• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi es nasildir?

Kadro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
202
1
68
Diğer
Iyi es dediginiz:

Eger bir erkek evine sabah erkenden kalkip ekmek aliyorsa, arabaya kendisi degilde uc cocugu ve hanimi yorulmasin diye onlara verip kendisi ise otobusle gidip geliyorsa, karisi aksam vakti kebab isteyince gidip alirim ders, cocugu hastalaninca senin yaninda uyusun ben koltukta uyurum derse hatta saati kurar uykuya dalmasin cocugu kontrol etsin diye kalkarsa gece defalarca. Ama arada bazen sinirlenip ilgisizce davranuyorsa, error yapiyorsa. YAptiklarinama bakmali yoksa diger iyiliklerinemi. Böyle koca kötümüdur sizce? Haaa istem evine, evindende isine gidiyor. Haftada bir ikide cikarsa fazla durmaz disarda geliyorsa evine.

Böyle es iyimidir. Yuklenmek fazla iyi degildir degilmi?

Allah herkese böyle koca nasip etsin. burda okuyoruz ne kocalar var.
Düşünceli olması, sana ve çocuğuna değer vermesi çok önemli bence

Canim esinin hep iyi yonlerinden bahsettigin icin, bence bir bayanin aradigi iyi erkek ozellilleri var. Arabasini veriyor, gece cocuklar icin kalkiyor, evden ise ,isten eve yani bunlarin hepsi cok iyi ozellikler. Bence iyi es. Fakat benim anladigim kadariyla baska baska problemlerinizmi var sizin?? iletisim eksikligi, iletisim kopuklugu gibi??? Bir ailede iletisim cok onemli. Esler birbirini ne kadar cok sevsede eger iletisim yoksa aralarinda bir problem vardir demek.

BU benim esim degil, arkadasimin esi. Benim esime bakarsaniz bazen iyi cogu zaman bir fittirir derim beni sevmiyor. Allah siginiyorum. Hem benimkisi uc cogum var onlar babalarina cok duskun, ve onlari babasiz yetistirebilecegime inanmiyorum. Bu gucu kendimde gormuyorum. Arkadasinda uc cogugu var ama surekli kusur ariyor evliliginde. hep derim kendisine, benim esim biraz senin esin gibi olsaydi bir gozum kor olsaydi of demezdim. Ne bileyim arkadaslar. Boylesine bir konuyu acmak istedik arkadasla. Yorumlarinizi bekliyoruz...... umarim guzel bir sohbet olur.

Empati yeteneği varsa sorun yok genelde erkek fazla konuşmaz fazla konuşanda palavra atan elinden bir iş gelmeyen erkek türü dür haberin olsun

BU benim esim degil, arkadasimin esi. Benim esime bakarsaniz bazen iyi cogu zaman bir fittirir derim beni sevmiyor. Allah siginiyorum. Hem benimkisi uc cogum var onlar babalarina cok duskun, ve onlari babasiz yetistirebilecegime inanmiyorum. Bu gucu kendimde gormuyorum. Arkadasinda uc cogugu var ama surekli kusur ariyor evliliginde. hep derim kendisine, benim esim biraz senin esin gibi olsaydi bir gozum kor olsaydi of demezdim. Ne bileyim arkadaslar. Boylesine bir konuyu acmak istedik arkadasla. Yorumlarinizi bekliyoruz...... umarim guzel bir sohbet olur.

Keske basta konuyu yazarken arkadasimin esi diye bahseydin :) ,

kusur bulmasinin nedenlerin altinda sevgisizlik olabilir. belki arkadasin yeterince esi olan beyefendiyi sevmiyordur, sevgi eksikligi vardir...

Arada her insan hata yapabilir öncelikle bunu unutmamak gerekir. İyi niyetli ve eşini seven, ailesine bağlı bir aile babası profilini gösteriyor anlattıklarınız. Arkadaşınız da kusur aramak istiyorsa hemen bir kusur bulmasına yardımcı olayım eee adamın gözünün üstünde kaşı var canım :)) şaka bir yana belki de dile gelmeyen başka bir problem vardır karı koca arasında.

Ay ickisi yok, kumari yok, kadin desen yok. NE bileyim. Bence diger ufak seylerde varsa cözum bulmak gerekir. Bosanmak icin sebepmi. Bosanmak icin kendim bazen can atiyorum ama inanirmisiniz evden ayriliyorum annem gile gidiyorum itti diyorum, ama aksam olunca bakiyorum uykum gelmiyor ve cocuklar bacaklarima sarilip anne baba nerde, babaya gidelim diyorlar. Hep aglayarak tekrar evime donuyorum. Kiyamiyorum yavrularima, onlari babasiz buyutmeye. Ve o kadar gucude bulamiyorum kendimde. Belkide kizacaksiniz bu kadr gucsuz olma diye ama herkes bir olmuyor. :25:

iyi eş benim eşim gibidir. herşeyi rahat bir şekilde konuşabiliyorsanız eşinizle kavganızın sıkıntınızıın üzüntünüzün sevincinizin sonunda sarılıyorsanız uzunca bir süre, sevginiz büyüktür bizimki gibi Allahım bozulmasına izin vermesin ben eşimi çoooooook seviyorummmmmm... eşinizden çekinmeyin içinize atmayın her konuda rahatça konuşun...

