"İyi düşündüm iyi oldu" diyenler

sevdiğime kavuşmak içinde çok dua etım ama hayırlısıyla ıstedım. bır zamanlar bende oyleydım.kuran okudukça ferahladım.

İyi düşünmeye çalışıyorum ama zaten enerjisi düşük bir insanım bi de etrafimda enerji emen insanlar iyice beni tüketti. Yıllardır hayalini kurduğum seye ilk adimi atmış bulunmak tayim lakin gelin görün ki içimde ne bir heyecan ne de bir umut. Niye böyle oldu anlamadım. Gelevege dair cok karamsarim

Sanırım yavas yavaş olumlamalar yapip dualar edip kendimi toparlamamin vakti geldi... Ruhsal olarak kendimi yanilemeye çalıştığım bu dönemde yazdıklarımızı okudum cok iyi geldi. Teşekkürler ❤

hicmakam aynen öyle. O kadar istemiş ve isteğinizi dua yoluyla evrene mesaj gondermissiniz ki evren de size istediğinizi vermiş. Bir ömür mutlu olursunuz umarım sevdiceğinizle. Varsa böyle başka 'iyi düşün iyi olsun' anılarınız yazarsanız çok sevinirim

Merhaba E enfal86 , daha önce olmuş yine olur
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hayat bekar ve özgürken de çok güzel:) elbet bir süre sonra aşk kapınizi calacak-ya da başka mantikli kararlar alıp o dünya evine girilecek şu özgür, şu gamsız günleriniz daha da geri gelmeyecek:) profilinizde yazdığına göre İstanbul'dasiniz. Bir cuma sabahı çıkıp Düzce'de ağaç evlerde konaklayip rafting yapabilirsiniz. Yol mol hersey dahil enn fazla 200e denk geliyor. O da ennn fazla. İğrenç bir Firma ama metro turizmin kampanyası var gidiş sizden,dönüş bizden diye. Onu da kullanırsanız daha bile ekonomik olur.
Ya da Grupanya - fırsat.me gibi sitelerde cok ucuzaucuza İst kalkışlı turlar var yedi göllere, sapanca maşukiyeye...bunlara katılıp hem harika zaman gecirebilirsiniz hem deeeeee yeni insanlarla tanisirsiniz. Bir araba dolusu insan, bakarsın senin gibi yalnız gelen biriyle bir yakınlık olur, belli mi olur? Azıcık insan içine karışın da yeni insanlarla tanışma ihtimaliniz artsın :) ben son sevgilimle tatilde tanışmıştım mesela^^
Çok iyi düşün iyi olsun tavsiyesi olmadı ama bunu yazasım geldi:)

@utangacusengec ben teşekkür ederim öncelikle :) kesinlikle kendini toplama zamanı, bahar da geldi, ağaçlar bile yenileniyorlar, yeniden yaprak açıyorlar siz neden yenilenemeyesiniz?

Neden karamsar olduğunuzu bilmiyorum ama eğer pozitif enerji toplamak isterseniz bir önerim var. Ben öyle kurtulmuştum depresif hallerimden.
Eğer hayvanlardan korkmuyorsaniz barınak gönüllüsü olabilirsiniz. Yapacağınız tek şey gündüzden gidip tasma ile köpek gezdirmek. Neredeyse her ilçenin bir barınağı var. Hem hayvanın size gösterdiği sevgi ile mutluluk hormonu depolarsiniz, hem peşinden koşarken azıcık enerjiniz yerine gelir,hareket Edip spor yapmış olursunuz hem de siz olmasaniz belki de bütün gün kafeste duracak hayvana iyilik yaptığınız için vicdanen tatmın olursunuz. Benim içimden bu geçti, insanlardan kime ne fayda? Belki düşen enerjinizi onlarla yükseltisi iz

