iyi gün dostu eşim .

Acaba doktor çocuk için umutsuz konuştuda eşinde çocuk istiyorda onun için mi bu kadar gaddar.
Bazı erkekler çok önemsiyor destek yerine suçlarmışçasına acımasız oluyorlar

Bu arada umarım bir an önce iyileşrsin

Acaba doktor çocuk için umutsuz konuştuda eşinde çocuk istiyorda onun için mi bu kadar gaddar.
Bazı erkekler çok önemsiyor destek yerine suçlarmışçasına acımasız oluyorlar

Bu arada umarım bir an önce iyileşrsin
Evt istiyor da olmasa da olur diyordu anlamadim ben de bu her sıkıntı her dertte boyle aslinda sanirim beni benim onu sevdiğim kdr sevmiyor ben onun gozyaslarina asla dayanamam ama ben onun yanında aglayinca bir kere bile duzgun davranmadi aglama cnm demedi

Evt istiyor da olmasa da olur diyordu anlamadim ben de bu her sıkıntı her dertte boyle aslinda sanirim beni benim onu sevdiğim kdr sevmiyor ben onun gozyaslarina asla dayanamam ama ben onun yanında aglayinca bir kere bile duzgun davranmadi aglama cnm demedi

valla ağlarlarken destek olan kocalar biraz filmlerde bence, tabii ki ağlarken destek olanda çoktur da ben görmedim

Bazıları böyle hödük

valla ağlarlarken destek olan kocalar biraz filmlerde bence, tabii ki ağlarken destek olanda çoktur da ben görmedim

Oy yapma chess. Kavga anını falan demiyorum ama hayat arkadaşının canını sıkan bir şeye ağlamasında teselli eden erkek görmedin mi yani cidden?

Oy yapma chess. Kavga anını falan demiyorum ama hayat arkadaşının canını sıkan bir şeye ağlamasında teselli eden erkek görmedin mi yani cidden?

valla ne burda ne gerçek hayatta görmedim, çünkü ağlatan erkek olur genelde, ee destek olursa tükürdüğünü yalamış ya da manipülasyona geldiğini hisseder erkek yani benim gözlemim bu
ağlatan erkek değilse başka tabii...

valla ne burda ne gerçek hayatta görmedim, çünkü ağlatan erkek olur genelde, ee destek olursa tükürdüğünü yalamış ya da manipülasyona geldiğini hisseder erkek yani benim gözlemim bu
ağlatan erkek değilse başka tabii...

Ya tamam ona bir şey demiyorum. Kavga anında tarafların ikiside gerilmişken biri ağlayınca karşındakinin teselli etmek içinden gelmeyebilir. Ama ağrıdan ağlayan ya da bebek hakkında negatif bir haber alan ya da ne biliyim bir yakının kaybeden ya da küçük de olsa o gün kötü bir olay yaşayıp da ağlayan kadını hayat arkadaşı teselli eder bence. Etmiyorsa da sıkıntı vardır. Yani o yüzden tamam erkek kendisi ağlamaya sebep olduğunda teselli etmediğini görmüşsündür ama diper türlüsünü de görmüşsündür. Evet evet görmüşsündür. Dünya o kadar kötü bir yer olmamalı.

Ya tamam ona bir şey demiyorum. Kavga anında tarafların ikiside gerilmişken biri ağlayınca karşındakinin teselli etmek içinden gelmeyebilir. Ama ağrıdan ağlayan ya da bebek hakkında negatif bir haber alan ya da ne biliyim bir yakının kaybeden ya da küçük de olsa o gün kötü bir olay yaşayıp da ağlayan kadını hayat arkadaşı teselli eder bence. Etmiyorsa da sıkıntı vardır. Yani o yüzden tamam erkek kendisi ağlamaya sebep olduğunda teselli etmediğini görmüşsündür ama diper türlüsünü de görmüşsündür. Evet evet görmüşsündür. Dünya o kadar kötü bir yer olmamalı.

evet canım zaten ben onu kast etmedim diğer konularda eder tabii, ama erkekler çok ayıldı artık ulan bu kadın beni manipüle mi etmeye çalışıyo yoksa diye düşünüyorlar ilkin:KK48:

Sende hastayım modunda olma onun yanında kan tukursendw Kızılcık şerbeti içtim de
Ayrıca Dr a kendin git
Erkekler hasta kadın sevmez

Niye erkeğe göre mi yaşıcak bu kadın ? Hem zor günde yanında olmuyorsa iyi günde de olmasın bir zahmet.Acı çekerken gülmek mi iyi misiniz siz ?

ya bi de arkadaşlar bu beni kötü biri mi yapar bilmiyorum ama biri eşimde dahil hastalık muhabeti yapınca çok gıcık oluyorum ya, hiç sevmiyorum hastane hastalık muhabbetlerini, bir an önce sussun istiyorum, gerçi eşim ağrıdan falan ağlıyor olsa tabii bende ağlarım dayanamam ama o da kadın olmamdan kaynaklı sanırım erkek olsam ağlıcağımı sanmam

Hastalık anında eş anlayışlı değilse o adamdan boşanmalısın.boşanma kelimesini çok kullanan biri değilim.ama insanın en kötü anı hasta olduğu zamandır.benim biton destekçim var ama kapını kapatınca dört duvarın arasında eşinle kalıosun.hamileliğimin ilk 4ayı kabus gibiydi.7/24 kustum uyumadım ağzıma lokma koyamadım hastaneler serumlar...adam kusmuğumu temizledi kaç kere.bu adamın bunları yapabileceğine emin misiniz çocuk istiyosunuz?illa hamilelik değil ,ameliyat olsanız seve seve bakacakmı...

