Allah gerçekten herkesin eski sevgilinin dahi hayırlısını versin.Biz 2 ay önce ayrılmıştık .Ben ayrıldıktan sonra eski sevgilisine mesaj attığını ona seni seviyorum vb.şeyler dediğini kızı eve çağırdığını öğrendim.Onu da sevmiyor niyeti farklıymış.Bunları öğrendiğimi duymuş Zeze çok üzülmüştür depresyona girmiştir tarzı bir cümle kurmuştu.Bende her yerden engellemiştim hiç haber alamıyordu benden.Benden borç para almıştı ayrılırken birazını ödemişti .5 gün önce ortak bir arkadaşımızdan mesaj geldi sana borcu kalmış hesap numaranı istiyor para yatıracak diye bende verdim.15 dk sonra ondan mesaj geldi Zeze ben şu kişi iban numaranı yanlış atmışsın diye .Halbuki hesap numarasıydı ve geçende ona atmıştı.Ya da başta arkadaştan istedin ne güzel yine ona söyle .Bende watshaap engelini kaldırdım resim şeklinde ona attım.Aynen şöyle bir konuşma geçti. F:Tamamdır.Sabah gelir para eft yaptım. Z:Tamamdır.F:İyi geceler. Çok sinirlendim o an sanki beni aldatan yalan söyleyen o değil yüzsüz gibi iyi geceler diyor.2 gün sonrada Fara geldi mi sana ? Z:Gelmiş F:Tamamdır .Para geldi mi falan sorması geçen sormadı hem ne alaka internetten zaten gözüküyor gidip gitmediği.Farklı bir şehre okumaya gitti tam istedği hayatta kızlarla gez eğlen niye böyle bir şey yaptı ben anlam veremedim hiç düşünmüyor bu kız etkilenir mi diye.Sizce neden böyle bir şey yaptı ?
Egosunu oksamak istemiş bi, siz hala orda mısınız napıyosunuz bi kamuoyu yoklaması yapmıs. Sizden geri dönüş konusma istegi gelmeyince uzatmamıs sanırım.
Egosunu oksamak istemiş bi, siz hala orda mısınız napıyosunuz bi kamuoyu yoklaması yapmıs. Sizden geri dönüş konusma istegi gelmeyince uzatmamıs sanırım.
Yaa kalbinden engellemişsin demekle nasıl mutlu ettin beni anlatamam :) Çok canımı yaktı ve ona en ufak bir şey söyleyemedim inşallah diyorum bir daha yazarda içimdekileri söylerim ona :)
Yaa kalbinden engellemişsin demekle nasıl mutlu ettin beni anlatamam :) Çok canımı yaktı ve ona en ufak bir şey söyleyemedim inşallah diyorum bir daha yazarda içimdekileri söylerim ona :)
Bazen susmak en güzel cevaptır, anlayana. O yüzden sukût. Sonra bir de içinde biriktirdiklerini yazarsan, bunu fırsat diye bilir, senin de canın daha çok yanar
Bazen susmak en güzel cevaptır, anlayana. O yüzden sukût. Sonra bir de içinde biriktirdiklerini yazarsan, bunu fırsat diye bilir, senin de canın daha çok yanar