olması , senin bunu biliyor olman , şuan ki hormon değişikliğin yüzünden seni etkilemiş olabilir .. eşinde şuan ki durumunu bilip keşke arada erkekler yapabilir demeseymiş .. eşinizde destek almanız konusunda yardımcı olacak belli ki, ertelemeyin bu konuyu .. o dünya tatlısı oğlunuza yetebileceğinizi öğrenmiş olursunuzBugün konuştuk eşimle, yemeğe gitmiştik, dedim böyle bir his var içimde. Aldattınsa erkek gibi söyle dedim. Ben kendimden eminim her konuda dedim. Sen böyle şeyleri aklıma sokuyorsun zorla dedi.yapmış olsam terkedecek misin dedi beni. Bende kafam çok karışık eskisen olsa direk terkederim giderim derdim şuan ne yapacağımı bile bilmiyorum dedim.ama oturup konuşulur varsa böyle bişey bilmek istiyorum. Sonrada veya hiç bilmemek dedim. Ne dediğimi bende bilmiyorum. Karasızlık. Babam annemi sldattı ve ayrıldılar annem ortada kaldı. Oda seni bu durum hep etkisi altına almış ondsn bunlsrı hissediyotsun diyor. Arada erkrkler yapadabilit diyor, yok yapmadım diyor oda ne dediğini bilmiyor gibi. Ama gözleri sanki yapyım diyor. Çok acı çekiuorum.bana psikolojimin git gide bozulduğunu acil bi dr a gitmemizi söylüyor. Seni mutlu etmek için ne yapabilitsek yapalım kendini kaybetme daha fazla diyor.. kenfimi iyi hissetmiyorum. Görseniz dünya tarlıdı bir oğlum var zaman zaman onun gözlerine bakarken üzülüyorum kendimi kaybettiğimi git gide görüyorum ve ona yetemediğimi yetemiyeceğim duygusu dahada üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?