İyi görünen eltiden sıkıldım

Zz123456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
117
33
28
29
5 yıldır sevgili olduğum adamla evliliğe adımlarımızı attık artık 3.5 aydırda evliyim . Eltim 10 yıllık gelin kendi ailesiylede pek görüşmüyor artık evin gelini değil kızı olmuş . Aslında çok iyi çok iyi niyetli çokta severim kafa yapılarımızda uyuşuyor. Ama bu aralar biraz samimiyetimin suistimal edildini düşünüyorum . Düğün öncesi düğün sonrası emeği çoktur allah razı olsun bende yoktu sen yap ben yapamadım sen yap herşeyime çok koşuşturdu . Eşimde yengesini çok sever . Beraber büyümüşler sayılır eşimle ama şundan çok sıkıldım eşim için bişey yapıcam mesela o onu öyle sevmez o böyle sever onu giymez onu yemez aynı kaynana gibi evimde herşeyin yerini biliyor bişey bulamazsan bana sor falan ilk başlarda bunları çok dert etmedim ama artık hareketleri birAz itici geliyor . Eşlerimiz abili kardeşli çok benziyolar huyları suları hep bi kıyaslama var dertleşiyoruz herşeyimizi birbirimize anltıyoruz sanki yanlış yapıyoruz farkındayım ama kontrolden çıkıcak diye korkuyorm . Benim karşı çıktığim yapmak istemedğim şeyi kendisi istiyosa eşimn yanında söyleyip sanki ona söyleyince yapmak zorundaymışım durumuna düşüyor beni . Evime her çağırdığım misafirde onuda çağırcakmışım gibi yansıtıyo bi defa bu konuda bi gergnlik oldu herkes saçmalama evine kimi çağırırsa çağırır sen her sefernde gitmek zorunda değilsn diye tepki aldı herkesten ondan sonrada bize ne zaman arkadaşlarımız gelse lak çat kapı damlıyo git de denmiyo bişeyde denmiyo . Bu durumu eşime nasıl iza ederim nasıl altından kalkarım kara kara onu düşünüyorum . Çok seviyorum aynı ablam gibi ama bazı hareketleri üzüyo beni . Ben normalde lafımı söylerim ama eşimin ailesine terbiyesizlik yapamam diye susuyoruum fikirlerinizi almak istiyorum

yani bir insanı seviyoruz diye her şeye müdahil etmemiz gerekmediği gibi her yere çağırmamamız da o insanı sevmediğimizi göstermez.
kendi öz ablası olsa da insan bu kadar iç içe olmayı istemez elbette.
çok yakın oturuyorsunuz sanırım.
biraz kendi özel buluşmalarınızı evinizden taşıyabilirsiniz.
arkadaşlarınızla ev dışında buluşun mesela, siz arkadaşlarınıza gidin.
dertleşmek çok güzel geliyor insanı da çok rahatlatıyor ancak sonrası sıkıntı
insan bu dürtüsünü bastırdı mı bir süre sonra dertleşmemeye alışıyor.

Başta sınırları siz cizmemissiniz. Iyi niyetli ve yardımsever olunca görmemezlikten gelmişsiniz .

Evlendikten sonrada her şeyi anlatarak yanlışa devam etmişsiniz .

Fark ettirmeden , yavaş yavaş koyacaksınız mesafeyi . Rahatsız olduğunuz durumları da söyleyebilirsiniz.

Mesafe candır diyorum.Mesafe koyacaksın her şeyi anlatmayacaksın kendi başına gidip dolaşacaksın arkadaşlarınla buluşacaksın özellikle eşinle ilgili şeylere karistirmayacaksin.Mesela o bunu giymez dediğinde ben alırsam giyer deyip ona söz bırakmayacaksın.Boyle devam ederse ilerde daha kötü olursunuz.

Baştan koyacaktınız mesafenizi. Şimdiden sonra düzelir ama zor.. Misafir geleceği zaman biz bize olalım dedik tarzı şeyler söylerseniz belki yalnız olmak istediğinizi anlar mesela.Görüşmeleri biraz seyreltin, her şeyi anlatmayın. En başta yapmanız gerekenleri yapın yani..