Herkese merhaba
Bakıyorum kimse yazmamış buralara.
Kendi konumu kendim hortlatayim o zaman :)
Pozitif düşünceyle dönen eski sevgili icerir
Geçen senelerde çalıştığım bir iş vardı. Kendi mesleğimle ilgili, bir haftalık destek sağlıyorum başka bir şehirde. Tüm ekip ayni yerde kaliyoruz, sabah akşam yogun calisiyoruz ama parasi da cok guzel bir iş.
Gittiğim meslek grubu da full erkek. Yani içlerinde istisna bir kızın olacağı bir meslek grubu. Ben de genç ve güzel bir kadınım. Geçen senelerde gittiğimde rahatsız olduğum bazı olaylar yaşamıştım. Aslında oradayken rahatsız edici birşey olmamıştı ama sonradan neredeyse herkes şansını denemek için gereksiz gereksiz muhabbet kurmaya çalışmıştı falan, resmen beni erkek milletinden soğutmuşlardi.
Bu seneki gidişimde hayatımda biri olup olmadığını sorduklarında da 'var' deyiverdim ve telefonumda hala resimleri bulunan son sevgilimden bahsettim. Resimlerini falan gösterdim.
Bu çocukla da kasim ayında en son görüştük, yılbaşından beri 7 aydır asla konusmuyorduk. Ben ayrılmak için diretmiştim uyumsuzuz diye. O 'duzelebiliriz' diye diretmişti. Öyle öyle konuşmadan zaman geceken (ben kafamda kesinlikle bitirmiş ve kendi hayatıma bakarken) 'bir kız arkadaşım var' yazdı,ben de 'sürpriz olmadı benim için' dedim. Daha da konuşmadık.
Nereden baksan 7 ay oldu yani...
Eski sevgilim türk değil bu arada,onlara da ilginç geldi işte tanışma hikayemizi sordular falan... Ben de anlattım, sanki hersey hala çok güzelmiş gibi...
Ne bileyim, mutlu da oldum işin aslı :) hayatımda onemsedigim biri olması fikri beni mutlu etti.
Hatta herkes görsün de tatsız 'yürüme' olaylarına engel olsun diye - ama doğruyu söylemek gerekirse çok özlediğim icin- telefonumun ekran resmine böyle maviş maviş baktığı, en sevdiğim resmini falan koydum.
Yaptığım şey öyle sacmaydi ki en yakın arkadaşımla 'şizofrene döndüm burada' diye gülüşmüştük.
Derken 7 ayın sonunda
Aramızda ülkeler varken
Asla asla bir daha konuşmayız diye düşünürken
Ve Telefonumun ekranında onun fotoğrafı varken!
Bana mesaj atmış!
Çok özlediğini,hatalı oldugunu yeniden görüşmek istediğini falan yazmış

Bu o kadar imkansız , alakasız ve saçma birşeydi ki, nasıl olur deyip durdum yani.
Resmen evrene o kadar çok mesaj göndermişim ki adam bana yazmak durumunda kalmis
Ha bu arada yeniden birlikte olmayı düşünmüyorum. Zaten ayrılana kadar göbeğin çatlamışti. Beni yoran, üzen ve masraf çıkaran bir ilişkiydi.
Ama yine de 'iyi dusun iyi olsun'a güzel bir örnek oldu bence.

Ama istediğin bişey olmamış ki, istemediğin bişey olmuş. Bana dönsün diye düşünmemiştin heralde. zaten kimi istemez düşünmezsek gelir ya

Ama istediğin bişey olmamış ki, istemediğin bişey olmuş. Bana dönsün diye düşünmemiştin heralde. zaten kimi istemez düşünmezsek gelir ya
Ama evrene o mesajı vermişim
Olumlu düşünceyi yaymişim ki olayı çekmişim ...
İşin aslı; onu andiğim bir anda bana mesaj atması, o an için beni çok çok mutlu etti. En azından hala aklında olduğumu bilmek (ister istemez) bazı duygularımı okşadı.

Sizin var mı bir 'iyi düşündüm iyi oldu' aniniz?

belkide o sizi düşündüğü için aklına geldiniz. Evet benimde var 8 yıl öncesi bi türlü iş bulamaz kpss yi kazanamazken. yeter dedim artık atanıcam ya bu tercihle ya da tekrar giricem kazanana kadar kesin atanıcam. herkesede söylemişim tercih yaptım ve atandım. bide kendi evim olsun küçük bi ilçede yaşayım diyodum oda oldu. ama çok kararlıydım istemektem öte emindim çokta çalışmadığım halde. bunun gibi bi çok şey var ama ilişkilerde bunu beceremiyorum ne kadar olumlama yapsamda olmuyo. sanırım kendime yeterince değer vermiyorum

Hey, benim şu an böyle pozitif şeyler duymaya çok ihtiyacım var, yok mudur yazacak anısı olan?
Maalesef benim hayatimda bu aralar çok şey yolunda gitmiyor; en basitinden hala bir iş bulamadım ve elimdeki tüm para suyunu çekti :) güzel bir iş için iyi düşünmeye çalışıyorum. Şöyle evimden bisikletle gidebileceğim mesafede,haftasonu çalışılmayan ya da dönemsel olarak gece gündüz çalışılip sonrasında (seyehat etmek için) bir hafta izin veren bir iş olsa yeter...
Bir de ikili görüşmelere başlanmış, şu Rusya'yla vize kalksa diye bol bol enerji yolluyorum :) artık kabul olursa bayan matruşka dediydi dersiniz
Gelmişken 'adet yerini bulsun' diye iyi düşündüm iyi oldu diyecek birsey düşünüyorum ama...
Yok ya... Bulamıyorum.
Şey var geçen, biriyle mesajlaşirken 'bizde bir laf vardır erkegin kalbine giden yol midesinden geçer' demek istedim. O kadar uygun gelecekti ki o an o cümle... Düşün düşün çeviremedim cümleyi,tam anlamı yansitamadi.
Konu geçti gitti ama aklıma takildi.
Hatta sonradan sakin kafayla da başka kombinasyonlarda kurmaya calistim cümleyi.
Derken iki gün kadar sonra rastgele karşıma çıkan bir kültür bloğunda o deyişin ingilizcesini buldum! *
Evet çok tırt bir 'iyi düşündüm iyi oldu' örneği ama dediğim gibi hayatımda yolunda giden çok şey yok
Sizin varsa yazın da okuyalım moral bulalim :)

*The way to a man's heart is through his stomach 'miş söz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…