Kesinlikle okula devam arkadaşım !
Karşındaki insanı tanımadan yorum yapmak belki zor ama benimde sanal alemde görüştüğüm insan yurt dışındaydı ve hesapsız kitapsız saçma bir ilişki diyemem de işte düştüm bir duruma. Gelecekti işte ben gidecektim hiç ayrılmayacaktık boş hayallermiş şimdi anlıyorum oda benden 4 yaş büyüktü güzel cümleler bir kaç latife ve iltifat öyle hoş geliyor ki insana gelecekte ondan başkasını hayatımda istemem başkasıyla yapamam görüşüne kapılıyorsun bir de bakıyorsun ki canlı halini bile görmediğin o insan senin hayatın olmuş. Aslında hayallerinin hayatı. Gitti dur bile diyemedim mesafeler öyle hain ki nereden nasıl ulaşırım ona hiç bir çare yoktu unutmaktan başka. Unutmakta kolay değil emin ol sadece 2 ay yaşanmış aslı hayal olan şeyleri dahi zihnimden tamamen silmek tam 1 sene 3 ayımı aldı. Şimdi ise yok hayatımda yani hayallerimin hayatında çok güzel baldan tatlı bir nişanlım var. İzi bile kalmadı bende, geçenlerde de aramış benden nasıl olduğumu neler yaptığımı öğrenmek istiyor. Bir daha asla arama beni dedim ve yüzüne kapattım telefonu. Umurumda bile değil şu saatten sonra boş işler yani. Canım benim arkadaş kalmak en iyisi en azından belli bir zaman yani eğer zaten gerçekten hayatının insanı olacaksa seni beklemeli ne olursa olsun.
öncelikle 21 yaşındasın erken demeyeceğim fakat yürüyebileceği konusunda süphelerim var. il dışı değil yurt dışındasın, seni sözleri etkileyebilir fakat iyi bir arkadaştır. sevgili ve ileride evleneceğin kişi olarak görüyor musun cidden! Seni üzmek istemem canım ama bana kalırsa bu ileride hatrında kalıp tebessüm yaratıcak bi durum. hedefin okulunu başarıyla bitirmek olsun.
seni bir anda konustugun kisi biraktimi ?
ben onun ne yapicagini bilmiyorum....seviyorum, deger veriyorum...
beklermi beklemezmi bilmiyorum....
okulumu birakmayi dusunmuyorum...
seveyimmi, sevmiyeyimmi, bosuna mi seviyorum hic bilmiyorum :s
evlenecegim adam olup olmiyacagini bilemem...
ama sevmem yanlismi bilmiyorum
okulumla ilgili sorun yok, birakmayi dusunmuyorum ...
tabiki sevip değer verebilirsin btanem ama bu hiç bişeyin önüne geçmesin. belki görecek , belki görmeyeceksin bilemiyorsun. Bizzat benim ve bi çoğunun da başından geçmiştir böyle bi olay. Sanalda tanıdım bende, muhabbet hoş olunca aşık oldum sandım. Sonu büyük hüsran. İnsanların mimiklerini hareketlerini ölcüp tartmadan , görmeden yüzyüze konusmadan anlamak çok zor, yanılabiliyoruz.
Ve herkes böyle şanslı değil gerçekten çok kötü fikirli insanlarla da karşılaşıyor olabiliriz. Dikkatli ol cnm
bence canım sizinki sadece sohbet arkadaşlığı yan yana gelip bir paylaşımda bulunmadan birbirnize uygun musunuz anlayamazsın ki sen birşeyi seversin o sevmez buda ancak paylaşımlarla anlaşılır yanlış anlama beni lütfen fazla kapılıp üzülmeni istemem zamanında benim de öle sanaldan aşk sandıklarım oldu ama şimdi bakıyorumda çocuklukmuş deyip geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?