bu çayların özelliği nedir
kızlar bebekleriniz kaç aylık..benim oğlum 8,5 aylık bana da faydası olur mu ki?..
1 aylık olunca mı kullanılabiliyor??
Gaz sancılarını da hafifletir mi dersiniz??
once humananın ıyı geceler cayını kullandım ve cok memnun kaldım.oglumu gecelerı guzel uyuttu.hatta gunduz verdıgımde uyumasını sagladı.o bıtınce mılupanınkını aldım oda fena degıl ama bızde humana daha etkılı oldu.almayı dusunen ama nasıl oldugunu merak eden annelerle paylasmak ıstedım.
keri ben rezene veriyorum ama memnun değilim çok karin ağrisi
yapiyor b,rde bunu deneyim peki sadece geceleri 1 defa mi veriyorsun?
Bu çayların uyuşturucudan ne farkı var? İçerisindeki bitkiler melisa gibi,anason gibi uyku veren bitkiler değil mi?
evet arkadasım bu bıtkıler evet sakınlestırıp uykuda verıyorlar ama ben senın demek ıstedıgını anlamadım.bu bıtkılerı herkes kullanıyor.yanı sımdı herkes uyusturucumu kullanmıs oluyor yada herkes bebegıne uyusturucumu vermıs oluyor.bu bıtkılerın yararları oldugunu bılmeyen kaldımı
yararlarını biliyorum ancak bundan 10- 15 yıl önce doktorlar özellikle bebeklere anason vermenin sakıncalı olduğunu söylerken bugün durum tersine dönmüş durumda,yarın ise ne olacağı belli değil.3-5 yıl sonra uzmanlar çıkıp bu bitkiler bebeklerde zihinsel gelişimi olumsuz etkiliyor diyebilirler ki ben bebeklerde bu bitkilerin kullanılmamasından yanayım çünkü bebeği uyuşturup dışarıdan gelen uyarıcılara beyni kapatıyor,uyarıcılara kapalı beyin ise açık olana oranla daha geç gelişecektir diye düşünüyorum. Benim kızımın da çok fazla gaz sancısı var ancak bu çaylardan kullanmaya cesaret edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?