Kafam çok karışık arkadaslr kendini affettirmeye calisiyo sirinlikkler yapiyor ama ben buz kestim artik ben tatli dilli oldum mu saklabanlik yaptım mi beni sevip gurur duyuyor ama su hastalik konusunda beni cok kiriyor en cok da sucu kendimde buluyorum onu cok sevdim bir tarflari kalkmis inanin ona gore gayet guzel bir bayanim o da yanima yakisiyor sanki tek merkezim o olmus hep pohpohladim şimdi de en kotu anımda benle dalga geciyor

Sende hastayım modunda olma onun yanında kan tukursendw Kızılcık şerbeti içtim de
Ayrıca Dr a kendin git
Erkekler hasta kadın sevmez

Ayy yorumunuz beni benden aldı...

Bir kadının böyle bir zihniyette olması gerçekten korkutucu. Bunu size kim aşıladı bilmiyorum, size hoş gelebilir ama buradaki insanlara böyle bir tavsiye vermemelisiniz.

Evlilik erkeğin keyfi üzerine kurulmuyor kardeş. İyi günde kötü günde hayat arkadaşlığı yapmaktır evlilik.

Benim eşim erkek değil o zaman, en ufak hastalığımda bile yanımda olduğu için.

Size hayal gibi gelebilir ama eşi hastayken destek olan erkekler de var bu dünyada. Sorun sizdeki erkeklerde.

Cok kötüyüm kızlar adenomyosis var rahmimde her gun adet agrisinin kat ve katini çekiyorum arti bugün cocuk için doktora gorunelim dedik doktor pek umutlu konusmadi ve polikistik overin de var dedi bu agrilar ozellikle adenomyosis seni iyice zora sokacak dedi zaten cok agrim vardi üzüldüm asilama yapalim dedi doktor neyse odadan ciktik ben gozyasimi tutamadim esim sadece ne agliyorsun dedi uzaktan ve sonra ne bbekliyosun doktordan zaten durum belliydi fln dedi arabada baya tartistik bana sus sesini duymak istemiyorum dedi vs ve kızlar bu adam hic hastalik anlarinda destek olmuyor ne yapicam ben cpk kötüyüm hastalik fena sıkıştırdi buyuk abdestimi dahi yapamiyprim hic mi insan yaninda olduğunu gostermez esine simdi bu asilama konusu çocuk tutarsa biraz agrim hafifler tutmazsa ameliyat edecekler o da tehlikleli sonuclar dogurabilirmis cok mutsuzum destekcim yok yok yok
Bu eşten cocuk istedigine emin misin?

ya bi de arkadaşlar bu beni kötü biri mi yapar bilmiyorum ama biri eşimde dahil hastalık muhabeti yapınca çok gıcık oluyorum ya, hiç sevmiyorum hastane hastalık muhabbetlerini, bir an önce sussun istiyorum, gerçi eşim ağrıdan falan ağlıyor olsa tabii bende ağlarım dayanamam ama o da kadın olmamdan kaynaklı sanırım erkek olsam ağlıcağımı sanmam

Kötü biri yapmaz bence. Benim esimde mesela ağlayan tiplere acayip sinir olur. Ameliyat gecirdim iki tane, hastalik durumlarim vs oldu zordu üstüme titredi hep ama cirk cirk ağlasam herşeyde belkide farkli bir tepki alabilirdim esimden bilmiyorum.

Ben herseye ağlayan bir insan değilim. Ağrı eşiğimde çok yüksektir. Beni ağlatabilecek kadar bir ağrım varsa kesin çok ağir bir durum var demektir eşim bilir bunu mesela.

Anladigim kadariyla kocan cok acimasiz ve sevkat yoksunu bi erkek bu adami artk busaatten sonra degistiremezsin ve degismesinide bekleme boyle bir sekilde kabullenmek zorundasin evlilign yurumesini istyrsn alttan almaya calis cok gecmis olsn cnm

Ayy yorumunuz beni benden aldı...

Bir kadının böyle bir zihniyette olması gerçekten korkutucu. Bunu size kim aşıladı bilmiyorum, size hoş gelebilir ama buradaki insanlara böyle bir tavsiye vermemelisiniz.

Evlilik erkeğin keyfi üzerine kurulmuyor kardeş. İyi günde kötü günde hayat arkadaşlığı yapmaktır evlilik.

Benim eşim erkek değil o zaman, en ufak hastalığımda bile yanımda olduğu için.

Size hayal gibi gelebilir ama eşi hastayken destek olan erkekler de var bu dünyada. Sorun sizdeki erkeklerde.

Benim eşimin böyle olduğunu Nereden biliyorsunuz pardon?? öyle bişey demedim ben
Eşim çok merhametlidir hastalık konusunda sagolsun
Ben konu sahibinin mutsuz olmaması adına öyle fikir verdim! Kocasi öyle napayım gaz mi vereyim sizin gibi!!!

Ayrıcaaa size yorumumu begendirme gibi kaygım yok herkes yorumunu yapar geçer senle aynı düşünmek yorum yapmak zorundamiyim? ??

Niye erkeğe göre mi yaşıcak bu kadın ? Hem zor günde yanında olmuyorsa iyi günde de olmasın bir zahmet.Acı çekerken gülmek mi iyi misiniz siz ?

E bosansin o zaman? ??
Başka yorum tavsiye vermiyorsunuz zaten

Birakin da değişik yorumları da degerlendirsin konu sahibi

Back
X