iyi değilim. ..

haziran26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
924
455
133
Kayseri
Neden böyle oldu? hep mi böyleydi yoksa bilemiyorum.ama bu aralar hersey çok boş sanki.Ne evladim ,ne eşim mutlu etmiyor beni. Herşey çok sıradan monoton.Sanki ben ölü gibiyim hergün aynı.
umarım uzun surmez. ..

jim careyin filmi geldi aklıma ..her gün bir öncekiyle aynı ayyy adını unuttum..bi besmele çekin bi yüzünüzü yıkayın bi oh deyin sanırım ufak çapta depresyondasınız..

Her insanda belli dönemlerde olur bu ruh hali.
Ama altında yatan sebepler vardır mutlaka.
Durduk yere kimse kendini gergin, kötü, depresif hissetmez.
Sorun nedir acaba?

Neden böyle oldu? hep mi böyleydi yoksa bilemiyorum.ama bu aralar hersey çok boş sanki.Ne evladim ,ne eşim mutlu etmiyor beni. Herşey çok sıradan monoton.Sanki ben ölü gibiyim hergün aynı.
umarım uzun surmez. ..

bazen insanlar kapılıyor karamsarlığa ve yanlızlığa inşallah gelip geçicidir,değişik şeyler yapın ilginizi başka uğraşlar vererek yapılandırın aynı şeyleri yapmaktan sıkılmış olabilirsiniz.

dönemsel olarak herkeste oluyor bu duygular. Sıkma canını azcık gez -toz =) Ve kendine bol bol dua et..

Her insanda belli dönemlerde olur bu ruh hali.
Ama altında yatan sebepler vardır mutlaka.
Durduk yere kimse kendini gergin, kötü, depresif hissetmez.
Sorun nedir acaba?
Eşim çok yoğun çalışıyor bebeğim çok geç yatiyor oturup sohbet etmeye anlatmaya konuşmaya ihtiyacım var.isten geliyor bebeğimiz de çok özlüyor galiba sürekli onunla oynamak istiyor dediğim gibi o uyuyan a kadar bizde uyuyoruz.hergün aynı çok monoton sıradan.
ama anladım ki insan çevredeki koşullara baglamamali kendini imkan fırsat veya yani nasıl desem dış kaynaklı değil iç kaynaklı gudulemeli mutlulugu yakalamak önemli olan.tesekkur ederim

Çok haklısınız en basiti sabah erken kalkarim bebeğim uyanana kadar kitap okumaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…