iyi eş benim eşim gibidir. herşeyi rahat bir şekilde konuşabiliyorsanız eşinizle kavganızın sıkıntınızıın üzüntünüzün sevincinizin sonunda sarılıyorsanız uzunca bir süre, sevginiz büyüktür bizimki gibi Allahım bozulmasına izin vermesin ben eşimi çoooooook seviyorummmmmm... eşinizden çekinmeyin içinize atmayın her konuda rahatça konuşun...

maşallah allah bozmasın daim etsin mutluluğunuzu. ama ben eşime derdimi anlatırım. o neredeyse anlatma içinse sakla diyecek. tepki vermez. her erkek aynı değil. rahatça konuşuyomuşsun ama karşındaki dinlemezse napacan. bazı insan derdini anlatmayı da sevmez dert dinlemeyi de.

şöyle bir eş hayal edelim "bizi dinliyor, üzgün olduğumuzda bizi güzel yerlere götürüyor. maddi imkanlarını bizi mutlu etmek için kullanmaktan çekinmiyor. en sinirli anında bile kötü söz söylemiyor...." ne güzel dimi. ama sen o adamı sevmiyorsa en kötü kocadır. sevmek-sevilmek asıl mevzu bu. he karşındakini çok seviyorsun ama öküz... zamanla sevmeyeceksin.

sevgi var, sevgi gitmesin diye ufak çabalar var, derdine dertleniyor, seni kimseye ezdirmiyor, koruyor, iletişim kurnaya çabalıyorsa iyi kocadır.

sevgili kadro;

bence gayet iyi bir eşe sahipsin!! unutma hiç kimse dört dörtlük değildir.. mutlaka evlilikte kavgalar olur.. önemli olan o evde ortak yaşam sağlayabilmektir ki çocuğunuz için fedakarlık yapıyor, senin istediğini hemen alıp geliyor vs. vs.. sonuçta erkeğin doğasıyla kadının doğası çok farklıdır.. o yüzden anlaşmazlıklar çıkması da çok doğaldır.. ama bu anlaşmazlıkları birlikte en aza indirerek o yaşam alanını mutlu bir haline dönüştürebiliyorsanız ne ala!!!

Mutluluklar...

ayyyy ayrıca eklemeden edemeyeceğim...:66::66:

iyi eş "benim eşim gibidir!!!" :69::69:
:nazar::nazar::nazar::nazar:

*ben salatayı yaparken mutlaka yemeği yapmaya başlayan,
*ben bulaşığı yıkıyorsam önlüğü geçirip "durulayayım aşkım"diyen ve hatta her tarafı köpük içinde kalıp gözüme iyice sevimli görünen,
*bazı geceler bnm uyuyuşumu izleyecek diye gözünü kırpmayan,
*bana çikolatalar alan, (hem de bitter :52::52:)
*tartışırken bile kelimelerini özenle seçtiğini hissettiğim,
*geceleri üstüm açıldığında annem gibi örten,
*eğer tabakta sevdiğimiz o şeyden yalnızca bir tane varsa asla elini sürmeyen,"ayyhh çok doyduuummmm "diye ayak yapıp bnm yememi sağlayan,
*ha bi de tabakta iki elma dilimi varsa mutlaka küçük parçayı alan :34:
*çamaşır asmayı beceremese de mandal vererek yardım eden:69:,
*hatta çamaşır katlamaktan hiç anlamayan :69::69: "off aşkımmm katlayamadım "diyip kargacık burgacık ettiği çamaşırlarla çookk sevimli görünen,
*beni hep güldüren,
*bana değerli olduğumu hissettiren,
*bir toplulukta dahi olsak bana sevgi sözcükleriyle hitap eden,
*ismimin sonuna mutlaka sevgi eki ekleyerek söyleyen,
*geceleri bana "prensesin hep ben, prensin ise o olduğu "masallar anlatan,

belki de daha aklıma gelmeyen bir çok şeyi olan adam...
BENİM BİRİCİK EŞİM, CAN YOLDAŞIM, YOL ARKADAŞIM, SIRDAŞIM, DAĞIM...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Benim eşim de iyi bir eş.. Hem de çok iyi bir eş...
Evlilik değer gördüğün ve değer verdiğin zaman müthiş bir şey!!!

Darısı herkesin başına..