Ne kadar iyi anlaşsanızda aranızda bi tık mesafe olmalı öyle her dk cat kapı sizde olmaz ki bunu kendinden bilmeli kimse evinde herşeye karışılmasını istemez.

Çok sevmekle seviyeli olmak ayrı şeyler .kardeşiniz bile olsa misafir varken çat kapı diye birşey olamaz yada başka birşeye Karışma şu bu .hos değil bunlar. Bence mesafeli olun uzaktan hayat boyu birbirinizi Sevin bu şekilde bugün gülüm balım yarın 2 düşman olursunuz

Her şeyini anlatma mesafeli dur,burda ne konular okuduk.

Üç beş ay sonra eltim kocamdan mı hoşlanıyor yoksa kocamın yengesine ilgisi mi var demeye başlarsın bu gidişle.

Can ciğer olup her şeyini anlatırsın yarın bir gün aranız bozulduğunda her şeyini ortaya döker , pişmanlık fayda etmez. Mesafe koyman lazım.

öncelikle herşeyinizi anlatmayı bırakın
o geldiğinde ilgilenmezseniz hizmet etmezseniz gider
eşinizin yanında söylediğinde de
beni zor durumda bırakmak için bu kadar uğraşma lütfen de açıkça
eşinizi katmayın araya
mesela şuan bir konu yokken bile senin en sevmediğim huyun ne biliyor musun
dediğin olsun diye benim hayır dediğimi eşimin yanında söyleyerek mecbur bırakmaya oynuyorsun hoş olmuyor de
çünkü
çok içli dışlı olmuşsunuz
kadın tam hakimiyet kurmuş
dur çüş demelisiniz

Evlenene kadar kullan kadını ondan sonra bana batıyor :D Eminim ilişkiniz sürecinde ne sever ne sevmez bin kere sormuşsundur köprüyü geçicem diye bu kadar yüz verirsen tepene çıkarlar böyle. Düzeleceğini sanmam eşine çevrene kime söylersen nankör olan sen olursun

yani bir insanı seviyoruz diye her şeye müdahil etmemiz gerekmediği gibi her yere çağırmamamız da o insanı sevmediğimizi göstermez.
kendi öz ablası olsa da insan bu kadar iç içe olmayı istemez elbette.
çok yakın oturuyorsunuz sanırım.
biraz kendi özel buluşmalarınızı evinizden taşıyabilirsiniz.
arkadaşlarınızla ev dışında buluşun mesela, siz arkadaşlarınıza gidin.
dertleşmek çok güzel geliyor insanı da çok rahatlatıyor ancak sonrası sıkıntı
insan bu dürtüsünü bastırdı mı bir süre sonra dertleşmemeye alışıyor.
Çok yakın değil ama çat kapı gelebiliyor . Bu kadar içiçelik hoşuma gitmiyor hiç özelim kalmadı bu durumdan rahatsızım 😔

öncelikle herşeyinizi anlatmayı bırakın
o geldiğinde ilgilenmezseniz hizmet etmezseniz gider
eşinizin yanında söylediğinde de
beni zor durumda bırakmak için bu kadar uğraşma lütfen de açıkça
eşinizi katmayın araya
mesela şuan bir konu yokken bile senin en sevmediğim huyun ne biliyor musun
dediğin olsun diye benim hayır dediğimi eşimin yanında söyleyerek mecbur bırakmaya oynuyorsun hoş olmuyor de
çünkü
çok içli dışlı olmuşsunuz
kadın tam hakimiyet kurmuş
dur çüş demelisiniz
Kırmak istemiyorum bu şekilde tepki vermek ağır olmaz mı bunun daha kırmadan bi hali yokmu yaa

