iyi erkek nerede bulunur kızlar?

iyi erkek nereden bulunur diye bir şey yok.zamanla zaten karşısına çıkar kişinin iyi insan.aramakla,nerden bulunurla olmaz yani.nasılı,nerdeni olmaz ki.gönlüne göre versin.aradığınız insan er geç çıkar karşınıza ,yeter ki sabırlı olun.umutlu olun.

ne oyle bir yer nede erkek var ozunde hepsi birbirinin az biraz kopyasidir arada iyileri varsada onlari iyi yapan eslerinin iyiligi guzelligi aklidir ..................................

iyi erkek hazir bulunmaz
hammade olarak alinip, akilli kadinlarin elinde iyi hale getirilir

Birazdan yatıp uyuyucam. belki o zaman görürüm bir tane mükemmel erkek. yoksa gerçekte bilmem ki var mı?

Abim de bana soruyordu, iyi ve düzgün kızlara nerede rastlarım, nasıl yerlerde bulunur diye.

Tanıştırmak istediğim arkadaşlarıma da fırsat tanımıyor. "Tanıştırdıkların normal tanıma amaçlı gelmiyor ki, yeterli bir tanıma süreci olmadan ilk günden evlilik dayatması ve pazarlığı yapmaya başlıyorlar, ben kimseyle ticaret yapar gibi evlilik odaklı tanışma istemiyorum, arkadaş gibi tanıyıp, huyuna suyuna alışmam lazım önce, sonrası ona göre zaten kendiliğinden gelişir." diyor.

Geçmişte tanıştırdığım çok sevdiğim bir arkadaşım ilk buluştukları akşam sanki ertesi gün evlenicekler gibi binbir türlü evlilik ayrıntısı konuşmuş. Bir diğer tanıştırdığım arkadaşımın eski sevgilisi sürekli kızın peşinde ve hep aklında diye sorun olmuştu. "Hemen evlenirsek, peşimi ister istemez bırakmak zorunda kalır" demiş abime. Bu yüzden geçmişteki sevgili konusunda da artık iyice hassas davranıyor ve düşününce sahiden abime de hak veriyorum.

Bir dolu bekar kız ve erkek var ama herkes iyisini arıyor ve iki tarafın da birbirine iyi diyebileceği eşleşmelerin çıkması kolay olmayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…