- 21 Ağustos 2015
- 32.117
- 97.444
- 598
- 38
Değiliz dışarı cıkcz deAkşam müsaitmisinz diye soruyo arkadaşlarımız gelicek değiliz diyorum biyere çıkamayız diyorum bi bakmışım o gelmiş![]()
Söyleme misafir gelcek diye:)
O nası bi rahatlıkmış:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değiliz dışarı cıkcz deAkşam müsaitmisinz diye soruyo arkadaşlarımız gelicek değiliz diyorum biyere çıkamayız diyorum bi bakmışım o gelmiş![]()
Valla yaaDeğiliz dışarı cıkcz de
Söyleme misafir gelcek diye:)
O nası bi rahatlıkmış:)
Yani diyor ki bizde durumlar böyle,bir fesatlık aramalımıyım,karşıdan nasıl görünüyorO zaman bizden ne istiyorsunuz eltiyi kırmak istemiyorsunuz tatsızlık çıkmasın istiyorsunuz
Aynen çok yakınlık tez ayrılık getirir diye boşa demiyolarmışYani diyor ki bizde durumlar böyle,bir fesatlık aramalımıyım,karşıdan nasıl görünüyor
Kim olursa olsun,kendi ailen bile olsa eşinle ilgili durumları paylaşma konu sahibi...
Bak kız iyiymiş am burun buruna olunca sıkıldın ki normal,mesafeyi çok kapama diyeceğim ama o zaten yok.
Benden sonra daha fazla sosyalleşti sanırımNasıl başarıyorsunuz bu kadar vıcık vıcık hale gelmeyi ☺. Mesafe koymaya çalış yavaş yavaş, kadın yıllar içinde gelişen yalnızlığını sizinle gideriyor gibi geldi. Onun sosyal hayatı yok mu?
Yapmaya başladım ama yanlış bişey yapmaktan çekiniyorum o yüzden akıl almak istedim danışmak istediimBaşta sınırları siz cizmemissiniz. Iyi niyetli ve yardımsever olunca görmemezlikten gelmişsiniz .
Evlendikten sonrada her şeyi anlatarak yanlışa devam etmişsiniz .
Fark ettirmeden , yavaş yavaş koyacaksınız mesafeyi . Rahatsız olduğunuz durumları da söyleyebilirsiniz.
İki taraf iyi de olsa herkesin bir özel alanı vardır,bünye o alanda kimseyi kabul etmez ve bir süre sonra alarm sirenler çalar.Aynen çok yakınlık tez ayrılık getirir diye boşa demiyolarmış![]()
Benden sonra daha fazla sosyalleşti sanırımben hem çalışıyorum hemde heryere yetişen biriyim evde oturmak pek bana göre değil her ne kadar yoğun çalışsamda gezmeye vakit ayırabiliyoruum
![]()
Bizdede aynı şekilde oldu . Yazmıştım ve yine tekrarlıyorum benm onunla bi derdim yok seviyorum onu sadece kırmadanİki taraf iyi de olsa herkesin bir özel alanı vardır,bünye o alanda kimseyi kabul etmez ve bir süre sonra alarm sirenler çalar.
Hemde çook yoğun çalışıyorum ama hiçbişeydende eksik kalmıyorum aileden olsun gezmeden olsunyani çalıştığınız halde nasıl bu kadar muhatap olabiliyorsunuz anlayamadım cidden.
Bende aynı fikirden yanayım düşman olmamak için fikirlerinizi dinliyorumÇok sevmekle seviyeli olmak ayrı şeyler .kardeşiniz bile olsa misafir varken çat kapı diye birşey olamaz yada başka birşeye Karışma şu bu .hos değil bunlar. Bence mesafeli olun uzaktan hayat boyu birbirinizi Sevin bu şekilde bugün gülüm balım yarın 2 düşman olursunuz
Kontrolü kadına siz vermişsiniz. İstedikleriniz olurken sesiniz çıkmamış şimdi batmaya başlamış. Ayrıca konu başlığınıza bakın 'iyi görünen'. İyi demek mi oluyor bu :)Benim tavrım tarzım belli . Sadece kötü bi insan olmadını anlatmak istedim köprüyü geçene kadar iyi değil : hep iyi biri ama kontrol onun elinde olamaz benim bu konuyu açma sebebim onu kırmadan bu olayı çözmek ? Can yakmak değil
Ben kesin öyledir böyledir demedim ihtimallerden birkaçını söyledim sadece.Asla o konuda haklarını yiyemem . Benim derdim bu değil kiii
Valla fesatlık olduğu bal gibi ortada benceYani diyor ki bizde durumlar böyle,bir fesatlık aramalımıyım,karşıdan nasıl görünüyor
Kim olursa olsun,kendi ailen bile olsa eşinle ilgili durumları paylaşma konu sahibi...
Bak kız iyiymiş am burun buruna olunca sıkıldın ki normal,mesafeyi çok kapama diyeceğim ama o zaten yok.
Nerdenhaberi oluyo ki gelen misafirden5 yıldır sevgili olduğum adamla evliliğe adımlarımızı attık artık 3.5 aydırda evliyim . Eltim 10 yıllık gelin kendi ailesiylede pek görüşmüyor artık evin gelini değil kızı olmuş . Aslında çok iyi çok iyi niyetli çokta severim kafa yapılarımızda uyuşuyor. Ama bu aralar biraz samimiyetimin suistimal edildini düşünüyorum . Düğün öncesi düğün sonrası emeği çoktur allah razı olsun bende yoktu sen yap ben yapamadım sen yap herşeyime çok koşuşturdu . Eşimde yengesini çok sever . Beraber büyümüşler sayılır eşimle ama şundan çok sıkıldım eşim için bişey yapıcam mesela o onu öyle sevmez o böyle sever onu giymez onu yemez aynı kaynana gibi evimde herşeyin yerini biliyor bişey bulamazsan bana sor falan ilk başlarda bunları çok dert etmedim ama artık hareketleri birAz itici geliyor . Eşlerimiz abili kardeşli çok benziyolar huyları suları hep bi kıyaslama var dertleşiyoruz herşeyimizi birbirimize anltıyoruz sanki yanlış yapıyoruz farkındayım ama kontrolden çıkıcak diye korkuyorm . Benim karşı çıktığim yapmak istemedğim şeyi kendisi istiyosa eşimn yanında söyleyip sanki ona söyleyince yapmak zorundaymışım durumuna düşüyor beni . Evime her çağırdığım misafirde onuda çağırcakmışım gibi yansıtıyo bi defa bu konuda bi gergnlik oldu herkes saçmalama evine kimi çağırırsa çağırır sen her sefernde gitmek zorunda değilsn diye tepki aldı herkesten ondan sonrada bize ne zaman arkadaşlarımız gelse lak çat kapı damlıyo git de denmiyo bişeyde denmiyo . Bu durumu eşime nasıl iza ederim nasıl altından kalkarım kara kara onu düşünüyorum . Çok seviyorum aynı ablam gibi ama bazı hareketleri üzüyo beni . Ben normalde lafımı söylerim ama eşimin ailesine terbiyesizlik yapamam diye susuyoruum fikirlerinizi almak istiyorum
Acma kapıyı 7/24 gelemezÇok yakın değil ama çat kapı gelebiliyor . Bu kadar içiçelik hoşuma gitmiyor hiç özelim kalmadı bu durumdan rahatsızım![]()
Eslerimizin görüşsün diye de eltileri sırtımızda taşıyacak değiliz yaaAile içinde küslük hoş değil sonuçta eşlerimiz kardeş