Sevgilerimle!!!!

ayyyy ayrıca eklemeden edemeyeceğim...:66::66:

iyi eş "benim eşim gibidir!!!" :69::69:
:nazar::nazar::nazar::nazar:

*ben salatayı yaparken mutlaka yemeği yapmaya başlayan,
*ben bulaşığı yıkıyorsam önlüğü geçirip "durulayayım aşkım"diyen ve hatta her tarafı köpük içinde kalıp gözüme iyice sevimli görünen,
*bazı geceler bnm uyuyuşumu izleyecek diye gözünü kırpmayan,
*bana çikolatalar alan, (hem de bitter :52::52:)
*tartışırken bile kelimelerini özenle seçtiğini hissettiğim,
*geceleri üstüm açıldığında annem gibi örten,
*eğer tabakta sevdiğimiz o şeyden yalnızca bir tane varsa asla elini sürmeyen,"ayyhh çok doyduuummmm "diye ayak yapıp bnm yememi sağlayan,
*ha bi de tabakta iki elma dilimi varsa mutlaka küçük parçayı alan :34:
*çamaşır asmayı beceremese de mandal vererek yardım eden:69:,
*hatta çamaşır katlamaktan hiç anlamayan :69::69: "off aşkımmm katlayamadım "diyip kargacık burgacık ettiği çamaşırlarla çookk sevimli görünen,
*beni hep güldüren,
*bana değerli olduğumu hissettiren,
*bir toplulukta dahi olsak bana sevgi sözcükleriyle hitap eden,
*ismimin sonuna mutlaka sevgi eki ekleyerek söyleyen,
*geceleri bana "prensesin hep ben, prensin ise o olduğu "masallar anlatan,

belki de daha aklıma gelmeyen bir çok şeyi olan adam...
BENİM BİRİCİK EŞİM, CAN YOLDAŞIM, YOL ARKADAŞIM, SIRDAŞIM, DAĞIM...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Benim eşim de iyi bir eş.. Hem de çok iyi bir eş...
Evlilik değer gördüğün ve değer verdiğin zaman müthiş bir şey!!!

Darısı herkesin başına..

Sevgilerimle!!!!

Maşallah Allah bozmasın daim olsun nazarlardan kötü gözlerden uzak olsun inşallah:)

Kırmızılaştırdığım yere çok katılıyorum.

Maşallah Allah bozmasın daim olsun nazarlardan kötü gözlerden uzak olsun inşallah:)

Kırmızılaştırdığım yere çok katılıyorum.

evet o kırmızı kısma ben de tüm yüreğimle katılıyorum.. hatadır bence sadece beklemek.. ama karşılıklı olmalı evlilik, özverili olunmalı!! değer verilmeli ki değer görülmeli..

Rabbim hepimize mutlu evlilikler nasip etsin!!

Iyi es dediginiz:

Eger bir erkek evine sabah erkenden kalkip ekmek aliyorsa, arabaya kendisi degilde uc cocugu ve hanimi yorulmasin diye onlara verip kendisi ise otobusle gidip geliyorsa, karisi aksam vakti kebab isteyince gidip alirim ders, cocugu hastalaninca senin yaninda uyusun ben koltukta uyurum derse hatta saati kurar uykuya dalmasin cocugu kontrol etsin diye kalkarsa gece defalarca. Ama arada bazen sinirlenip ilgisizce davranuyorsa, error yapiyorsa. YAptiklarinama bakmali yoksa diger iyiliklerinemi. Böyle koca kötümüdur sizce? Haaa istem evine, evindende isine gidiyor. Haftada bir ikide cikarsa fazla durmaz disarda geliyorsa evine.

Böyle es iyimidir. Yuklenmek fazla iyi degildir degilmi?

sana bir cevap vermek istiyorum ne demek istediğimi anlayacaksın...
öyle bir eş ki:
gece gündüz çalışır, çalışır çalışır çalıştığı yerde uyur kalkar gider çalışır gece yok gündüz yok çocuğuna sevgi karısına ilgi yok......
öyle bir eş ki:
hanım çalışır, kendi yer içer gezer eve gelir hanımdan parasını alır , şiddeti uygular iistediğini alır.....

öyle bir eş ki:
ailesi yüzünden ne hanım dinler ne çocuk dinler varsa yoksa annesi kardeeşi vs....

öyle bir eş ki:
çok iyi kazanır evde iyi davranır topluma girince seni öyle bir aşağılarki iyiliklerin hepsi silinir....

öyle bir eş ki:

seni sadece çalıştığın, dış görünüşün, statün için sever.....

senin eşinle kıyaslarsan hangisini tercih ederdin???eminim eşinin iyi mi kötümü olduğuna daha iyi karar vereceksin....

Bu söylediklerinizin hiv biri yok anlattigim kocada :27: Bu yuzden bende arkadasima esin iyi bir insan diyorum. Ya her iyi erkeginde bir kusuru olmazmi arakdaslar. Dört dörtluk bir insan bekleyemeyiz heralde. Ama bu siraladiklariniz biraz asiriya giden davranislar. Bunlar yok. AIlesini gezmeye götüren onlarla ilgilenen bor es gibi. Ah benim esimde bu siraladiklarinizin bir kac tanesi var. Oyyy oyyy icim yaniyor Allahim :59:

tüm iyi özellikler yazılmış. bİ kaç tane de ben ekleyeyim :92:

iyi eş, sevişirken önce karısının mutluluğnu düşünen erkektir

rol on deodorantı her gün süren,

banyoyu temiz bırakan,

cimri olmayan,

esprili erkektir

Back
X