5 yıldır sevgili olduğum adamla evliliğe adımlarımızı attık artık 3.5 aydırda evliyim . Eltim 10 yıllık gelin kendi ailesiylede pek görüşmüyor artık evin gelini değil kızı olmuş . Aslında çok iyi çok iyi niyetli çokta severim kafa yapılarımızda uyuşuyor. Ama bu aralar biraz samimiyetimin suistimal edildini düşünüyorum . Düğün öncesi düğün sonrası emeği çoktur allah razı olsun bende yoktu sen yap ben yapamadım sen yap herşeyime çok koşuşturdu . Eşimde yengesini çok sever . Beraber büyümüşler sayılır eşimle ama şundan çok sıkıldım eşim için bişey yapıcam mesela o onu öyle sevmez o böyle sever onu giymez onu yemez aynı kaynana gibi evimde herşeyin yerini biliyor bişey bulamazsan bana sor falan ilk başlarda bunları çok dert etmedim ama artık hareketleri birAz itici geliyor . Eşlerimiz abili kardeşli çok benziyolar huyları suları hep bi kıyaslama var dertleşiyoruz herşeyimizi birbirimize anltıyoruz sanki yanlış yapıyoruz farkındayım ama kontrolden çıkıcak diye korkuyorm . Benim karşı çıktığim yapmak istemedğim şeyi kendisi istiyosa eşimn yanında söyleyip sanki ona söyleyince yapmak zorundaymışım durumuna düşüyor beni . Evime her çağırdığım misafirde onuda çağırcakmışım gibi yansıtıyo bi defa bu konuda bi gergnlik oldu herkes saçmalama evine kimi çağırırsa çağırır sen her sefernde gitmek zorunda değilsn diye tepki aldı herkesten ondan sonrada bize ne zaman arkadaşlarımız gelse lak çat kapı damlıyo git de denmiyo bişeyde denmiyo . Bu durumu eşime nasıl iza ederim nasıl altından kalkarım kara kara onu düşünüyorum . Çok seviyorum aynı ablam gibi ama bazı hareketleri üzüyo beni . Ben normalde lafımı söylerim ama eşimin ailesine terbiyesizlik yapamam diye susuyoruum fikirlerinizi almak istiyorum
Samimi olun olmayın demiyorum da her şeyinizi anlatmayın sakın. Gün gelir anlattığınız her şey karşınıza çıkar. Mesafe iyidir. Ayrıca misafiriniz geldiğinde geliyorsa da eşinize söyleyin arkadaşlarım rahatsız oluyor tanımadığı için deyin. Ya da ben misafirlerimle yalnız olmak istiyorum deyin. Saçmalık yani. Vazgeçtim samimi olmayın mesafenizi koyun yoksa bunlar ne ki diyeceğiniz olaylar yaşamayın.

Evlenene kadar kullan kadını ondan sonra bana batıyor :KK70: Eminim ilişkiniz sürecinde ne sever ne sevmez bin kere sormuşsundur köprüyü geçicem diye bu kadar yüz verirsen tepene çıkarlar böyle. Düzeleceğini sanmam eşine çevrene kime söylersen nankör olan sen olursun
Benim tavrım tarzım belli . Sadece kötü bi insan olmadını anlatmak istedim köprüyü geçene kadar iyi değil : hep iyi biri ama kontrol onun elinde olamaz benim bu konuyu açma sebebim onu kırmadan bu olayı çözmek ? Can yakmak değil

Her şeyini anlatma mesafeli dur,burda ne konular okuduk.

Üç beş ay sonra eltim kocamdan mı hoşlanıyor yoksa kocamın yengesine ilgisi mi var demeye başlarsın bu gidişle.

Can ciğer olup her şeyini anlatırsın yarın bir gün aranız bozulduğunda her şeyini ortaya döker , pişmanlık fayda etmez. Mesafe koyman lazım.
Asla o konuda haklarını yiyemem . Benim derdim bu değil kiii

Siz olaylari bu hale getirmissiniz .Esinize izah edecek bir sey yok sınır çizmeyi basarmalisiniz.

Sen bence iyi görüneyim herkese iyi olayım diye hayır diyemiyorsun.
Kim kimin yanında ne derse desin ben istemiyorsam onun cevabı hayırdır,
Sen bence onların her istediklerini yapmaktan dolayı zorlanıyorsun.
Çat kapı geldiğinde aaa abla haber verseydin keşke diye lafı dokundurabilirsin.
Bazı şeyler öyle hiçbir şey yapmayarak durduk yere kendiliğinden çözülmez

Back
X