hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 6.264 4.986 148 11 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #1 arkadaşlar kahve içip resim çekip paylaşsam falıma ciddi anlamda bakabilecek kimse var mı acaba?
B Bant Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2014 57 6 13 Ankara 13 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #2 Yok ne yazıkki off acil fala ihtiyacım var
hislerkonusur Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ekim 2013 19 10 38 35 İstanbul 1 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #3 merhaba ben cafede çalışmıyorum kahve ve tarot bakıyorum isteyen özelden msj atabilir.
hislerkonusur Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ekim 2013 19 10 38 35 İstanbul 1 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #4 Bant .!.: Yok ne yazıkki off acil fala ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... merhaba ben cafede çalışmıyorum kahve ve tarot bakıyorum isteyen özelden msj atabilir. hayat_gun .!.: arkadaşlar kahve içip resim çekip paylaşsam falıma ciddi anlamda bakabilecek kimse var mı acaba? Genişletmek için tıkla... merhaba ben cafede çalışmıyorum kahve ve tarot bakıyorum isteyen özelden msj atabilir.
Bant .!.: Yok ne yazıkki off acil fala ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... merhaba ben cafede çalışmıyorum kahve ve tarot bakıyorum isteyen özelden msj atabilir. hayat_gun .!.: arkadaşlar kahve içip resim çekip paylaşsam falıma ciddi anlamda bakabilecek kimse var mı acaba? Genişletmek için tıkla... merhaba ben cafede çalışmıyorum kahve ve tarot bakıyorum isteyen özelden msj atabilir.