İyi değilim

Size de geçmiş olsun.ben de uzun zaman ilaç kullandım faydasını da gördüm fakat tekrar başa sardım.şimdi de yemek yiyemeyip aşırı zayıflayacagım,uyku uyuyamayıp gözlerim mosmor olacak diye takıyorum kafama.hep kötü şeyler olacak gibi geliyor.siz hastanede yattınız mı peki
yattım

Evet malesef panik atak da mevcut
Gelmis gecmis olur ins en kisa zamanda. 5 senedir ayni rahatsizlikla ilac kullanan biri olarak size en buyuk tavsiyem yasadiklarinizi ve hissettiklerinizi herkesle paylasmamaniz. Cunku gercekten yasamadiklari icin anlayamiyorlar. Elbette bunun icin cevreme yakinlarima kizamam, zira bende zamaninda yasayanlarin ne hissettigini anlamiyordum. En kotusu de ne biliyormusunuz? Sizi teskin etmeye, cesaretlendirmeye calisirken yikima suruklemeleri. O yuzden uzman kisilerle paylasip yada bu alanda psikokoji kitaplari okuyarak rahatlamaya calisin.

Çok gecmiş olsun.

Seni üzen belli Şeyler var mi ?
Mesela hayatında sorunlar falan eğer öyleyse ilaç sadece düşünmemeni sağlıyor. Uyuşturuyor. Bir terapi alsana.

Çok gecmiş olsun.

Seni üzen belli Şeyler var mi ?
Mesela hayatında sorunlar falan eğer öyleyse ilaç sadece düşünmemeni sağlıyor. Uyuşturuyor. Bir terapi alsana.

Teşekkürler evet aslında üzüldüğüm şeyler var işsizim boşluktayım şuanda.ilaç daha önce kullandım faydalı da oldu ama bu kez korkuyorum sanki hiç geçmeyecek gibi..ama başka yolu yok sanırım tekrar pskiyatriste gideceğim

Benzer durumlari yaşıyoruz bende de okb var ve cok.zor bir durum hele ki gercek seylerle beslenirse hayat daha da zor oluyor ama gececek inşaallah

Gelmis gecmis olur ins en kisa zamanda. 5 senedir ayni rahatsizlikla ilac kullanan biri olarak size en buyuk tavsiyem yasadiklarinizi ve hissettiklerinizi herkesle paylasmamaniz. Cunku gercekten yasamadiklari icin anlayamiyorlar. Elbette bunun icin cevreme yakinlarima kizamam, zira bende zamaninda yasayanlarin ne hissettigini anlamiyordum. En kotusu de ne biliyormusunuz? Sizi teskin etmeye, cesaretlendirmeye calisirken yikima suruklemeleri. O yuzden uzman kisilerle paylasip yada bu alanda psikokoji kitaplari okuyarak rahatlamaya calisin.

Evet çok haklısınız bizi bizden başka kimse anlamıyor.insan bu süreçte yanında birileri olsun istiyor ama ben aileme bile anlatamıyorum artık üzülmemek için.

Sizin rahatsızlıgınız tam olarak neydi?kullandığınız ilaçlar iyi geliyor mu?

Evet çok haklısınız bizi bizden başka kimse anlamıyor.insan bu süreçte yanında birileri olsun istiyor ama ben aileme bile anlatamıyorum artık üzülmemek için.

Sizin rahatsızlıgınız tam olarak neydi?kullandığınız ilaçlar iyi geliyor mu?
Ben detaylari özelden yazarim size.

Back
X