iyi erkek nerede bulunur kızlar?

bencede ii erkeke rastlamak zor...ama en azindan eski arkadaslar daha

ii olur sanirim .....gerci erkegi taniyamiyosun cok degişkenler

ya kızlar merak ediyorum doğrusu erkeklerde bizim onlarla uğraşıp ,onları çekiştirdiğimiz kadar onlarda bizi çekiştiriyormu acaba?ne kadar sinirlensemde bazen vicdanım yeter sus diyor.ama paylaşıncada insan rahatlıyor canıııım.

yok cicim onlar kendi aralarinda bizimle ilgili konusmaktan bile sikiliyolar. Ilgi cekici gelmio yani pek. HAngi mac kac kac bitmis, hangi yeni araba piyasaya surulmus, hangi playstation oyunu cikmis fln gibi daha muhim konular varken napsinlar bizi cekistirip.

gel gel batan geminin malları bunlar son kalan iyi erkekler bence en iyi erkek sadece kalbinizdeki sevgiye denk olandır kalpte aramak lazım

Iyi erkek nerde bulunur? Cevabi olan bi soru olsaydi herhalde kadınlarin erkeklerden yana bi derdi olmazdi gibime geliyor...

Yani bunlarin yuvalarini yaptiklari ve yumurtladiklari belli yerler de yok ki gidip ta bebekken ordan alalim :) Amazon ormanlarinin en karanlik koselerinde bu cins bulunur vs gibi seyler de yok ki...Oyle olsaydi, herhalde 2050 yilina kadar falan stoklar bitmis olurdu diye dusununuyorum.

- Alo iyi gunler, iyi erkek siparisi vermek istiyordum torunumu torunu icin. Bizim cocuklarla torunlara aldik ta, torunum torunlarini da dusunmek lazim oyle degil mi evladim, insallah yer vardir...

- Malesef hanimefendi 2050 yilina kadar sira var. Butun stoklarimiz bitti ama siz bi 5 yil sonra arayin belki vazgecen biri olur.

- Ah evladim nerde kapanin elinde kaliyor. Gecen bizim komsu 2 tane ayirtmis, biri yedek, yedegi de baskasina soz vermis...

nerede bulunur bilmiyorum ama istanbulda bulunmaz bunu söyleyebilirim ben anadoludan getirtiyorum erkeğimi canım tavsiye ederim:Roflol:

En iyi ve efendi erkek nereden bulunur ?
çarşıda pazarda işyerınde? okuldan eski arkadaslardan?
Nereden, nasıl yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar??

:uhm:

iy bir erkek iy bir ailededir

yada tam tersinde bekarken yaşadağı ailevi zorluklar karşısında eşine kendi yuvasında bunları yaşatmak istemez ama bu seferde karısı iy biri çıkmaz kafamçokkarıştı

ama en iysi herkesin en iysi cennete olucaktır :)))))))

Son düzenleme:
Bence 2- 3 kötü tecrüce yaşadım diye aşktan soğumak yanlış ! Yani birincide olmaz , ikincide olmaz , üçüncüde olmaz , iyi de dünyada 3 tane erkek (ya da kız) yok ki... O yüzden genellemelere

katılmıyorum.. Şu da bir gerçek ki eskilerdeki gibi fedakar , anlayışlı kız bulmak zor , malum zaman değişti.. Devir artık gözü açık olma devri...Erkekler de, kızlar da eskiye nazaran farklı. Çünkü

zaman farklı , imkanlar farklı , değerler farklı... Allah herkesin karşısına layığını çıkarsın diyorum ve sözü noktalıyorum...

NOT : Her an her yerde çıkabilir bu şahıs :içelim:

sana göre iyi olan benim için beş para etmez ya da bana göre muhteşemdir sana göre çekilmez...

en iyi erkek ummadığın anda karşına çıkan ve seni tamamlayan erkektir...

:)) soru tarzın komik olmuş

erkek çok çirkin ya da yakısıklı olmayacak
efendı olacak
işi gücü oldu mu tamamdır.... al sana iyi erkek
meyve sebze deyıp gecme aslında ıyı erkekbunlar oluyor

:jeyyar:
nereden bulunur,
pek netten değil,
arkadas ortamından, okuldan, dershaneden vsden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…